![]() |
|
![]() |
|||||||
| Türkiye Gündemi Ülkemizin gündemine dair haber ve olayların paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
SHP lideri Murat Karayalçın’ın ardından AKP'li bir isim Melih Gökçek'e rakip oldu.
SHP lideri Murat Karayalçın’ın CHP’den aday olacağının kesinlik kazanmasının ardından Anakent Belediye Başkanı Melih Gökçek de “adaylığının henüz kesinleşmediğini” söylemesine karşın Karayalçın’a ve CHP lideri Deniz Baykal’a, “Hodri meydan. Ben, onlar kazanırsa siyaseti bırakacağım” diye meydan okudu. Rekabete, AKP’li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da dahil oldu. Altınok, “Partim, teşkilatım, genel başkanımız uygun görürlerse büyükşehir belediye başkanı aday adayıyım” diye konuştu.
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gönül Dostu Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 27
Üye No: 319
Thanked 441 Times in 221 Posts REP Gücü : 7
REP Puanı : 264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Gelsin gelsin oda gelsin. Biz oyları Karayalçın'da birleştirelim yeter.
Ya popüler kültür sana tecavüz eder yada sen popüler kültüre. Her iki durumda da zevk almaya bakarsın. Ego işte. Eren Aksoyoğlu 10 Aralık Hareketi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye No: 23
Thanked 918 Times in 440 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 363
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karayalçın'ın seçilme şansı yüksekmi peki ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Elbette. Bu seçimi alacak. ama çok çalışmamız gerek. Ben bu adama inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Üye No: 87
Thanked 2804 Times in 1552 Posts REP Gücü : 21
REP Puanı : 530
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir haber gökçek ve altınok karayalçına karşı yarışcaklar onların oyları bölüncek eğer altınok gerçekten aday olursa
arkadaşlar! dışarda birşeyler oluyor, farkındamısınız? uykuda olanları sarsın, uyandırın. çok yakında ışıklar kesilebilir. karanlıkta ne yapacaksınız? Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye No: 23
Thanked 918 Times in 440 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 363
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen seçimlerde CHP % 12 SHP karayalçın % 20 küsür oy aldılar.İkisini oylarını birleştirsende melih gökçeki geçmiyor.İnşalah dediginiz gibi olur arkadaşlar bakalım ankarayı sol yine alabilecekmi. :
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Munzur For This Useful Post: | ceritli (10-18-2008) |
|
|
#7 |
|
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
REP Seviyesi :
bu benim planım değil ki
akp yandaşları 2 aday çıkarırlarda biz ise bir aday dahi çıkaramayız buda benim fikrim işte yanılmak dileği ile Konu equlibrium tarafindan (10-17-2008 Saat 22:41 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Alinti:
- Evet Mertciğim Ne diyosun - Ne diyim abi adamlar salak mı ki iki aday çıkarsın. - Ama Mert Altınok'da olmak istiyorum diyo - Abi bak olay şu Melih oğlunu Çankaya'ya sürdü. Bu bi taktik. Yani akp eğer aday belirlicekse ki bu olacak oğlunu yada kendini koymak zorunda kalıcak. siyasetin kuralı. birini görevden alırken başka bi yerden taviz verirsin. -eee sonra? - sonrası basit tayyip çankayayı almak istiyo. melihin oğluyla alamaz biliyo. başka aday koyucak. böylece ankarayı da melihe vermek zorunda kalıcak. yada tam tersi. altınok yada melih bağımsız yada başka partiden giremezler. akp dışında herhangi bir partiden olmak saçmalıktır. çünkü kazanmaları mucize olur. yarış akp chp yarışıdır. - evet sayın seyirciler mertin söyledikleri doğruysa buda bize KAPAK oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
REP Seviyesi :
Alinti:
sen bana mualif olmak için konuşuyosun bikere çünkü ilk mesajımın sonunu yada başını okumamışsın |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|