![]() |
|
![]() |
|||||||
| Hüseyin Demirtaş Yazarımız Hüseyin Demirtaş'ın yazılarına buradan ulaşabilirsiinz. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#61 | |
|
Gönül Dostu |
Alinti:
Soru sordugunuza göre biilginiz olmali diye düsünüyorum, konu hakkinda bilgilerinizi bizler ile paylasirsaniz ve bizide aydinlatirsaniz,size mütesekkir kaliriz. Saygilarim Insan sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Balıkesir
Üye No: 163
Thanked 1393 Times in 571 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 437
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Yine de tanrıçalığın giderek tanrılığa dönüştüğünü de görüyoruz. Bu ise bize Luvilerin belki de tam bir geçiş toplumu olduğunu düşündürebilir. Yani ilkel komünal toplumdan köleci topluma geçen, bu gerçekleşirken eski değerlerinden-sözgelimi kadınların kutsiyetinden kopamayan bir toplum.
Akarsu'yum bir anadan doğmadım
Aşkımdan gayrıya boyun eğmedim Koskocaman şu dünyaya sığmadım Bir fındık içine sığmış gibiyim |
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Can Bizden Biri
Üye No: 2975
Thanked 867 Times in 477 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 42
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Yönetimler bazen kadınlara geçmiştir ama bu erk-in kalmadığındandır.Toplayıcı olan akılı ve foksiyonlarını fazla geliştiremez.Avcı ve doğayı gezerek yayılan ve izleyen şuur güç sahibidir.Diğeri ise laftır... vesselam...
tanrı görülmez bir sesin,gerçek akıl sesinin hava içinde çınlamasını emretti.philon.
Konu HURUFİCAN-ERZİNCAN tarafindan (07-03-2011 Saat 07:50 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to HURUFİCAN-ERZİNCAN For This Useful Post: | Amistofes (07-04-2011) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çınarı, destekliyorum, erdoğan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||