![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevilik İnancı Alevilik inancına dair paylaşımların yapılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#91 | |
|
Gönül Dostu |
[quote=Batıni;132969][quote=Alibaba;132965]
Alinti:
Peki can şimdilik dedigin gibi olsun ! Ama 40 makam 4 kapının ustune ek veya eksiltme olmaz ! Sizin deneyimlerinizede saygı duyarım ! Benim eskiden garip bir arkadaşım vardı onu hatırlattın ! Bazen satlerce kıpırdamadan bir noktaya bakardı ! Hatta birgun bana demişti ben saatlerce gözümü kırpmadan saate bakabilirim diyordu ! Insanlara uzun Bir müddet bakardı bazen insanlar huylanırdı onun garip tavırından ! Hatta inanıyorduki Eger uzun bir sure bir nesneye bakarsa onu oynatacagını bile idda ediyordu ! Herşeyi didik didik incelerdi ! Bilmiyorum zeki üstün insanların , İnsan üstü insanlar hayatları böyle robotikmidir ? |
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Gönül Dostu Bulunduğu yer: İstanbul/Kuzucan
Üye No: 3647
Thanked 573 Times in 214 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 37
REP Seviyesi :
![]() |
[quote=Alibaba;132985][quote=Batıni;132969]
Alinti:
Can kardeşim, olmadığı kalıplara sokma söylediklerimi! Birizm Pirlerimiz'de senin deyiminle satlerce bir noktaya bakıp, bir nesneyi oynatmaya kalkmadılar günlerce... Çilehanelerde çile çektiler delimiydi bu insanlar? Benim akrabam olan Hasan Sani'de; dağa gider aylarca kulubeden çıkmadan veya kulubede tek yaşardı Ailesini bırakıp... Lütfen... Ayrı şeylerden bahsediyoruz... Farklı yönlere çekmeyelim, absürüt şeyler anlatmıyorum burdan!!! Sevgiler Konu Batıni tarafindan (07-10-2011 Saat 15:08 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Batıni For This Useful Post: | Alibaba (07-11-2011) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||