![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#311 |
|
Yeni Üye |
katılıyorum...
|
|
|
|
|
|
#312 |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: Almanya/Berlin
Üye No: 511
Thanked 184 Times in 70 Posts REP Gücü : 3
REP Puanı : 112
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
5"]]Ask ile Sevgili Canlar.[/size]
Yaklasik 50 Yila yakindir ariyorum soruyorum sorusturuyorum bir türlü Bulamiyorum...????. Tam buldum diyorum olmuyor,nerseinden baslasak ki .Namaz ,vede Islamin diger sartlari. Onca Ozanlara sordum Pirlere Sordum,Mürsütlere sorum Yok yok bulamadim,hahh tam buldum derken gine olmado bulamadim. Asik ibreti bakin ne diyor. Bir Şah olsam hükmeylesem cihana Kilise, mescidi yıkar giderdim Okullar yapardım bütün insana Cehaleti kökten söker giderdim Birde Ozan Harabi bakalim ne demis. Daha Alah ile cihan yok iken biz onu hanemize aldik insan eyledik ,Ismi söyle dursun cismi yok iken sekil verdik ayni insan eyledik diyen Ozanlari ne yapacagiz. Yada günümüz Dedelerie bir bakalim onlar ne demis. İSLAM BİZİM NEREMİZDE ? Hacı bilmem hoca bilmem Beş vakit namazı kılmam Ramazanda oruç tutmam İslam bizim neremizde ? Çarşafım yok türbanım yok, Ehl-i sünnet fermanım yok Arafat'ta kurbanım yok, İslam bizim neremizde Cemimde yok sazımda yok Karımda yok kızımda yok, kırpık sakal yüzümde yok İslam bizim neremizde, Dem çekerim dolumda yok, Bilimde yok ilimde yok, Türkçe duam dilimde yok, İslam bizim neremizde Mezhep deyip nifak sokmam, Tekbir ile insan yakmam, Tespihim yok takva takmam, İslam bizim neremizde, Kandilimiz gecemiz yok Arapçamız hecemiz yok Hülleyecek kocamız yok, İslam bizim neremizde ? Saltanatı halifesi, Hiç tanımam neyin nesi, İrticası, Kara sesi İslam bizim neremizde, Tutturmuşlar ehl-i sünnet, Ne cehennem ne de cennet, Kül köle değilim ümmet, İslam bizim neremizde, Tüm dinlerden alıntım var, Şamanlıktan kalıntım var, Çok üzgünüm anlatmak zor İslam bizim neremizde, Özümde benlik yazılmaz, Kimseye kuyu kazılmaz, İç abdestim hiç bozulmaz, İslam bizim neremizde, Arıyorum tarıyorum, Can gözüm var görüyorum, GAZİ METİN soruyorum, İslam bizim neremizde ? Evet soruyorum Islam ,Namaz ,sekat,Hac ,Oruc ,Salavat,yilardir bir cikmaz yola sokmak istiyorlar bizi. Evet Islamin icinde Siilik cikar Caferlik cikar,Ama asla mi Asla Kizilbas Alevilikte icinde islam cikmaz. Yukaridada belirtigimiz gibi bunca cabaya ragmen onca Katliyamlara ragmen Alevilkte Islam cikmaz(bizlerin bildigi 800 üzerindeAlevi Kizilbas Katliyami yasanmis),Sayet bir cok Alevi lik deyipte Islam misyonerlerin yapmis oldugu gibi,Hadi Diyelim sizler cikartiniz ise neden onca Katliyamdan gecmis Kizilbas Aleviler . Sevgiyi Yol eylemis ,ilimi,bilmi kendisine rehber eylemis bir Düsüncede ne kadar urasirsaniz ugrasin Islam cikmaz. Xizir yoldasiniz,HAkk yardimciniz olsun. Ask ile Yolcudede [/size] Konu yolcudede tarafindan (07-08-2010 Saat 19:27 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||