![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevilik Tarihi Alevilik Tarihine dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
|
sence kim yazacak veya yazmalı ağbi. gerekliliği konusunda bir çok can her can hem fikir...
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post: |
|
|
#12 | |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 39
Thanked 1632 Times in 570 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
sessizlik sansürü devam ediyor Yürü bre yazar kim tutar seni Unutma halkımız seni görüyor Yürü bre yazar kim tutar seni Geziyorsun piyasada yiğitçe Ediyorsun kelamları dilince Gömmüşsün kafayı epey derince Yürü bre yazar kim tutar seni Yazdığın kitaplar uzun boyunca İnsan gurulanır bunu görünce Nedense susarsın simsar gelince Yürü bre yazar kim tutar seni Aleviler meta pazar her yerde Simsarlar oturur baş köşelerde Simsarın önünde olmuş sergerde Yürü bre yazar kim tutar seni Bir zamanlar İslam dışı dediler Koltuk sallanınca rücu ettiler Yazarlar buna da beli dediler Yürü bre yazar kim tutar seni Yıllarca söyledim hep dayak yedim Aleviler şaha kalksın istedim Yalancı yamağa kurban edildim Yürü bre yazar kim tutar seni Biri gençlerime yalan diziyor Bazıları ona cila çekiyor Ağalar bunlara kanat geriyor Yürü bre yazar kim tutar seni Yalancılar şahı ahkam kesiyor Bazı masum gençler bravo diyor POLONYALI ÇOCUK size gülüyor Yürü bre yazar kim tutar seni Yalancı yalanı eyledi ibra Dayanmadı Kral eyledi ifşa Tuttular Kralı hepbirden taşa Yürü bre yazar kim tutar seni Bir yazara postaladım yalanı İstedim ki görsün yalan dolanı Bana kızdı herhal kesti selamı Yürü bre yazar kim tutar seni Geçenlerde yaz dedim bu yazara Dedi ki yazarsam gelir nazara Sonra ses kesildi girdik mezara Yürü bre yazar kim tutar seni Bu hikaye bitmez gider epeyce Seyreylesin yazar komik gülmece Sessizlik sansürü girsin devreye Yürü bre yazar kim tutar seni Kral çıplak deli, uymaz düzene Toplum düçar olmuş yalan diyene " Kral çıplak " diyecek yazar nerdeeeee Yürü bre yazar kim tutar seni |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to kral çıplak For This Useful Post: | Hasan Harmancı (05-10-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||