![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye |
Alevilik Eşibenzeri Az Olan Hoş Görünün ön Planda Olduğu Insanların Inancına Yaşamına Saygı Duyan Bir Inanç Felsefedir.
Alevi Felsefesi Neden Alevilerde Geri Planda Kalıyor Anlamıyorum Sadece Okuyanlar Ve Biraz Meraklı Olanlar Bu Konu Hakkında Araştırma Yapıyor. Bu Yüzden Bizim Inancımıza Ehliyeti Olmayan Insanlar Garip Fikir Ve Inanışlarını Sokuyor. Herkeze Saygım Var Ama Aleviliği Islamın Yada Herhangi Bir Dinin Tam Anlamıyla Açıklayamacağını Düşünüyorum. 2000-3000 Yıllık Bir Birikim Dahi Bir Halkı Bu Kadar Zengin Bir Inanç Ve Kültüre Kavuşturamaz. Bizler çok Daha Eski Kültürel Mirasların Bekçisiyiz. Eskiyle Yeniyi Temsil Ediyoruz Diye Düşünüyorum. Herkeze Saygılar... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to drhasan3366 For This Useful Post: | Devrim06 (03-28-2009) |
|
|
#2 | |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8543 Times in 4022 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SN:dr Hasan
Öncelikle hoşgeldin Alinti:
Bu Miras nedir, bizler neyi temsil ediyoruz, Bizden de sevgiler.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alevilik, hakkinda |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|