![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Katliamları Tarihsel süreçteki alevi katliamlarına dair bilgi ve belgelerin paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#71 |
|
Can Bizden Biri |
Bana yönelik olarak yazdığınız eleştirinizi burada devm ettirin.
Orada (Şifaen), 'Dersim konusunda yazdıkların sayfalarda durmakta ' demişssin. İşte buyurn, Hangi yazıma eleştiri getirmektesiniz. karşı teziniz nedir. Buradan beni yargılayın. eleştirin ve bende gereken ÖZ ELEŞTİRİYİ yapayım. Niçin o sitede ( AB) sana yanıt vermedim,Çünkü o sitede "A" desem tarafıma hakaret,iftira ve küfredildiği, fikir yerine kötü söz dendiği ve kişisellştirildiği, yönetiminde buna gözyumduğu ve kötü sözlerle desdek verdiği için orada yazmadım. Sebebi budur. Buyurun sn.Ozan bey, Ben neler dedim, sizin karşı teziniz nedir, Delilleriniz nedir. Kaynaklarınız nedir. Buradan devm edelim. NT: Daha önceki bir tartışmamızda, size kitap isimleri vermiştim, sizde onları resmi idelojinin kaynakları demiştiniz, ve o kitapları okumadığınız halde, sanırım KALAN yayınlarını bulmuşsundur, o kaynaklara ulaşmışsındır. Buyurun, bekliyorum. İşte Meydan. Sağlıcakla.[/b]
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Can Bizden Biri
Üye No: 2975
Thanked 861 Times in 471 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 42
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
VELHASIL GÖZLERİMİZİ KAPATARAK MI... AKLIMIZI KAPATARAKMI... GÖNLÜMÜZÜ KAPATARAKMI... ETMEYİN... ALEVİLİK ÜZERİNE BİR İNSANİ SÖZ VARSA VAR OLALIM.. AMA.... BİR İKİ GÖRÜNTÜ SİYASETİDE İYİ ANALİZ EDELİM. BİR BİRİMİZİ KIRMADAN DÖKMEDEN GİDELİM.. KIRDIYSAKTA ÖZÜRÜ HAKK BİLELİM... ŞİMDİDEN HERKESTEN ÖZRÜ BORÇ BİLİRİM.... VESSELAM...
tanrı görülmez bir sesin,gerçek akıl sesinin hava içinde çınlamasını emretti.philon.
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|