![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri |
canlar çok merak ediyorum banada baya bir saçma geliyor bu durum yüzyıllardır hiç bir şekilde tartışması yapılmamışken şimdi herkesin dilinde olan olan Alevi İslam yakıştırması nedir nereden çıkmıştır.Bizlerden önceki kuşaklar çokmu cahillerdide hiç bir şekilde Aleviliği bu şekilde ayırmadılar.
eğer Alevilikte böyle bir ayrım söz konusu ise sizce yakında Alevi Hristiyan-Alevi Budist gibi anlayışlar türemesi muhtemel değilmidir? |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Rehber For This Useful Post: | İşcanbaba (12-07-2008) |
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8543 Times in 4022 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rehber;
sana katılıyorum, bu bir saçmalık, saçmalık ancak bu bir plan cercevesinde söylenen söz, Amac. 1- Çoğunluğa ,onun inacına bakın bizde sideniz, bizde İSLAMIZ 2-Ben ( bunu söyleyen kişi ve kurumlar) sizle birlikteyiz, bize iyi davranın, ve bütceden para verin, 3-Bizler bölücü ve ayırıcı değiliz. vs. gibi bir plan çercevesinde YER bulmaya, mevki, makam almaya niyetlilerin , ve Aleviliğin MUHALİF yanını törpülemek isteyen bizi CAMİYE cağıranların birlikte yaptıkları ,ortaya attıkları bir deyim.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|