![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Forum Katılımcısı |
Ben pek aradıgım cevabı bulamadım işcanbaba yani islamiyete yön veren insanlar ki Hz.Hasan'dan geriye dogru gidildiginde Hz.Muhammed'e kadar ki süreçte HERSEY BİLİNİYOR biz bile Hz.Hüseyin'in nasıl öldürüldügünü keza Hz.Hasan da öyle ve daha niceleri detaylarına varıncaya kadar ANLATABİLİYORUZDA ve buna bir sürü örnek verebilirim hatta NASIL YASAMISLAR BİLİNİYOR DA bu muaviye bunlardan sonra yaşamasına ragmen üstelik özellikle cem evlerinde lanet olsun yezide yada muaviyeye diyoruz ama lanet yagdırdıgımız insan hakkında hiç bir bilgimiz olmuyor nasıl bir iş bu anlamadım?Sana bir kaynak veremicem demişin bide Öyle biliyorum diyorsunuz aklıma biliyorda saklıyor mu?yada duymak istemedigimiz şeyler mi var?yada sizede bunlar anlatılmadımı? sizede söylenmedimi yapılanlar?sizidemi kandırdılar?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili Leon;O konu başlığında yazdığım kaynak aklıma gelmdiği için, kaynak veremem demiştim,
Kesin olmamakla beraber, Faik Bulut'un Kitaplarından bir olabilir, Kendimce cok okuduğumdan karışıyor bir sürü kaynak bir birine, Ancak o verdiğim bilgiyi okudum, ve Yine Muaviye hakkında düşünceyide yazdım, o lingde var Benim bilipde sizle paylaşmadığım sakladığım bir bilgi yok arkadaşım, Bunu hiç yapmam, Yazılarıma bakarsan, Alevilik hakkında bildiğim ve bence doğru olduğuna inandıklarımı yazdım, ve Ehlibeytin inancı, yaşamı hakkınca da o zamandan gelen kaynaklardan okuduklarımı yazdım, mesela; Az.Ali eş ve Çocukları, Hz.Ali, Fatıma evliliği, Kayıp Tanrı, Peygamberler, ,Alevilerin Kutsadığı Nur süresi vs. gibi başlıklarla açtığım konularda, bu güne kadar bize yanlış söylenen, denilmiyenleri aktardım, Sence eksik olan nedir, Neyi öğrenmek istiyorsun, onu yazarsan, bildiğimiz yazarız, araştıtırız ,bilene sorarız
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cevap, yok |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|