![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevilik Haberleri Güncel alevilik haberlerinin paylaşılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
AKP'li İstanhbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gazi Cemevi'ne gelen mahallenin antifaşist gençlerinin hışmına uğradı. 50-60 Alevi genç, Topbaş'ı ve korumalarının araçlarını taş yağmuruna tuttu.
Kadir Topbaş, aşure günü için saat 15.00 civarında Gazi Cemevi'ne geldi. Topbaş, antifaşist Alevi gençler tarafından protesto edildi. 50-60 kadar genç, cemevinde bir saat kadar kalan Kadir Topbaş'ı çıkışta “Katil AKP, katil İsrail”, “İşbirlikçi AKP Gazi'den defol” sloganları ile karşılandı. Gençler, Topbaş'ın ve korumalarının araçları taş yağmuruna tuttu. Belediyi Başkanı hızla mahalleden kaçtı. Topbaş'ın yardımına gelen polisler de Alevi gençlerin öfkeden nasibini aldı, taşlandı. Panzer ve çevik otobüsü kısa bir süre sonra karakola geri çekildi. Gençler, İsmetpaşa Caddesi'nde yürüyüş yaptı, “İşbirlikçi Cemevi yönetimi istifa”, “İşbirlikçi Hıdır Elmas istifa”, “Cemevi halkındır, halkın kalacak” diye haykırdı. Aşure Günü nedeniyle Kadir Topbaşı'ın Gazi Cemevi'ne yöneticiler tarafından davet edildiği tahmin ediliyor. Hıdır Elmas'ın başkanlık yaptığı Gazi Cemevi yönetimi konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Erzurum
Yas: 29
Üye No: 140
Thanked 1018 Times in 473 Posts REP Gücü : 16
REP Puanı : 600
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence iyi olmus istedikleri heryere elini kolunu sallayarak gireceklerini zannediyorlardı ders almıslar
SEN BENİM SARHOŞLUĞUMSUN
Sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim. NAZIM HİKMET RAN |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to tweety For This Useful Post: | sâre kâl (01-12-2009) |
|
|
#3 |
|
Can Bizden Biri
Üye No: 22
Thanked 2671 Times in 1525 Posts REP Gücü : 23
REP Puanı : 629
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yahu benım mahallem işte.. hepsini sevgi ile selamlarım....aslanlarım benim....heyyyytttttt...
...... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sâre kâl For This Useful Post: | tweety (01-13-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alevi, gaziden, gençler, kovdu, topbaşı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|