![]() |
|
![]() |
|||||||
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri |
Tarih : 2 Temmuz 2008 Saat : 13:20 İzzettin Doğan cem tv de öğlen haberlerine bağlanıyor Spiker soruyor Sayın Doğan Madımak Otelinin müze olması hakkındaki yorumlarınız nedir ? İzzettin Doğan Şöyle yanıtlıyor MADIMAK MÜZE OLMAMALI, çünkü müze olursa, kin artar, insanların birbirine olan öfkesi artar, ben hem cem vakfı başkanı olarak hemde bu ülke yurttaşı olarak, madımak otelinin komple yıkılıp, yerine yanan canlarımızın büstlerinden oluşan, anıt dikilmelsi taraftarıyım dedi.
Hak nasip eylese dergaha varsam, Bir dem divanına dursam ya Ali. Eğilsem eşiğine niyaz eylesem, Yüzüm tabanına sürsem ya Ali. Ruh Semah Eylemedikten Sonra, Beden Dönse Ne Fayda !!! Allah'ın aşkına geldim kapına,
Muhammed aşkına durdum tapına, Yüzüm sürdüm eşiğine yapına, Derdimin dermanı sensin ya Ali. |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to - Esengül - For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: adana
Yas: 17
Üye No: 12
Thanked 3640 Times in 1754 Posts REP Gücü : 20
REP Puanı : 476
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alevılık NE BİR BILGISI YOK BU ADAMIN.
kim kini artacak eger artacak olsaydı 15 yıl içinde,kıyım olurdu.cok can yakardı alevıler. ama işte dıyorumya alevılık nedır bılmıyor.sadece sunu yapar bunu eder dıye alevılıgı zannedıyolar. özünü ınsan olmaktan alan bır felsefe ögretıının nasıl kini artacak. yuh derim artık.kendi tayfasına guvenemıyor.. bu aci gunde bir alevı baskanın bunu demesı cok yanlıs ve gereksız..
İnsanın yaşamaya hakkı olduğu kadar da ölmeye de hakkı vardır.
Tanrının degil.Ruhumun istediği bir düzen... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12691 Times in 5974 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müze olunca kin artacak, büst dikilince öfke olmayacak, büstler yıkılmayacak ,kin bitecek ,bizler yananları unutucağız, bizlere kafir diyenler bizi bağrına basacak ve mutlu son.... türk filmi gibi
![]() orada bir kültür merkezinin olması , bir küüphanenin olması izoşıuda rahatsız ediyor anlasılan yada emir büyük yerdenmi????????
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | gülgüzeli (07-02-2008) |
|
|
#4 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: izmir
Üye No: 128
Thanked 700 Times in 365 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 202
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
çok saçma...şu zamana kadar söylenildiği gibi bir KİN olmuş olsaydı eğer alevi canlar,aydın insanlar o varlıkların yaptıklarını belkide daha fazlasını yaparlardı...yıkılması ve yerine büst yapılması gerek denileceğine neden müze olsun,ayrıca başka bir alanda büstlerine yer verelim demiyor...bizim inancımızı savunması gereken sözde kişi nasıl olurda böyle bir açıklamayı yapar....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: izmir
Üye No: 128
Thanked 700 Times in 365 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 202
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
bizlerin yanında olacağına direkt karşımızda oluyor.artık yardım istenmemeli.gölge etmesin başka ihsan eylemez.....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 71
Thanked 544 Times in 362 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 25
REP Seviyesi :
![]() |
o kimki ona bu soruyu soruyu soruyaorlar ben o sibikeri o televizyon kanalının sahibi olsam o sipikeri içten çıkarırım adam gibi biriylen ropörtaj yapsın şaklabanlan biz kendi mefahatı için satanlan röpörtaj yapılmaz
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bizden Biri
Üye No: 151
Thanked 425 Times in 237 Posts REP Gücü : 3
REP Puanı : 19
REP Seviyesi :
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to - Esengül - For This Useful Post: |
|
|
#8 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Balıkesir
Üye No: 163
Thanked 1393 Times in 571 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 437
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İzzettin Hocaefendi daha önce de bu tür açıklamalar yaptı. Artık barış olmalıymış. Bizi yakanlara barış elimizi uzatmalıymışız türünden bir çok kez demeçler verdi.
Sanki savaş açan bizmişiz gibi. Aslında İzzettin Hocaefendi'nin amacı çok başka. Tarihimizi unutturarak bizlere bilinç kaybı yaşatmayı amaçlıyor. Onun açıklamaları bize ters düşse bile; bu açıklamaları dikkatle takip etmeliyiz. Çünkü ancak o zaman, Alevilerin nereye çekilmek istendiğini, hangi oyunlar ile asimile edilmeye çalışıldığını anlarız.
Akarsu'yum bir anadan doğmadım
Aşkımdan gayrıya boyun eğmedim Koskocaman şu dünyaya sığmadım Bir fındık içine sığmış gibiyim |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|