Genç Aleviler  

ANASAYFA Bugünkü Mesajlar Sohbet & SohbetRadyo
Go Back   Genç Aleviler > Yazarlarımız > Hamza Aksüt

Hamza Aksüt Hamza Ait Makalelerin Yayımlandığı bölüm

Reklam Alanı

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 03-13-2009, 10:54   #11
h-alibaba
Bizden Biri
Kullanıcı Profili

h-alibaba - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 226
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 5
REP Puanı : 112
REP Seviyesi : h-alibaba will become famous soon enoughh-alibaba will become famous soon enough
İletişim

Alinti:
Derman Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
Sevgili h-alibaba sitede yazıp yazmamak sizin arzunuzdur hiç bir şekilde hiç bir üyenin üyeliği silinmez.İstenmediğinizi yada hakarete uğradığınızı yönetime bildirip bir sonuç alamadıysanız kararınızda haklısınız ancak hiç bir üyenin hiç bir mesajı forum kurallarına aykırı olmadığı sürece silinmez yada değiştirilmez.
Sevgiler
Sn. Derman,
Ben bir üyeniz olarak bundan sonra burada olmak istemediğimi bildirdim. Olmak istemediğim yerde ve istenmediğim yerde adımın geçmesini istemiyorum. Bu durum benim arzumdur. Bu hak bana aittir. Ve bu temelden hareketle bir yönetici olarak sizden ricam Üyeliğimin silinmesidir.
h-alibaba

Doğru duvar yıkılmaz!

Sen doğru dur eğri belasını bulur.
h-alibaba isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following User Says Thank You to h-alibaba For This Useful Post:
allı turna (03-15-2009)
Alt 03-13-2009, 11:06   #12
Devrim06
"Enel Hakk"
Kullanıcı Profili

Devrim06 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 30
Üye No: 14
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi : Devrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud of
İletişim

Alinti:
h-alibaba Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
Sn. Derman,
Ben bir üyeniz olarak bundan sonra burada olmak istemediğimi bildirdim. Olmak istemediğim yerde ve istenmediğim yerde adımın geçmesini istemiyorum. Bu durum benim arzumdur. Bu hak bana aittir. Ve bu temelden hareketle bir yönetici olarak sizden ricam Üyeliğimin silinmesidir.
h-alibaba
sevgili h. alibaba arkadasında bahsettiği ve genel kural olarak üyelik silme durumumuz söz konusu değildir. yazma veya yazmama takdiri sizlere ait bi durum bu konuda bir söz söylememiz mümkün değil. ancak istenmediğiniz yer vb. bir konu söz olamaz. burası bir forum ve kişilerin ancak sahsi düşünceleriyle isteyip istemem durumu söz konusu olabilir ,forum olarak birilerini isteme yada istemememe gibi bir konu söz konusu olmaz.

kararınıza saygı duyarız...

Hakk'ı görmek diler isen

Suret-i insana bak

Arayıp gezme bu halkı

Cismin içre câna bak.

Noksani Baba
Devrim06 isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 03-13-2009, 11:31   #13
h-alibaba
Bizden Biri
Kullanıcı Profili

h-alibaba - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 226
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 5
REP Puanı : 112
REP Seviyesi : h-alibaba will become famous soon enoughh-alibaba will become famous soon enough
İletişim

Alinti:
devrim06 Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
sevgili h. alibaba arkadasında bahsettiği ve genel kural olarak üyelik silme durumumuz söz konusu değildir. yazma veya yazmama takdiri sizlere ait bi durum bu konuda bir söz söylememiz mümkün değil. ancak istenmediğiniz yer vb. bir konu söz olamaz. burası bir forum ve kişilerin ancak sahsi düşünceleriyle isteyip istemem durumu söz konusu olabilir ,forum olarak birilerini isteme yada istemememe gibi bir konu söz konusu olmaz.

kararınıza saygı duyarız...
Sevgili devrim06,
Senin bir mesajınla bu siteye üye oldum. Referans olarakta seni vermişim. geriye dönük bu kısa mesajları takip edersen istenip, istenmediğim anlaşılacaktır.

Hamza Aksütün kullandığı ifadeyi kendisine soramazmıyım. Yani Hamza Aksüt "Fahişe" sözcüğünü kulanırken birileri de kendisine Fahişe nedir diye soru sorunca ayipmı olur? Benim kullandığım "Fahişe" sözcüklerine çarpı işareti koydunuz, ama Hamza Aksütün kulandığı "Fahişe" sözcüklerine neden çarpı işareti koymadınız veya koymuyorsunuz?

