![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Bektaşi Federasyonu ( ABF ) Alevi Bektaşi Federasyonu ile ilgili her türlü etkinliklerin ve bilgilerin paylaşımının yapılacagı alan |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
... |
ALEVİ BEKTAŞİ FEDERASYONU 4. OLAĞAN GENEL KURULU Cumartesi günü yapılıyor
Anadolu Alevi inanç, kültür, felsefe ve yaşam biçimini paylaşan, ülkemizin demokrasi, laiklik, barış ve emek mücadelesine destek sunan örgütlerin üst kurumu olan Federasyonumuzun 4. OLAĞAN GENEL KURULU’nu onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Ferdi KOÇ, Genel Sekreter Yer: Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkezi Konferans Salonu Sokullu Mehmet Paşa Cad. İğde Sokak No: 24 Dikmen Ankara Tarih: 31 Mayıs 2008 Saat: 10:00 Tel: 0312 480 15 55 – 478 22 60 Faks : 0312 480 15 75 **** Katılacak arkadaşlarla sabah 10,00'da görüşebiliriz.
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Çopur For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 39
Thanked 1632 Times in 570 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili çopur
benim bu yönetici takımıyla çok büyük sorunlarım var, onların derdi koltuk ve geçim, benim ise ALEVİLİK. bir delegeye, bir koltuğa satıldım. AABF de yalan, AABK da yalan, ABF de yalan, HBV de yalan. Aslında satılan ben değilim, satılan ALEVİLİK. Bana yapılanların hiç birine şaşırmıyorum, zaten ikide bir şaşıracak duruma düşecek biri olsaydım bu işe kalkışmazdım. Sadece üzülüyorum, ama üzüntüm kendime değil ALEVİLİK-e Ama olsun, bu bir süreç, yaşayacağız, sancılı geçecek, fakat sonunda mutlaka ALEVİLİK kazanacak. SEVGİYLE KAL |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to kral çıplak For This Useful Post: |
|
|
#3 | |
|
Can Bulunduğu yer: Bajarî Sînemil
Üye No: 17
Thanked 6016 Times in 2689 Posts REP Gücü : 27
REP Puanı : 542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Sevgili kral çıplak daha 20 sene önce dernek mi vardı, alevilikle ilgili kaç kitap vardı? Bu bir süreç samimi olanlar ilk önce herşey yolunda sanıp duracaklar bir yerde ama yalanı, kiri görünce müdahale edecekerdir merak etmeyin... Kimse sorun yokken bir şey demez ama kirliler bir işlerine baksın ne demiş Pir Sultan: "güvendiğin padişahın onunda tahtı devrilir" Aşk ile
ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OL!!!
DERSİME SEFER OLUR; ZAFER OLMAZ (Seyit Rıza) |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Kul Seyyid For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın kıral çıplak;Kurumlar elbette yöneticileri seçecek ve yönetilecek ama bu yöneticiler hataları ve günahlarının da bedellerini ödeyecekler. Sevaplarının gururunu da taşıyacaklar. Ben de şu kadarcık zaman içerisinde yöneticilerle şu veya bu biçimde sohbet ve paylaşımalrım oldu. Emek ve yürek katan evini barkını bu yolda bırakıp sabahlayanlarıda gördük, yatanlarıda. Süreç bu ve olacak. Emek hakkını bulacaktır....
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Çopur For This Useful Post: |
|
|
#5 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 39
Thanked 1632 Times in 570 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Can çopur
Bu yolda canını verenler ve verecekler konusunda bir diyeceğim OLAMAZ. Benim dikkat çekmek istediğim konu bu günlerde yaşadığım iğrençliklerdir. Diğer sitede kimliğimi açıkladım, yaptığım tarihi eylem nedeniyle Alevi kurumlarının en üst düzey yöneticilerİ ile çok özel görüşmelerim oldu, ilk zamanlar bu en üst düzey! yöneticiler! tarafından yiğitçe! desteklendim umarım sizde takip etmişsinizdir, fakat her ne olduysa satıldım, ihanete uğradım, kendi derneğimin başkanı tarafından sırf görüşlerim nedeniyle tehdit edildim, dernekten kovuldum, en üst düzeyde girişimde bulundum, gelip ilgileneceğini söyleyen yöneticiler gelmedikleri gibi, birde tutup tehdit eden dernek başkanını HBV kültür ve eğitim işlerinden sorumlu genel sekreterliğine seçtiler. Bu guruh kurumları ele geçirmiş, sadece birbirleriyle paslaşıyorlar hepsi bu. Bir çok kişye mail attım, konuyu anlattım, sadece iki kişiden cevap geldi, biri sevgili MUSA AĞACIK diğeri ise KELİME ATA oldu. Kazım GENÇ başkan zaten biliyordu ve hep şunu söylüyordu "bu işler düzelmez boşuna ümitlenme", bende hep şu cevabı veriyordum düzelmesini beklemiyorum benim maksadım insanlarımızın bu olaylardan haberinin olmasını sağlamak. Geçen sene İzmir kitap fuarına gelen çok ünlü bir yazarımıza bu konuları anlattım, beni ilgiyle dinledi ve sonuç olarak şunu söyledi " bu günlerde böyle bir konuyu gündeme getirirsen zaten zorla biraraya gelmiş olan Alevileri zora sokarsın, bence en azından şimdilik susmanda yarar var " Tamam ben sustum, zaten bu zamanda insanın sesini duyurması kadar zor ne olabilirki, ben sustum bekledim üstünden üç sene geçti hiçbir iyi şey olmadı, onlar koltuklarında oturmaya devam ettiler, iki üç senede bir birbirlerine koltuk teslim etmekten ve Aleviliği pazarlamaktan başka ne yaptılar, bak kardeşim ben önemli bir iddianın sahibi olarak buradan açık kimliğimle bu tür iddialarda bulunuyorum, sizler gizlisiniz tek açık kimlikli kişi benim ve en üst düzeyde kişileri suçluyorum sence bu boş birşeymi senin tanıdığın konuştuğun kişiler içerisinde bu suçlamaları kabul etmeyecek, zoruna gidecek bir şahsiyet yokmu? onlardan bir tanesi bile bu siteye girmezmi?burda yazılanları okumazmı? bizler burada Alevilik adına uğraş verirken onlar ne yaparlar? bizim tartışmalarımız sayesinde gündem oluşturan Aleviliğin pazarlamasını mı yaparlar? hemde seçim arefesinde ne dersin haksızmıyım? SAĞLICAKLA KAL Konu kral çıplak tarafindan (05-30-2008 Saat 22:29 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to kral çıplak For This Useful Post: | Kul Seyyid (05-31-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|