![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Forum Katılımcısı |
diyorum arkadasim itiraz etmedım kı
sen bunu hakeret olarak algılıyorsun arkadasım hangı dınde hangı mıllette hangı ırkta hangı ınancda senın dedıgın bı olay var hayatında hıc CEM 'e gıttın mı gordunmu ne ler yapılır neler edılır dıye yada CEM 'e gıden bırıne sordunmu neler yapıyorsunuz dıye kulaktan dolma laflarla sozlerle ortaya laf atıyorsun sonrada cahıl dedıgım ıcın bana hakaret ettın dıyosun varmı bole bısey arkadasım soledıgın lafı arkasında kanıtın bılgın yoksa solemeyeceksın
Ölen tendir, Can ölmez
Derdimi Dinledim, Derdimden İğrendim... Onun Derdini Gördüm, Derdime İmrendim... |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to efecan For This Useful Post: |
|
|
#22 |
|
Yasaklı
Üye No: 963
Thanked 14 Times in 12 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : -31
REP Seviyesi :
![]() |
İçkide içiyorsunuz cemde...
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Bizden Biri
Üye No: 499
Thanked 745 Times in 389 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 351
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Can Bulunduğu yer: Yaşamın Kıyısında
Yas: 24
Üye No: 390
Thanked 3420 Times in 1882 Posts REP Gücü : 37
REP Puanı : 900
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ona buna kara çalacağına git farklı yerlerde yallan bence. burası sana göre değil ve olamazda.
çünkü burada seviyesiz insanlar yoktur senin gibi cahil insanlar yoktur senin gibi gördüğüne değil duyduguna inanan insanlar yoktur senin gibi haddini bil ve üstüne vazife olmayan konulara karışma.
sen şimdi cok uzaktasın
aşılmaz dağların arkasında sen şimdi cok yakındasın bir soluk kadar yanı başımda Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda bir uzak kenti yüreğim yağmalanmışım terk edilmişim yağmursuz nisan gibiyim mavi bir bulut bekler gözlerim Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda Konu İşcanbaba tarafindan (01-26-2009 Saat 12:08 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Katılımcısı Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 32
Üye No: 811
Thanked 276 Times in 126 Posts REP Gücü : 6
REP Puanı : 252
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
arkadasım Hayatında CEM e gıttınmı sen içiyorsunuz dıyosun yapıyorsunuz dıyorsun CEM hakkıında ne bılıyorsun sen cem nedir bılıyormusun ne yapılır bılıyormusun BİLMEDEN KULAKTAN DOLMA LAFLARLA tartısma yaratma lutfen.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yasaklı
REP Seviyesi :
![]() |
Hatam varsa Özür dilerim!
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to RedApple! For This Useful Post: | Seyfi MUXUNDİ (04-18-2009) |
|
|
#27 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Erzurum
Yas: 28
Üye No: 140
Thanked 1018 Times in 473 Posts REP Gücü : 16
REP Puanı : 600
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rehber can belliki bu kişi daha kendini geliştirmemiş ve hala cocuk lutfen agız dalasına girmeyelim bırakalım yazacagını yazsın sonrada gitmek istiyorsa gitsin ama bu tur munakasalara gerek yok amacı belli zaten
SEN BENİM SARHOŞLUĞUMSUN
Sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim. NAZIM HİKMET RAN |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to tweety For This Useful Post: |
|
|
#28 |
|
Yasaklı
REP Seviyesi :
![]() |
neymiş amacım?
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to RedApple! For This Useful Post: | Seyfi MUXUNDİ (04-18-2009) |
|
|
#29 |
|
Can Bulunduğu yer: Yaşamın Kıyısında
Yas: 24
Üye No: 390
Thanked 3420 Times in 1882 Posts REP Gücü : 37
REP Puanı : 900
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yasaklı
REP Seviyesi :
![]() |
Adamın biri öldürülmüş sanki siz öldünüz Allah Allah!!!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||