![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevilik Tarihi Alevilik Tarihine dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#31 | ||
|
|
sevgili alibaba ben konu basliğina dönmek için debelensemde sanırım olmayacak . alevilerin birlik olmama nedenleri atatürk veya atatürk sevgilerimidir. birleri birşeyi ister bu hak veya haksızlık değildir. herkes kendi inanç ve düşüncelerini bakalarına empoze etmöeye çalışır . becerebilir fveya beceremez. kalan kısmı kim bunalrı sebepleriyle abirlikte acıklayınız siz epey rahatsızsınız bundan malum. acıkcası ben pek önemsemiyorum.
tarih konusu muamma bir konu sevgili ali baba. çok emin bu işin tek işbiliri edasındasınız. benim anlattığımdan farklı olarak çok net bilir konusuyorsunuz. tarihçiler bile (seven-sevmeyen ) tek bir konuda birlik sağlayamazken sizin bu akdar net bilgiye sahip olup yorumlayabilmeniz çok iyi. Alinti:
Alinti:
konu baslığından aşırı saptığımız için bazı kısımalrı yanıtsız bırakıyorum izninizle sevgili alibaba.
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
||
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Gönül Dostu
Üye No: 1417
Thanked 516 Times in 272 Posts REP Gücü : 3
REP Puanı : 67
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Ben sana Alevilerin neden birlik olamadigini anlatiyorum . Bunun nedeninide bir tek sahsa bagliyorum ? Ister inanan ister inanma , Bugun Bu dayatmalar degistirmeler , fikirler pompalamalar , devletcilik beslemeler , halki kole haline sokmalar , hep o sahis tarafindan cikmistir , ve bu fikir yapisi Hakki bilenlerle bilmeyen Aleviler arasinda buyuk ayrimciliklar yaratmistir . Neyse sen sorunu sahis uzerinden goremiyorsun onun icin ona buna hakaret ettigimi satastigimi saniyorsun ? Hersey senin anladigin gibi gitmiyor can ! Arti Hicde degil sayin can ben buyulenmis kalpleri uyandiriyorum ! Osmanlidan sonra Alevilere en buyuk darbede fitne darbesidirki , bunu aramiza sokanlar icimizden bu olguyu yetistirmis planini yapmis ve uygulamaya sokmustur ! Sen ne dersen de birdir benim icin , goren goz birdaha kor olmaz ! Sevgi ve hurmetlerle |
|
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8556 Times in 4029 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alibabaaa
Alinti:
ve Alinti:
Hörmetler
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
||
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Gönül Dostu
Üye No: 1417
Thanked 516 Times in 272 Posts REP Gücü : 3
REP Puanı : 67
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Can aciklamama gerek yok siz zaten iyi biliyorsunuz o sahis dilimden hic eksik olmadi sohbetlerimde ? 19 mucizesininin sahibidir ? Fitne sokuculara gelince !!!!!! Hic gordunuzmu ? Devlet kole yetistirsin ? Bunun adinada Turk oglu turk desin ? Her biriniz bir Turk olarak degil kole olarak dogdunuz ? Her kole bulundugu kolelikten kurtulmasi icin kacmasi gerekir , Kactigi yerde yenibir fikir yeni bir yasam kosulu ile karsilasinca nefes alir . Ozgurlugun tadini cikarir. Bugun okullarda cocuklaraniza giydirilen kiyafet koleciligin , en belirgen ve en ust safhada bulunan bir gercek bir olgudur . Mihlanmis bir turkgencligi esir edilmis canlar goruyorum . Sevgilerle hurmetler efendim |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Alibaba For This Useful Post: | AĞUÇAN EVLADI (05-04-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||