![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
|
gizlenen nedir arkadaşım acıklarmısın buğün herşey aleni yapılıyor acık konusun yada hiç konusmayınız bir bilginiz varsa aydınlatın yada kirlilik olusmasına vesile olmayın.
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | ceritli (05-01-2009), Seyfi MUXUNDİ (04-18-2009) |
|
|
#12 |
|
Yasaklı
Üye No: 963
Thanked 14 Times in 12 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : -31
REP Seviyesi :
![]() |
Büyüklerimizden öğrendiğimize göre !
Konu İşcanbaba tarafindan (01-26-2009 Saat 12:06 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to RedApple! For This Useful Post: | Seyfi MUXUNDİ (04-18-2009) |
|
|
#13 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12213 Times in 5714 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saçma sapan bir utum içerisindesiniz isterseniz değiştirin,
merak etmiş iseniz bir sroun öğrenin forumdada fazlasıyla konu var oda olmadı bir arastırın . bzimde hülle ile ilili fazlasıyla duyumumuz var ama bunu genle ilişkilendirmemek çabasındayız. haddimizi bilelim derim can. bu tarz bir paylaşımla fazla paylaşım olmaz sanırım demi arkadasım Konu İşcanbaba tarafindan (01-26-2009 Saat 12:06 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | ceritli (05-01-2009) |
|
|
#14 |
|
Forum Katılımcısı Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 32
Üye No: 811
Thanked 276 Times in 126 Posts REP Gücü : 6
REP Puanı : 252
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
buyuklerınde bısey bılmıyor demekkı
Senden ve senın buyuklerınden korkulur arkadasım en cok korktugum sey allah korkusu ve CAHİL insan dır acın gozlerınızıde acık etrafınıza bakın bu kadar cahıl bır dusunce nasıl olurya
Ölen tendir, Can ölmez
Derdimi Dinledim, Derdimden İğrendim... Onun Derdini Gördüm, Derdime İmrendim... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to efecan For This Useful Post: | Seyfi MUXUNDİ (04-18-2009) |
|
|
#15 |
|
Yasaklı
REP Seviyesi :
![]() |
öyLe diyorsanız!
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to RedApple! For This Useful Post: | Seyfi MUXUNDİ (04-18-2009) |
|
|
#16 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Erzurum
Yas: 28
Üye No: 140
Thanked 1018 Times in 473 Posts REP Gücü : 16
REP Puanı : 600
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya sen kimsin amacın ne adam gibi paylasım yapacaksan eyvallah yok kavga için geldinse bosuna cabalama
SEN BENİM SARHOŞLUĞUMSUN
Sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim. NAZIM HİKMET RAN |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to tweety For This Useful Post: |
|
|
#17 | |
|
Yasaklı
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Bana kirlilik filan diyordunuz resmen hakarete mağruz kalıorum buna ne diyeceksiniz! |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Katılımcısı Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 32
Üye No: 811
Thanked 276 Times in 126 Posts REP Gücü : 6
REP Puanı : 252
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
arkadasım hakarete maruz kaldıgın nokta nedır acıklarmısın..lutfen
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to efecan For This Useful Post: | Seyfi MUXUNDİ (04-18-2009) |
|
|
#19 |
|
Yasaklı
REP Seviyesi :
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12213 Times in 5714 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar sakin olalım lütfen evet arkadasımızın girişi hoş değildi.
umarım hatasını anlar sizlerde hataya hatayla karsılık vermeyiniz lütfen. karşılıklı polemik halinede dönüştrmeyelim konuyu lütfen bilgi ve donanım konussun boş laflar kulaktan duyma laflar sadece cahillerin ve körlerin işidir (gönül gözü kör olanlar) biz fayda sağlayacak paylaşımlarda bulunalım lütfen ve birbirimizi doğru anlamaya gayret edelim.. umarım arkadasımızda tanımaya calıır bilgi sahibi olur ve sonra yorumlarını yapar |
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | ceritli (05-01-2009), Fatıma (01-25-2009), |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||