![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Forum Katılımcısı |
Zaman içerisinde kişinin duygu ve düşüncelerinin değişmesi olanaklıdır. Ancak bu kişideki söylem ve değişim kesinlikle normal görünmüyor. Ya çarpıtılan bazı gerçekler var; ya da farklı bir niyetle yanlış bilgiler aktarılıyor.
"İlahi irade dahi, bir nesnenin (ancak) yeteneğinde olanı Allah"ın dilemesi demektir; yoksa, o nesnenin yeteneğinde olmayanı, Allah"ın istemeye yetkisi yoktur".
|
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Alinti:
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
||
|
|
|
|
|
#23 | |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
" Abi çok çelişkilerle dolu ve pek çok yanlışlıklar var. Bu kişiyi de ilk kez görüyorum. " şeklinde bir ifade oldu ilk tepkisi. Daha sonra da; sorumluluk duygusuyla " Bir de diğer arkadaşlara soralım, ben tanımıyorum. Bakalım tanıyan çıkacak mı? " dedi. Kişinin CHP'li olması ya da bir dönem CHP'de yer alması hiçbirşeyin göstergesi olamaz. Belki de gerçekten bu kişi de Madımak'taydı. Bu da çok önemli değil. Haberin verilişi ve kullanılan ifadeler niyeti de ele veriyor. 6 Gündür ulaşabildiğim herkese bu olay hakkında birşeyler sordum. Otelde çekilen fotoğrafları, otel dışına çıkılırken çekilen fotoğrafları taradım. Ben göremedim. Hiçbir karede ya da hiçbir bellekte. Yukarıdaki mesajların birinde Otelden yara almadan kurtulanların listesini vermiştim. O liste Sivas Valiliği tarafından kayda geçirilen ve mahkemeye intikal eden tutanaklardan alınmıştır. Orda da yok. Bakalım, belki ben ir bilgiye ulaşamamışımdır. İddialar doğrudur. Nasılsa elinde bilgisi olanlar paylaşacaklar. Ayrıca ben de mahkeme kayıtları ve o dönmein belgelerini tek tek karıştırıyorum. Elbette bir sonuca ulaşacağız... |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Çopur For This Useful Post: | Devrim06 (11-26-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bilgisi, hakkında, kişi, olan, varmı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||