![]() |
|
![]() |
|||||||
| Hamza Aksüt Hamza Ait Makalelerin Yayımlandığı bölüm |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |
|
Bizden Biri |
Alinti:
Ben bir üyeniz olarak bundan sonra burada olmak istemediğimi bildirdim. Olmak istemediğim yerde ve istenmediğim yerde adımın geçmesini istemiyorum. Bu durum benim arzumdur. Bu hak bana aittir. Ve bu temelden hareketle bir yönetici olarak sizden ricam Üyeliğimin silinmesidir. h-alibaba
Doğru duvar yıkılmaz!
Sen doğru dur eğri belasını bulur. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to h-alibaba For This Useful Post: |
|
|
#12 | |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12213 Times in 5714 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
kararınıza saygı duyarız...
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Bizden Biri
Üye No: 226
Thanked 1056 Times in 399 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 112
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
Alinti:
Senin bir mesajınla bu siteye üye oldum. Referans olarakta seni vermişim. geriye dönük bu kısa mesajları takip edersen istenip, istenmediğim anlaşılacaktır. Hamza Aksütün kullandığı ifadeyi kendisine soramazmıyım. Yani Hamza Aksüt "Fahişe" sözcüğünü kulanırken birileri de kendisine Fahişe nedir diye soru sorunca ayipmı olur? Benim kullandığım "Fahişe" sözcüklerine çarpı işareti koydunuz, ama Hamza Aksütün kulandığı "Fahişe" sözcüklerine neden çarpı işareti koymadınız veya koymuyorsunuz? Lütfen ricam devam ediyor. Yönetim olarakmı, kişisel olarakmı karar alırsınız, benim adımın silinmesinden ısrar ediyorum. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to h-alibaba For This Useful Post: |
|
|
#14 | |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12213 Times in 5714 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
Alinti:
konuyu rica ediyorum daha fazla abartmayalım. her canın ağbimizin bildiklerini paylaşması bizi ve ileride üye olacak genc yaşlı cnaları mutlu edecektir. saygılar |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Gönül Dostu
Üye No: 177
Thanked 997 Times in 243 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
sayın h- alibaba, bu konulardaki yargın nedir bilmiyorum.ancak biraz ayrıntı oluşturabilirsin sorularında ve kuşkularında..ancak neyi hangi amaçla tartıştığımız bizim için önemli..aşk ile.
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8353 Times in 3929 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
AÇIKLAMA;
Sevgili Canlar, dün h-alibaba nın bir yazısına istinaden, (konun 7. mesajında,) , Abartılı yazı yazdığımı, şimdi tekrar okuyunca anladım, Daha doğrusu, o noktaların yerinde hangi kelimenin olduğunu bilmediğimiden, ben den kaynaklanan bir uslup sertliği olduğu ve haddini aştığını kabul ediyorum, H.Alibaba nında, yazısında ki karışıklığında sebeb veriğini yazmak gerek.(kendisinden Özür dilerim) İsabetli olur demedeki konu, akşam ki anlayışımın devamının ürünüdür, Ancak ,Derman ve Devrim06 gerekli açıklamalrı yapmışlardır, ki ne şekilde olursa olsun benim, bir üyenin gitmesini ŞAHSİ olarak istemem gibi bir durum yoktur, Şahsi olarak hiç kimseden ,GIÇIK KAPMIYORUM,NEFRET ETMİYORUM, KİMSEYİ ÖTELEMİYORUM, İsabetli olur sözümde ki; mana, Üyenin, burda art niyeli davranması düşüncesinden kaynaklanmaktadır, O nedenle böyle düşündüğüm bir üyenin gitmesinde yinede sakınca yoktur. o Yazıda ki soruna gelince; Sn.Aksüt okursa bu yazınızı muhakkak yanıt verecektir, bende bu konuda 1-2 söz söleyeyim. Alinti:
sn.Çınar ın, DERGAH-DEVLET dediği MA/KADIN ANA tapınağı dediği yerin aslında öyle olmadığını yazıyor, bu başka birşey, O Dergah dedilen KİLİSENİN papazlarınn olduğu yer ve orda İBADET yok, ticaret var, ve bunun içinde KADIN TENİ de giriyor, bu başka bişey. Alinti:
