![]() |
|
![]() |
|||||||
| Ankara Gurubu Genç aleviler Ankara Gurubu Paylaşım Alanı. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |
|
Can |
Alinti:
Bende bugün seni aramayı düşünmüştüm Ankarada'mısın diye ![]() Araya iş falan girince unutmuştum. Üzüldüm bak ![]()
sen şimdi cok uzaktasın
aşılmaz dağların arkasında sen şimdi cok yakındasın bir soluk kadar yanı başımda Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda bir uzak kenti yüreğim yağmalanmışım terk edilmişim yağmursuz nisan gibiyim mavi bir bulut bekler gözlerim Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Deniz For This Useful Post: | Solino (09-19-2009) |
|
|
#12 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 28
Üye No: 224
Thanked 1177 Times in 613 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 393
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de Ankara dışında olacağımdan katılamıyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Can Bizden Biri Yas: 28
Üye No: 476
Thanked 2283 Times in 1051 Posts REP Gücü : 24
REP Puanı : 901
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
SAğlık olsun, umarım başka buluşmalara diyelim...Bu arada ben Bayram temizliğine başladım.. Şeker, çikolata, tatlı da tamam Bayrama tam tekmil hazırım ![]()
Bağımsızlık, Mustafa Kemal’ den armağandı bize. Emperyalizmin ahtapot kollarına teslim edilen ülkemizin bağımsızlığı için kan döktük sokaklara. Mezar taşlarımıza basa basa, devleti yönetenler, gizli emirlerle başlarımızı ezmek, kanlarımızı emmek istediler. Amerikan üsleri kaldırılsın dedik, sokak ortasında sorgusuz sualsiz vurdular.
Vurulduk, asıldık, öldürüldük ey halkım, unutma bizi... |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Solino For This Useful Post: | Deniz (09-21-2009) |
|
|
#14 |
|
Üyemiz
Üye No: 1888
Thanked 86 Times in 44 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 30
REP Seviyesi :
![]() |
forumumuzun tüm üyeleri ankaradan galiba.
yokmu istanbul programı düzünleyen ? ankaradaki arkadaşlara iyi bayramlar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8353 Times in 3929 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sn.Tujik,
İstanbulu da sen başlat, Bir adım at bakalım, ne olacak,
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | tujik (09-19-2009) |
|
|
#16 | |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12213 Times in 5714 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
Alinti:
sevgili sibelinsesi cana cok dedim ama bu konuda henüz ok demedi ![]() ![]() ![]()
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | tujik (09-19-2009) |
|
|
#17 |
|
Üye No: 89
Thanked 2434 Times in 1387 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbul bizimde çaktırmıyoruz
![]() ![]()
Ben Meksikalıyım adım Emiliano Zapata toprak ve özgürlük dedim yok devirde Puerta, İranlıyım bizzat köreltip ben onca beyni karanlığa gömdüm adım Ayetullah Humeyni, Benim bir rüyam var adım Martin Luther King, Bakın demokrasi benimle beraber öldü ben Hrant Dink, merhaba adım Barrak Obama çakmasıyım Luther King'in sulh için gelmiştim onbinlerce sivili kestim fittim, ben bir dono bana derler ki Sierra Maestra devrim ateşi burada yandı, sonrası gerilla. Özgürlük vaad ettiğiniz dünya nerede hani? Emperyalizme kafa tutan bendim ben Mahatma Ghandi, ben bir akarsuyum adım Kızıldere suyum kan 30 mart günüydü gördüklerim kanlı katliam, en büyük psikopat benim adım Adolf kansızım öldüm ama fikirlerim hah dirildi ansızın, adım Amadou Diallo tam 19 kurşun yedim, yargısız infaz gördüm evet çünkü ben bir göçmenim,mizacınız hem demokrat hem de nurcu, benim failim hala meçhul adım Uğur Mumcu, Anadoluydum insanlara bir çocuk doğurdum, kan mevsimindeydik adını Mustafa Kemal koydum...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üyemiz
REP Seviyesi :
![]() |
tamam istanbulun öncülüğünü ben ediyorum arkadaşlar, bayramın 1. günü saat 14:00 da bayramlaşma törenimiz var.
![]() herkesi bekliyorum(ankara da dahil) ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8353 Times in 3929 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
tujik can,
Sanırım bu bayran için geç kaldın, Önümüzdeki dönemde, tarih ve yer belirterek, bir İstanbul tanışma/Buluşma organizayonu yapabilirsin, Bu teklifin ortalıkta kaynayıp gidecektir. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Devrim06 (09-19-2009) |
|
|
#20 |
|
Üyemiz
REP Seviyesi :
![]() |
öyle galiba. ama o zamana kadar da istanbul camiasını oluşturmak için organizasyona başlamak lazım
ama hocaya da sormak lazım; iki bayram arası organize işlerle uğraşmak caizmidir diye. Konu tujik tarafindan (09-19-2009 Saat 17:35 ) değistirilmistir.. Sebep: eksiklik |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ankarada, bayramı, birlikte, geçirelim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||