Lütfen ricam devam ediyor. Yönetim olarakmı, kişisel olarakmı karar alırsınız, benim adımın silinmesinden ısrar ediyorum.
h-alibaba isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following User Says Thank You to h-alibaba For This Useful Post:
allı turna (03-15-2009)
Alt 03-13-2009, 11:38   #14
Devrim06
"Enel Hakk"
Kullanıcı Profili

Devrim06 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 30
Üye No: 14
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi : Devrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud of
İletişim

Alinti:
h-alibaba Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
Sevgili devrim06,
Senin bir mesajınla bu siteye üye oldum. Referans olarakta seni vermişim. geriye dönük bu kısa mesajları takip edersen istenip, istenmediğim anlaşılacaktır.

Hamza Aksütün kullandığı ifadeyi kendisine soramazmıyım. Yani Hamza Aksüt "Fahişe" sözcüğünü kulanırken birileri de kendisine Fahişe nedir diye soru sorunca ayipmı olur? Benim kullandığım "Fahişe" sözcüklerine çarpı işareti koydunuz, ama Hamza Aksütün kulandığı "Fahişe" sözcüklerine neden çarpı işareti koymadınız veya koymuyorsunuz?

Lütfen ricam devam ediyor. Yönetim olarakmı, kişisel olarakmı karar alırsınız, benim adımın silinmesinden ısrar ediyorum.
abicim tesekkür eerim öncelikle ancak mesaj silinmesi söz konusu değil, hatalar olacaktı eksiklikler olacaktır. ben dahil veya baska bir arkadasım kim olursa olasun birilerini istememe konusu sadece kişisel isteği isteği olabilir. kişisel istekleri sanırım foruma mal edemeyiz. benimde kişisel olarak beğenmediğim istemediğim kişiler olacaktır üye olarak sizinde olacaktır.
konuyu rica ediyorum daha fazla abartmayalım. her canın ağbimizin bildiklerini paylaşması bizi ve ileride üye olacak genc yaşlı cnaları mutlu edecektir.
saygılar
Devrim06 isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 03-13-2009, 12:06   #15
Hasan Harmancı
Gönül Dostu
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 177
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 2
REP Puanı : 10
REP Seviyesi : Hasan Harmancı is on a distinguished road
İletişim

sayın h- alibaba, bu konulardaki yargın nedir bilmiyorum.ancak biraz ayrıntı oluşturabilirsin sorularında ve kuşkularında..ancak neyi hangi amaçla tartıştığımız bizim için önemli..aşk ile.
Hasan Harmancı isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
Alt 03-13-2009, 12:38   #16
İşcanbaba
Can
Bizden Biri
Kullanıcı Profili

İşcanbaba - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 49
Üye No: 134
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi : İşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud of
İletişim

AÇIKLAMA;

Sevgili Canlar, dün h-alibaba nın bir yazısına istinaden, (konun 7. mesajında,) ,
Abartılı yazı yazdığımı, şimdi tekrar okuyunca anladım,
Daha doğrusu, o noktaların yerinde hangi kelimenin olduğunu bilmediğimiden, ben den kaynaklanan bir uslup sertliği olduğu ve haddini aştığını kabul ediyorum,

H.Alibaba nında, yazısında ki karışıklığında sebeb veriğini yazmak gerek.(kendisinden Özür dilerim)

İsabetli olur demedeki konu, akşam ki anlayışımın devamının ürünüdür,
Ancak ,Derman ve Devrim06 gerekli açıklamalrı yapmışlardır, ki ne şekilde olursa olsun benim, bir üyenin gitmesini ŞAHSİ olarak istemem gibi bir durum yoktur,
Şahsi olarak hiç kimseden ,GIÇIK KAPMIYORUM,NEFRET ETMİYORUM, KİMSEYİ ÖTELEMİYORUM,
İsabetli olur sözümde ki; mana, Üyenin, burda art niyeli davranması düşüncesinden kaynaklanmaktadır,
O nedenle böyle düşündüğüm bir üyenin gitmesinde yinede sakınca yoktur.
o Yazıda ki soruna gelince; Sn.Aksüt okursa bu yazınızı muhakkak yanıt verecektir,

bende bu konuda 1-2 söz söleyeyim.

Alinti:
Erdoğan Çınar bu alıntıları yapıp, bir de değerlendirme beraberinde yapmıştır. Yani Sünnilerin kızılbaşlar anasını bacısını tanımaz, mum söndü yaparlar dediğini, Bizans dönemindede bu insanlara benzer sıfatlar konulmuştur ve böyle tenıtmışlar diye yorum yapmıştır.
Evet, bu tip yorumlar, hakim inancın karşısına çıkan her inanca bu tip söylemlerde blunurlar, bu başka br konu, Sn.Hamza ın yazısında ise başka bir konu anlatılıyor.

sn.Çınar ın, DERGAH-DEVLET dediği MA/KADIN ANA tapınağı dediği yerin aslında öyle olmadığını yazıyor, bu başka birşey,
O Dergah dedilen KİLİSENİN papazlarınn olduğu yer ve orda İBADET yok, ticaret var, ve bunun içinde KADIN TENİ de giriyor, bu başka bişey.

