![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Kültürü Alevilik kültürüne dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Konu cebe tarafindan (09-27-2010 Saat 22:13 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8556 Times in 4029 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cebe,
Seni tutmadık ya, IRCISIN, ve Yahudiye LANET etmeyiz, İnsana zulum edene ederiz, Senin bu söyleminde NALET'e değer, Yahudilik bildiğin gibi, çook büyük bir camia, Şunu desen olur, Bugüküü, Filistinlileri haksız yere vurann yahudileri desen belki, hata israillileri, Ancak senin söyleminde LANETLİK onu bil.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Amistofes (12-10-2010), |
|
|
#3 |
|
Gönül Dostu
Üye No: 2031
Thanked 676 Times in 250 Posts REP Gücü : 4
REP Puanı : 147
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
- Cebe isimli kişinin yazısı içerisinde doğru şeyler olsada bir provakasyon yazısı.
- Aleviler içerisinde yahudi düşmanlığı örgütlenmek isteniyor duygusunu uyandırıyor. - Benzer içerikli bir olay Almanya'da yaşandı. - Yahudi düşmanlığının alevilere kazandıracağı bir şey yok. - TC'yi kuran kadroların Sebataycılar olması, kurulduğundan bu yana onlar tarafından yönetilmiş olması, tüm gelirlerinin onlar tarafından har vurup-harman savrulmuş olması, başımıza açılan belaların onların organizeleri olmaları bize komple bir yahudi düşmanlığı yapma hakkını vermez. - Tüm suç ve günahlarına rağmen alevilerin görevi yahudi düşmanlığı olamaz. - Bektaşiler içerisende Sebataycı arıyorsanız "Babagan kolu" içerisinde arayın. - Cebenin yazısını silin, böyle yazılara müsade etmeyin !!! - Bu yazının fikir beyanıyla filan ilgisi yok. Başımıza yeni bir çorap örülmeye çalışılıyor. |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Yilmaz Demir For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1606
Thanked 13 Times in 7 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
[quote=Yilmaz Demir;121102]-
- TC'yi kuran kadroların Sebataycılar olması, kurulduğundan bu yana onlar tarafından yönetilmiş olması, tüm gelirlerinin onlar tarafından har vurup-harman savrulmuş olması, başımıza açılan belaların onların organizeleri olmaları bize komple bir yahudi düşmanlığı yapma hakkını vermez. . Başımıza yeni bir çorap örülmeye çalışılıyor Endişe etmene gerek yok,yüzyıllardan beri aynı pozisyondasın ve o da sesini çıkarmıyor, senin gibi. Demek ki o da senin kadar zevk alıyor; kafana çorap geçirse ne olur geçirmese ne olur, tadını çıkarmaya bak!... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gönül Dostu
Üye No: 2031
Thanked 676 Times in 250 Posts REP Gücü : 4
REP Puanı : 147
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
- Uğradığın saldırıdan zevk alma konusunda sana Mehmet Ali Erbil arkadaşlık edebilir.
- Hangi ** bilmiyorum, ben kendi ismimle yazıyorum, yazdığım yazının sorumluluğana katlanırım. - Sebataycılıkla ilgili internete benim aktardığım, yazdığım bir sürü yazı var. 2000 yılında başlarında Tarih Demokrasi ve Başka forumlarda biz bu konuyu çok ayrıntılı olarak tartıştık. 10 dosya dolusu sebaycılarla ilgili soyağaçları var benim arşivimde. Belirli bir süre sonra bunları senin gibiler yüzünden yayınlamaktan vazgeçtim. - Yahudi düşmanlığı alevilerin işi değil. Her yahudi suçlu ilan edilemez. - Filistin için en büyük katılımlı yürüyüş Israil'de yapıldı. İsrail Hava Kuvvetlerinde sivil hedefleri bombalamayı red ettikleri için hapse atılan onlarca pilot var. Her yahudi siyonist değildir. - Başka kapıya. - Edepsizlik etmeye devam edersen alacağın cevap hiç hoşuna gitmeyecektir. |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Yilmaz Demir For This Useful Post: |
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
Üye No: 3478
Thanked 1149 Times in 597 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 59
REP Seviyesi :
![]() |
İsrailliler terörist araplar için gerekeni yapmakta haklıdırlar.
Çünkü bu araplar İsrail'e kendi topraklarını kendi elleriyle satmışlardır. Şimdi ise mazlum taklidi yapıp kendilerini acındırmaya çalışıyorlar. LANET FİLİSTİN'E!!
Sırrımızı ifşa eden ile bize ihanet eden eşittir. Hazret-i ALİ Allah gözlerini açtığında ALİ OLDU ! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Bizden Biri
Üye No: 3478
Thanked 1149 Times in 597 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 59
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Çok ilginç ben bu tür palavraları,daha doğrusu saçmalıkları genellikle aşırı dinci şeriatçı cemaat takımından duyuyorum. Hepsi Atatürk'e yahudi diyorlar. Ama padişahları 5. Murat'ın belgeli bir Mason olduğunu Osmanlı'da onlarca MASON ŞEYHÜLİSLAM'ın varlığını bildikleri halde Osmanoğullarına peygamber muamelesi yapıyorlar. Kürt Milliyetçileri hangi dinden olursa olsun(alevi yada sunni) dinci islamcı takımına ne kadar da benziyor böyle? Bir şii forumunda Hace Bektaş'a yahudi Bektaşilere de sabetayist dediklerini görmüştüm. Kimbilir daha neler görücez. Tanrı Hakk yardımcımız olsun. Konu Baba İlyas tarafindan (12-08-2010 Saat 18:00 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12711 Times in 5986 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternet sıkıntığım olduğu için fazla giriş yapamıyorum. Son günlerde mesajlar içinde canların yine iğneleyici ve polemikler oluşturacak türden yazılar yazdıklarını görmekteyiz. lütfen fikirlerini ve eleştirilerinizi yazınız canlar. karşıdakine eleştiri getirirken düşüncelerine yaftalar yapıştırmak bizlere yakışan bir davranış biçimi değil.
iyi forumalr...(mesajı lütfen genel olarak ,diğer konular içinde yaılmış kabul edin)
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | Amistofes (12-10-2010), Baba İlyas (12-09-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||