![]() |
|
![]() |
|||||||
| Türkiye Gündemi Ülkemizin gündemine dair haber ve olayların paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Can |
Bursa'da, Sivas olaylarında ölenler semah gösterisiyle anıldı.
Sivas Madımak Otel'inde yakılarak ölenler, olayların 15. yıldönümünde, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Bursa Şubeleri üyeleri tarafından anıldı. Setbaşı Mahfel önünde toplanan kalabalık, sloganlar atarak Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Katliamda ölenlerin fotoğraflarını taşıyan kalabalık, 'Sivas'ı unutmak ihanettir', Kurtuluş yok, tek başına ya hep beraber ya hiç birimiz', 'Sivas katliamını unutmadık, unutmayacağız' şeklinde slogan attı. Polis Setbaşı Caddesi'ni trafiğe kapatırken, geniş güvenlik tedbiri aldı. Ölenler için saygı duruşu yapıldı.Daha sonra semah gösterisi yapıldı. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Bursa Şubesi Başkanı Davut Türkoğlu, 'Ergenekon ile açığa çıkan örgütlenmeler, üniformalı ve sivil çeteler, ülkemizi kaosa sürüklemekte ve halkımızı birbirine düşman etmeye çalışmaktadır. 1 Mayısları, Maraş, Çorum, Gazi ve Sivas Madımak katliamlarını unutmadık, unutturmayacağız. Unutmak ihanettir. Unutursak yeniden yaşatırlar' dedi. Halk Evleri üyelerinin şiir dinletisinin ardından yaklaşık 200 kişilik grup, olaysız bir şekilde dağıldı.
Deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kimselerdir.Asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllı olanlardır..
~~KeLeBeK~~ Konu taja_naz tarafindan (07-03-2008 Saat 19:33 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bulunduğu yer: Bursa
Üye No: 68
Thanked 2044 Times in 894 Posts REP Gücü : 13
REP Puanı : 378
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Semah ekibinde bende vardım semahı aglayarak döndüm.Sivas'ı Maraş'ı Çorum'u unutmayalım unutturmayalım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 24
Thanked 2786 Times in 1022 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas anmasına katılan Bursa'daki canlara saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to kızıl_can For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüreğine sağlık naz...
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Çopur For This Useful Post: | rayber özgür (07-03-2008), taja_naz (07-03-2008) |
|
|
#5 |
|
Yas: 30
Üye No: 11
Thanked 2413 Times in 1089 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 934
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yüreğine sağlık Naz ve emegine...
''İlerlemek istiyorsan küçük çevrendeki, küçük çıkarlarla zaman kaybetme. Kafa...nı kaldır, en iyilere bak; gücün yetiyorsa onlarla yarış, yetmiyorsa onları taklit et.'' İnsanda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür ama insanı insan yapan ağızdan çıkan sözdür..... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mamican For This Useful Post: | taja_naz (07-03-2008) |
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
Üye No: 62
Thanked 1097 Times in 575 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 435
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle anlamlı bir günde semah dönmenin gururu vardır üzerinde, emeğine yüreğine sağlık naz...
Önce Yahudiler için geldiler,
Sesimi çıkarmadım, çünkü ben Yahudi değildim Sonra komünistler için geldiler Sesimi çıkarmadım çünkü komünist değildim Sonra sendikacılar için geldiler, sendikacı olmadığım için yine sesimi çıkarmadım Sonra benim için geldiler Ses çıkaracak kimse kalmamıştı… Pastör Nie Moeller (Rahip) SADECE SUSUYORUM SUSMAK DOĞRU OLDUĞU İÇİN... ZAMAN HER ŞEYİN GÖSTERGESİ |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to cemanlı For This Useful Post: | taja_naz (07-03-2008) |
|
|
#7 |
|
Can Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 29
Üye No: 36
Thanked 3270 Times in 1656 Posts REP Gücü : 26
REP Puanı : 737
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emegine yüregine saglık
unutmadık unutmayacagınız
Ne olursa olsun hayat gerçektir.ne uyandığında hayra yorabileceğin bır rüya,ne de çocukken bir uçurtma kadar renkli sandığın hayallere benzer.Bazen gelir deli bir fırtına gibi tutar kolundan savurur,bazen kışın ortsında baharı yaşatır gönlüne.Çıkmazlara girersin,yokuşlar tırmanırsın.Birgün bakmıssın düzyola çıkmışsın.Kocaman bir kutu gibidir hayat, içi süprizlerle dolu.Tahmin etme ,hep yanılırsın"...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Can Bizden Biri Yas: 30
Üye No: 8
Thanked 2238 Times in 789 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 324
REP Seviyesi :
Sivası unutmak ihanettir.Emeğine sağlık.
Rengimiz güldür bizim gül gibi açacağız
Gönüller aşk ile sevgiler saçacağız Hak hakikat yolunda bir yüzümüz var bizim Olduğumuz gibiyiz ve öyle kalacağız. Hacı Bektaşi Veli |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Türkü For This Useful Post: | taja_naz (07-03-2008) |
|
|
#9 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: istanbul
Üye No: 137
Thanked 750 Times in 437 Posts REP Gücü : 9
REP Puanı : 310
REP Seviyesi :
yüreğine sağlık kelebek senin ve oradaki canların.
yalnız değilsin eskici
bir sabah güneş doğar sevgiden tuğlalarla yeniden kurarız bu kenti k:
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to rayber özgür For This Useful Post: | taja_naz (07-03-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|