![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Ozanları, Deyişler Alevi ozanlarına dair paylaşımların yapılabileceği alan. Deyiş, Deyişler. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |
|
Can |
Alinti:
Sevindim. Açıkçası sadece7 nefes bulabildim ve şaşırdım. Pir olduğu bellidir; ama bir pirin sadece 7 nefesi olamaz. Bekleyelim. Sende acele et ![]() Teşekkürler Sevgilerimle
ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OL!!!
DERSİME SEFER OLUR; ZAFER OLMAZ (Seyit Rıza) |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mahlası Derviş Ali'ye ait ancak kendisinemi ait ya da daha sonradan onun mahlasıylamı yazıldı bilemiyorum.
Gelici’den bir gel olunca bizlere Sana güvenirim İmam Hüseyin Armağansız nasıl varam katına? Sana güvenirim İmam Hüseyin Felek tabancasın çekip vurunca Gözümün güherin yere dökünce Can toplanıp kafesinden çıkınca Sana güvenirim İmam Hüseyin Yakamı yırtıp da bağrım açınca Fırkatınan kefenciğim biçince Can toplanıp kafesinden uçunca Sana güvenirim İmam Hüseyin Derviş Ali’m çok yalvardı pirine İnşallah uğratmaz sırat yoluna Mümin kulların gelir gül cemaline Sana güvenirim İmam Hüseyin
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Çopur For This Useful Post: | Kul Seyyid (07-18-2008) |
|
|
#13 | |
|
Can Bulunduğu yer: Bajarî Sînemil
Üye No: 17
Thanked 6016 Times in 2689 Posts REP Gücü : 27
REP Puanı : 542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
tarikat kapısı nefesi.Sevgiler |