Alinti:
Hamza Aksütün bu ifadesi, sence gerçekten bu insanlar yazıldığı gibi Fahişe'mi yapıyordu?
onu bilemeyiz, ancak Sn.Aksüt, Belgelerde bunların saklandığını yazıyor,

Bir satır altındaki satırları, saklıyor, ve orayı DERGAH yapıyor, papzı, Pir yapıyor vs.
Bu başka bişey.

Sevgilerimle.

2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.

Dinimiz sevgi
Kabemiz insan

Iscanim ne oldum deme
Siirin hakkini yeme
Kafiye yok gitmis güme
Kim neyi bilir bilinmez
İşcanbaba isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post:
Sır_kapısı (07-20-2009)
Alt 03-13-2009, 18:25   #17
Ali karul
Kontrollü Üye
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 43
Üye No: 28
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 229
REP Seviyesi : Ali karul has a spectacular aura aboutAli karul has a spectacular aura aboutAli karul has a spectacular aura about
İletişim

Alinti:
Sevgili [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] üslubunuz hiç hoş değil öncelikle bunu bildirmek isterim.Yazınızdaki bazı noktalar bu nedenle silinmiştir.
Gerek Hamza Aksüt Gerekse Erdoğan Çınar bu sitenin ve Alevi Gündem sitesinin yazarlarıdır ve bu iki çatı altında hiç kimseye bu yazarlarımız hakkında hakaret ettirmeyiz.laflarınız çok igneleyici ve artık tartışma üslubunun çaresiz bir hal aldığını gösteriyor açıkçası.Bu iki yazarımız birbirinin görüşlerini tartışıyor birbirlerine yazdıkları şeyler hakkında atıfta bulunuyorlar yazarların görüşüne katılıp katılmamanız sizin düşüncenizdir ancak eğer görüşler üzerinden yorum yapmayacaksanız aşşağılayıcı tavırlardanda kaçınınız aksi taktirde bu tarz konulara yazı yazmanız engellenir.

Yukarıdaki açıklama sizin mesajınız üzerine yazılmıştır ancak tartışmanın boyutunu farklı yönlere taşıyan herkes için geçerlidir baştada belirttiğim gibi bu site çatısı altında gerek Hamza Aksüt gerekse Erdoğan Çınar'a yapacağınız eleştirilerin dozunu ayarlayınız.

Sevgili Derman

h.alibaba Sayın hamza Aksüt'ten alıntı yapmıştır .Sizin yazarınız yazınca üslup doğru onu eleştiren ondan alıntı yapınca üslup yanlışmı oluyor bu nasıl bir anlayış.

Ayrıca forumunuzun üyelerinden ,Saygısız ,terbiyeden yoksun ,zatımuhterem Rehber ,Hıristiyan zangoçlar diye h.alibabayı ve beni hedef alan hakaret dolu yazılar yazıyor ve onların üslubu konusunda hiçbir yazını görmedim.

Birtek Sevgili devrimin konu dışı ve üçüncü şahıslarla ilgili mesajı vardı ,Üslup konusu gene yoktur.Devrim06 nın konuya hassasiyetle yakşamasını taktirle karşılıyorum.Sizde eleştiri yaparken uyarırken her iki tarafada bunu yansıtmanız gerekir.

Saygılar.
Ali karul isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Ali karul For This Useful Post:
allı turna (03-15-2009)
Alt 03-13-2009, 23:11   #18
İşcanbaba
Can
Bizden Biri
Kullanıcı Profili

İşcanbaba - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 49
Üye No: 134
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi : İşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud ofİşcanbaba has much to be proud of
İletişim

Sevgili Ali,
Genelde yönetimden birisi uyarı yaptığında diğerleri pek karışmıyor, böyle bir uygulama var,
Reber in yazısıda ona göre oldu,uygulandı,
Burda Derman ın uyarısı sonrası benim yanlış anlamamdan dolayı, benimde karışmışlığım var,
Yoksa, görülen noktalarda uyarı yapılıyor,
Kimseye ayrıcalık yok. Aynı eleştiriyi, o iki can bana da yaptılar,
Meydanda değil amma, özelden yaptılar,
İşcanbaba isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post:
Ali karul (03-15-2009)
Alt 03-14-2009, 00:40   #19
Derman
Can
Bizden Biri
Kullanıcı Profili

Derman - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 73
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi : Derman has much to be proud ofDerman has much to be proud ofDerman has much to be proud ofDerman has much to be proud ofDerman has much to be proud ofDerman has much to be proud ofDerman has much to be proud ofDerman has much to be proud ofDerman has much to be proud of
İletişim

Alinti:
Ali karul Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
Sevgili Derman

h.alibaba Sayın hamza Aksüt'ten alıntı yapmıştır .Sizin yazarınız yazınca üslup doğru onu eleştiren ondan alıntı yapınca üslup yanlışmı oluyor bu nasıl bir anlayış.

