![]() |
|
![]() |
|||||||
| Resimler Mizahi resimlerin paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri |
Denizin altındaki heykel müzesi!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
..............
Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp. Mutlaka gel anne, Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne. Sol yanım acıyor anne. İşte tam şurası, Sol yanım çok acıyor anne. Seni çok özledim, Anne çook... ..................................... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bizden Biri Yas: 38
Üye No: 4
Thanked 1600 Times in 594 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 238
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to Sedat For This Useful Post: | DeNiz_MaVisİ (09-04-2008), Meltem Y. (09-04-2008), piglet (09-04-2008), rüzgar_88 (09-04-2008), yoldaş06 (09-04-2008) |
|
|
#3 |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: Almanya Frankfurt
Üye No: 324
Thanked 67 Times in 23 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 35
REP Seviyesi :
![]() |
Sedat abicigim bu müze nerde??
sasirdim vallaha acayip seyler varmis.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Meltem Y. For This Useful Post: | Sedat (09-04-2008) |
|
|
#4 |
|
Gönül Dostu Bulunduğu yer: izmir
Yas: 24
Üye No: 232
Thanked 386 Times in 185 Posts REP Gücü : 4
REP Puanı : 132
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
tek kelimeyle mükemmeller.hayran kaldım valla.
Yaşamak! Bir ağaç gibi tek ve hür, Ve bir orman gibi kardeşçesine... Bu hasret bizim Bu davet bizim...... kimi sevap için kabeye varır,kabe kapınızda bilmezmisiniz? |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to rüzgar_88 For This Useful Post: | Sedat (09-04-2008) |
|
|
#7 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: İstanbul
Üye No: 138
Thanked 806 Times in 477 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 227
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Emğine sağlık can çok güzel gerçekten
![]()
Ağlama çocuk güzel günler göreyeceğiz! Güneşli günler...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to DeNiz_MaVisİ For This Useful Post: | Sedat (09-04-2008) |
|
|
#8 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 64
Thanked 2112 Times in 789 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 379
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedat Müze olan üstü görünüyor ... Yalnız çokta ilginç suyun altında böyle bir Müze'in olması bakımı koruması nasıl yapılıyor acaba ...
orada yaşayanda var mı ki ![]() Emeğine sağlık ...
KUCAK İSTİYORLAR GELİN ONLARA HEP BİRLİKTE KUCAK AÇALIM ... NE DERSİNİZ ? Duyuru : HAVUZ Hesabı açılmıştır... PTT Posta Çeki Hesap No : 5699968 Neşe GÜNDÜZ adına Banka Adı : AKBANK Hesap no : 82384 Şube kodu : 354 ( Mithatpaşa ) Ankara Neşe GÜNDÜZ adına [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to yoldaş06 For This Useful Post: | Sedat (09-04-2008) |
|
|
#9 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Üye No: 87
Thanked 2804 Times in 1552 Posts REP Gücü : 21
REP Puanı : 530
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç ve orjinal olmuş bazıları ürkütücü ama harikalar
teşekkürler
arkadaşlar! dışarda birşeyler oluyor, farkındamısınız? uykuda olanları sarsın, uyandırın. çok yakında ışıklar kesilebilir. karanlıkta ne yapacaksınız? Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to equlibrium For This Useful Post: | Sedat (09-04-2008) |
|
|
#10 |
|
Can Bulunduğu yer: istanbul
Yas: 24
Üye No: 86
Thanked 2654 Times in 1142 Posts REP Gücü : 15
REP Puanı : 440
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gercekten cok degişik ve güzelmiş ama ben bunları görsem denizin altında heralde kalpten giderim
bir okadar da ürkütücü duruyor![]()
Güneş doğar yeni bir gün için,
Güneş buluta, bulut yağmura Yağmur yağar çorak topraklar için Yağmur suya, su çiçeğe. Şimdi gitmek sadakattir, kalmaksa ihanet... iÇimdE öLen biRi vaR... Bu MaSKeLi BaLo Ve oNuN SahTe YüzLeRi.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to piglet For This Useful Post: | Sedat (09-04-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|