![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevilik Tarihi Alevilik Tarihine dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#71 | |
|
Can Bizden Biri |
Alinti:
aleviliğin, ticarileştirilmesi ile, gidip, gelinen forumlar başka, aynısı değil, alınıp, satılan bir forum var, Ve bu forum, düşünce olarak kendine uymayan bir forum, ve üye sayısı oldukca fazla , Bu forum, sıradan bir arkadaşlık ,paylaşım, evlilik ,ticaret forumu değil, ALEVİLİK forumu, Aleviliğie kendlerince HİZMET amaçlı bir forum, ve bunun bedeli var,biriside bedel biçiyor, elinde bir forum varken, haber sitesi varken, üyesi fazla olan formuma para karşılığı sahip oluyor, Bunda fikirsel, düşünsel, inancsal ,eylmsel bir birliktelik yok, Bana öyle geliyor, sinan'ın gezdiği forumlar ise, bunla alakalı değil, merakdan, bak, önce kavgalar olmuş, ayrılınılmış, ancak ayrılma sebebi olan konu hala durduğu yerde duruyor, Merak ettim, Madem bu meşhur yazar için yollar ayrıldı (ben öyle anladım) ve bu yazar, özeleştiri yapmadı, fikirlerinde değişiklik olmadı, ne değiştide , ne oldu da bu gelişmeler oldu, Merağımdan be devrim, Gerçi insanın başına ne gelirse ,meraktan gelirmiş amma, Bak bu merak yüzünden snden fırca yedim, iyi mi? ![]() Cidden canlar, forumun satılması, satın alınması bana garip geldi, Hadi bu işe girecek ve zaman kaybetmek istemiyor, düşünce olarak da yakın değil diyelim, olsun anlatırım olur desin, oda yok, Kendi forumu var, ve Sanal alemde bayağı ün yapmış birisi, Parasız katılım olsa onu anlarım, Para işin içine girince, TİCARİLEŞMİŞ bu iş, Belki bu iş paralı olmadı, Ben sinan'ın beyanına istinaden bu yorumu yaptım, (Szanlık yaptım yani) Bu bilgi yanlışsa, herkesden de Peşin , peşin ÖZÜR DİLERİM, -Sazan olsam da özür diliyorum bakın.)
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: |
|
|
#72 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8543 Times in 4022 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arif,
Çirkinleşmeyin, O özel yaşama giren bir konu, Yanlışlığı ayrı bir tartışma konusu, ancak Bu yanlış diğer yanlışı örtmez, onu haklı çıkarmaz, Bu SANTAJDIR, cidden korkuc bir durum, Alevice değil bu davranış. Yazıııık |
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Alibaba (09-02-2010), |
|
|
#73 |
|
Yeni Üye
Üye No: 3199
Thanked 20 Times in 13 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
sayin iscan baba bunu santaj olarak degerlendiriyorsunuz ,peki sayin halil baltanin bu resimlerle eski sevgilisine santaj yapmasina ne diyorsunuz?
evet korkunc bir durum ve sizi anliyorum,simdi baltanin yerinde olsam susar kendi köseme cekilirim,cünki bu sanal alemde sayin halil balta cokiyi taninmaktadir. lütfen avustralya federasyonunu aramanizi ve bu zat hakkinda bilgi edinmenizi rica ediyorum. yoksa suclu sizin olunca durum degisiyormu? anlasilan sizin de isinize geliyor erdogan cinara ve karula vurulsunda ,kim vurursa vursun ama bu hicde etik ve adil bir durum degil. keske bu isi siz kendiniz yapsanizda sizleri kutlasak ,ama kendisi saibeli birilerinin bu ise girismesi dogru degildir. sizlere iyi günler diliyorum görünen odurki herkes kendi suclusunu kayirirmis lütfen üyeligimi iptal ediniz Konu arif tarafindan (09-02-2010 Saat 17:12 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
#74 |
|
Yeni Üye
Üye No: 3199
Thanked 20 Times in 13 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
sayin iscan baba!
bu özel durumdur diyorsunuzda,erdogan cinarin kizinin durumlari özel degilmi,bilmem uzatmali sevgilisi derken sayin halil balta ,acaba orda neden müdahale etmediniz özel durumdur diye? cifte standart uyguluyorsunuz sayin iscan baba,yazilarimi siliyorsunuz,oysa eger iceriginden dolayi yazilar silincekse sayin halil baltanin yazilarindan baslayalim,ne dersiniz? |
|
|
|
|
#75 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 73
Thanked 7384 Times in 2954 Posts REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi :
Sevgili üyeler daha çok geçmeden yaptığımız bir uyarıda konunun çirkinleşmemesi için bir ikazda bulunduk fakat görüyoruz ki konu iyice çirkin bir hal almaya başladı bu mesajdan itibaren bu konuyu kapatmak zorunda kalıyoruz.Bu konuyla alakalı herhangi bir yeni başlık açılması ya da farklı bir başlık altında bu konuların dile getirilmesi durumunda konu muhattabı herkes forumdan uzaklaştırılacaktır.Çünkü hiçte Alevi toplumuna yakışmayacak düzeyde çirkinleşmeye başlamıştır konular bilginize...
|
|
|
|
|
#76 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12691 Times in 5974 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
kapalı bir konuya yazmak hoş değil belki ancak son bir not dümek istiyorum ithamlar üzerine özellikle.
sayın arif bey işcanbaba üzerinden forumla ilgili adillik vb durumlardan konu açmıssınız. balta isimli üyemizinde ve bir kaç üyeninde silinen (tamamı ve bazı bölümleri) mesajları oldu. en son uyarımda sizin yaptıgınız konu üzerinedir. öncelikle kişilerin özel hayatı ne sizin ne baltanın ne foumumuzu nede alevi kamuoyunu ilgilendirmyor. sert yazı yazmamak adına dikkat ediyorum ancak sunuda üyelerin affına sıgınarak yazmak istiyorum. alevilik içinde bir kişi bir damladan ibaret kişinin hataları dahi acıkcası beni ilgilendirmiyor. öenmsemiyorum. ciddi sıkntılar varsa üzerinde duralım evet ama şahsım olarak ne ali karulun ticari ilişkisinden kaynaklı durumu nede sayın balta ile ilgili durumbeni alakadar etmiyor, aleviliğide etmiyor çünkü temsilcileri söz sahibi kişiler ne onlar nede bizleriz. son yazımda sayın baltadan ispatsız yazı itha olmasın dedim üzerine siz benzer yazı yazıyorsunuz , nasıl iyi niyet arayayım sizden. benze yazı durumunda yaptırım uygulanacaktır. üyeliğiniz iptal olması tarafımızca mümkün değildir, forumumuza girip girmemek sizin tasarrufunuzdadır.
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|