![]() |
|
![]() |
|||||||
| Hamza Aksüt Hamza Ait Makalelerin Yayımlandığı bölüm |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
|
sevgili samet daha güzel cümleler kuralım fikirlerimizi beyan ederken, her ne kadar sevmesek bile gerek insani gerek forum kuralalrı geregi kullandıgımız kelimelere dikkat etmeliyiz. hem sizzin bu sekilde düşünmenizi saglayan nedenleride belirtirseniz okuyan canlarda anlamıs olurlar neden kötüymüs neden misyonermiş. sadece söylemle olmaz malum..
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | İşcanbaba (11-17-2009) |
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Üye No: 2223
Thanked 8 Times in 2 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 43
REP Seviyesi :
![]() |
Sayın Karlıoğlu, benim ilk kitabım olan Hasançelebi ve Çevresi Tarihi’ndeki bilgileri eleştiriyor herhalde.
Adı geçen kitabım tümüyle 1560 tarihli ve 142 Numaralı Malatya Tahrir Defterindeki kayıtlara dayanmaktadır. Sözlü bilgilere değil. Öyle ki, o dönemde kurulu olan köylerdeki aile reislerinin adlarını dahi kitaba aldım. O dönemde var olmayan köyleri belirttim. O dönemde var olup da tarihten silinen köyleri de ayrıntılı biçimde inceledim. Sayın Karlıoğlunun eleştirilerini ayrıntılı ve çok uzun biçimde yanıtlayabilirim. Şimdilik bu kadarla yetiniyorum. Selamlar Hamza Aksüt |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: çanakkale
Üye No: 2206
Thanked 37 Times in 20 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : -21
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çinarin, erdoğan, inenlere, ipiyle, kuyuya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||