Bir satır altındaki satırları, saklıyor, ve orayı DERGAH yapıyor, papzı, Pir yapıyor vs. Bu başka bişey. Sevgilerimle.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Sır_kapısı (07-20-2009) |
|
|
#17 | |
|
Kontrollü Üye Bulunduğu yer: Rusya
Yas: 43
Üye No: 28
Thanked 544 Times in 172 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 229
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Sevgili Derman h.alibaba Sayın hamza Aksüt'ten alıntı yapmıştır .Sizin yazarınız yazınca üslup doğru onu eleştiren ondan alıntı yapınca üslup yanlışmı oluyor bu nasıl bir anlayış. Ayrıca forumunuzun üyelerinden ,Saygısız ,terbiyeden yoksun ,zatımuhterem Rehber ,Hıristiyan zangoçlar diye h.alibabayı ve beni hedef alan hakaret dolu yazılar yazıyor ve onların üslubu konusunda hiçbir yazını görmedim. Birtek Sevgili devrimin konu dışı ve üçüncü şahıslarla ilgili mesajı vardı ,Üslup konusu gene yoktur.Devrim06 nın konuya hassasiyetle yakşamasını taktirle karşılıyorum.Sizde eleştiri yaparken uyarırken her iki tarafada bunu yansıtmanız gerekir. Saygılar. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Ali karul For This Useful Post: |
|
|
#18 |
|
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8353 Times in 3929 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
Sevgili Ali,
Genelde yönetimden birisi uyarı yaptığında diğerleri pek karışmıyor, böyle bir uygulama var, Reber in yazısıda ona göre oldu,uygulandı, Burda Derman ın uyarısı sonrası benim yanlış anlamamdan dolayı, benimde karışmışlığım var, Yoksa, görülen noktalarda uyarı yapılıyor, Kimseye ayrıcalık yok. Aynı eleştiriyi, o iki can bana da yaptılar, Meydanda değil amma, özelden yaptılar, |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Ali karul (03-15-2009) |
|
|
#19 | |
|
Üye No: 73
Thanked 7384 Times in 2954 Posts REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi :
Alinti:
sizlere zangoç yazan rehber değil reber nickli üyedir konuya girip tekrar bakarsanız zangoç yazıları mesajın yazıldıgı sabah bizzat sahsım tarafından silinmiştir.gözden kaçanlar olduysa onlar hariç. Saldırılarınıza haklı bahaneler bulursanız daha iyi olur sevgiler |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derman For This Useful Post: | sâre kâl (03-14-2009) |
|
|
#20 | |
|
Kontrollü Üye Bulunduğu yer: Rusya
Yas: 43
Üye No: 28
Thanked 544 Times in 172 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 229
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Size Kibar bir üslupla yanlış gördügüm bir uygulamanın nedenini sormuştum. Bunu saldırganlık olarak alıgılayıp ,Saldırıya geçmeni ben anlayamadım !!!! Seninle ne gibi bir derdim olabilirki sana saldırayım ,Üstelik bu nekadar saygısızca bir üslup ,Benim mesajımdaki saldırganlık ibaresi nedir? Rehber,Reber,veya rayver ne farkeder sen hangi mesaj oldugunu anladın ,sanan ne oluyor gibi bir moda girmişsin ama anlayamadığın birşey var ,onuda yaşına bağlıyorum bir yazı buraya asıldımı o yazı artık herkesindir yazanı baglar ama ondanda çıkmıştır iyi veya kötü. Bu yanlış gördügüm uygulamaya bir üye olarak itiraz hakkımı kullandım bunun neresi yanlış? Sende yönetici olarak bunu bana açıklamakla yükümlüsün .Had bildirme moduna girmeden. Kaldıki sen kendinde ne gibi bir cevher görüyorsunki ben sana saldırayım?Ne yazdığın bir yazıya cevap yazmışım ne muhabetim var,ne husümetim var .Sana neden saldırayım. Sen yapacagın saldırıyı kamufule ediyor olmayasın? Saygılar. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Ali karul For This Useful Post: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çinarand#8217in, çınarand#8217ın, erdoğan, katakulli, teknikleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||