Ayrıca forumunuzun üyelerinden ,Saygısız ,terbiyeden yoksun ,zatımuhterem Rehber ,Hıristiyan zangoçlar diye h.alibabayı ve beni hedef alan hakaret dolu yazılar yazıyor ve onların üslubu konusunda hiçbir yazını görmedim.

Birtek Sevgili devrimin konu dışı ve üçüncü şahıslarla ilgili mesajı vardı ,Üslup konusu gene yoktur.Devrim06 nın konuya hassasiyetle yakşamasını taktirle karşılıyorum.Sizde eleştiri yaparken uyarırken her iki tarafada bunu yansıtmanız gerekir.

Saygılar.
sayın Ali karul saldırganlıgınızın sebebini anlayamadım ama h-alibaba'nın yazısından küçük bir kısım değil bir paragraf sildim olaya kendisi itiraz etmedide size ne oldu onu anlamadım bir sorun varsa kendisiyle çözebilirdik sanıyorum.çok merak edersenizde isterseniz yollarız
sizlere zangoç yazan rehber değil reber nickli üyedir konuya girip tekrar bakarsanız zangoç yazıları mesajın yazıldıgı sabah bizzat sahsım tarafından silinmiştir.gözden kaçanlar olduysa onlar hariç.
Saldırılarınıza haklı bahaneler bulursanız daha iyi olur sevgiler
Derman isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Derman For This Useful Post:
sâre kâl (03-14-2009)
Alt 03-15-2009, 02:33   #20
Ali karul
Kontrollü Üye
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 43
Üye No: 28
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 229
REP Seviyesi : Ali karul has a spectacular aura aboutAli karul has a spectacular aura aboutAli karul has a spectacular aura about
İletişim

Alinti:
sayın Ali karul saldırganlıgınızın sebebini anlayamadım ama h-alibaba'nın yazısından küçük bir kısım değil bir paragraf sildim olaya kendisi itiraz etmedide size ne oldu onu anlamadım bir sorun varsa kendisiyle çözebilirdik sanıyorum.çok merak edersenizde isterseniz yollarız
sizlere zangoç yazan rehber değil reber nickli üyedir konuya girip tekrar bakarsanız zangoç yazıları mesajın yazıldıgı sabah bizzat sahsım tarafından silinmiştir.gözden kaçanlar olduysa onlar hariç.
Saldırılarınıza haklı bahaneler bulursanız daha iyi olur sevgiler
Sayın Derman

Size Kibar bir üslupla yanlış gördügüm bir uygulamanın nedenini sormuştum.

Bunu saldırganlık olarak alıgılayıp ,Saldırıya geçmeni ben anlayamadım !!!! Seninle ne gibi bir derdim olabilirki sana saldırayım ,Üstelik bu nekadar saygısızca bir üslup ,Benim mesajımdaki saldırganlık ibaresi nedir?

Rehber,Reber,veya rayver ne farkeder sen hangi mesaj oldugunu anladın ,sanan ne oluyor gibi bir moda girmişsin ama anlayamadığın birşey var ,onuda yaşına bağlıyorum bir yazı buraya asıldımı o yazı artık herkesindir yazanı baglar ama ondanda çıkmıştır iyi veya kötü.

Bu yanlış gördügüm uygulamaya bir üye olarak itiraz hakkımı kullandım bunun neresi yanlış?

Sende yönetici olarak bunu bana açıklamakla yükümlüsün .Had bildirme moduna girmeden.

Kaldıki sen kendinde ne gibi bir cevher görüyorsunki ben sana saldırayım?Ne yazdığın bir yazıya cevap yazmışım ne muhabetim var,ne husümetim var .Sana neden saldırayım.

Sen yapacagın saldırıyı kamufule ediyor olmayasın?

Saygılar.
Ali karul isimli Üye simdilik offline konumundadir   Alinti ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Ali karul For This Useful Post:
allı turna (03-15-2009)

Bookmarks

Etiketler
çinarand#8217in, çınarand#8217ın, erdoğan, katakulli, teknikleri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil