![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevilik Tarihi Alevilik Tarihine dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye |
Sevgili Canlar
Bundan 1 sene önce Genç Alevilerde Erdoğan Çınar Skandalı konusuna Mudahil olmuştum. İlk Yazım tarihi 27.02.2009 dur. Artı diğer başka bir sitede de Ali Karul ve Gospel korosu, kopyalayıp kaçmadan öncede kendileriyle çeşitli konularda, tartıştık. Skandal başlamadan önce biz kendileriyle tartıştık ve Skandaldan sonrada tartışmalarımız devam etti ve halada devam etmektedir. Daha önce Genç Alevilerde 6 cevap yazdım. İlk cevabım, "Boynuz Kulağı Geçince" sen git ustan gelsin 2. "Paulus Misyonerlerine", 3. ise "Usta ve Çırağı" 4. "Jakoben Manastır Hampalarına" 5. "Hıristiyan Misyonerin Zangoçlarına" 6. "Takke düştü Kel Göründü" "Jakoben Manastır Hampalarına" yazımı, "Fransız ihtilali Güneş Başlığı ve Kızılbaşlık" konusuna cevap olarak yazdım. Diğer Yazılarımıda "Aleviler Mutlak Bir Yerdenmi gelmeliler?" konu bölümüne yazmıştım. Yaklaşık, 8 aydır ayrıldığım, (12 hizmetliler hak divanı) bölümü ve sitesin de 8 ay dır yazı yazmadım. Ayrıldığım halde nickimde önce ayrıldı, sonra yasaklandı ibareleri vardı. Sonra nickimde hiç bir yazı olmaksızın beni gizli banladıklarını tespit edince. Ali Karuldan ayrılan ve bağımsız bir forum kuran Ardabaran'ın sitesine Baltayı yarğılayan bölüme mudahil oldum. Diğer konularda mudahil olunca Ali Karul Karşılıklı tartışmalarımız başladı. Sitede yanlışlıkla Erdogan Çınar ve Vize Meselesi Topick silinince Sakin nicki Ali Karul un site yetkililerine ve bana saldırısı başladı. Şimdi aşağıda sizlere o tartışmaları alıntılıyacağım. Ve yine başka nicklerle mudahil olup Ali Karul ve büyük bir ihtimalle yazacak. Zira kendi daha benim cevabımı beklemeden ikişer yazı yazarak, bana cevap hakkı doğmuş ve cevaplandıracağım. Diğer sitede cevaplandırmadım. Zira topickler bir birine karıştı ve başka kimselerin mudahil olması ve başka konulara girilmesi izlenmesini zorlaştırdı. Alinti:
Konu Reber tarafindan (03-25-2010 Saat 18:38 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||||||
|
Yeni Üye
Üye No: 1178
Thanked 53 Times in 20 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Ali Karul kendi sitesinde tartışmadığı konuları ve yer vermedigi konulara diğer sitelerde yer verilip tartışılınca hemen her zamanki gibi yukarda oldugu gibi reaksiyon göstermekte. ve Forum yada kişileri taraf olmakla suçlamaktadır. Alinti:
Alinti:
Alinti:
Başka sitelerde yazınca ağzını bozan Ali karul kendi sitesinde ağzını bozmazmış. Alinti:
Alinti:
Konu Reber tarafindan (03-25-2010 Saat 18:29 ) değistirilmistir.. |
||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
Yeni Üye
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Not: Yukardaki yazı Sakin yani Ali Karula aittir. Alıntılar bana aitir. Ustası gibi tahrif etmekte üzerine yok. Ben diyorum Hıristiyan Zangoçlar. O tahrif edip Alevi Zangoçlar diyerek aklısıra bana karşı canları kışkırtmaya çalışıyor. Herkeste biliyorki Cemevinde çan yok ve zangoçlarada ihtiyaç yoktur. Zangoçların boynundaki Haçları Çıkaracağız. Konu Reber tarafindan (03-25-2010 Saat 20:00 ) değistirilmistir.. Sebep: alıntılar eklenecek |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
Üye No: 226
Thanked 1066 Times in 401 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 112
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
Sn Reber,
Bizlerin bilgiye o kadar çok ihtiyacı var ki, dedikoduya asla mehil vermeyi düşünmüyorum. Maşallah nazar değmesin Reber sekiz aydır yazı yazmamış, ilk yazısını dedikoduyla giriş yaptı. Kime ne faydası varsa? Yaptığı dedikoduyla övünüp kendisine paylar çıkarmaya çalışan birini gördüm o da Reber. Ali karulla, Naki Bakır çeşitli adlarla gelip burada da Rebere sataşacaklarmış, aman onlardan önce ben davranayım dedim. Reber sana şunu söyleyeyim Ali Karul’a kefil olmam, çünkü daha önce bana cevap vermem dediği kişilere cevap verdi. Fakat senin bu dedikodularını dikkate alıp sana cevap verecek Naki Bakırın aklına şaşarım. Aslında sana yönelik eleştirim olmayacaktı, fakat Alevi değerlerinin kullanarak dedikodu yapmayı ön plana çıkarmana dayanamadım. Bu eleştirim ilk ve sondur. Devamı olmayacaktır. Yani cevap vermek zorunda değilsin. Cevap versen de karşılığı olmayacaktır. h-alibaba
Doğru duvar yıkılmaz!
Sen doğru dur eğri belasını bulur. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to h-alibaba For This Useful Post: |
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
REP Seviyesi :
![]() |
Not, Yukardaki yazı müdahil olmayan birinin yazısı oldugu için silinmiştir
Konu Reber tarafindan (03-25-2010 Saat 18:46 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bölüm Yöneticisi Bulunduğu yer: mersin (sivas)
Üye No: 2377
Thanked 3631 Times in 1423 Posts REP Gücü : 18
REP Puanı : 572
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gençaleviler formu şahısların kozlarını paylaştığı bir arenaya döndü ha
yasaklanan,konusu kapatılan, kendisine söz hakkı verilmeyen buraya geliyor ![]()
''SÖZ KONUSU ALEVİLİKSE İSLAM TEFERRUATTIR.''
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to esonto58 For This Useful Post: |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
|
Yeni Üye
REP Seviyesi :
![]() |
[quote=Sakin;2063]
Alinti:
Israrla hala anlamamazlıktan geliyorsun. Benim yazılarımı degil Ab Sitesini kopyalayıp kaçtığını söylüyorum. Zira benim önerim olan ve ab de yazmaya başladığım dan itibaren 12 hizmetler hak divanında rehber olarak paylaşımlarda bulundum. Sizler sitenin aynısını kopyalarken 12 hizmetler hak divanınıda kopyaladınız. Sonra o bölümü ve diyer bölümleri kaldırdınız. Unutma Rehber bölümünede Buşars, yani yağız, gülseren ve şimdide bizim kız nickini kullanan önce baltanın sekreterligini yapan yağız hanım baltanın sekreterligini zozana kaptırınca, sizin sekreteriniz oldu . Baltayla olan özel ilişkisinde kendisini desteklemedigimden dolayıda bana kin ve nefret gütmektedir. Zira o zaman ona Mustafa ve Cakırgözlüm Baltaya karşı destek verdi. Bizler o özel sorununuza karışmadık. Alinti:
[b]Ben Hiç bir zaman Ab de yöneticilik yapmadım. I2 hilzmetliler topiginde ve sonrada Ab meçlisinde üyelik yaptım. Sizlerde Abnin meçlis üyesi idiniz ve Yönetiçilik ve yönetim için yine aday olmuş tunuz. Bizler 12 hizmetliler olarak yönetim işine karışmadık. istemedik hatta ab meçlisinde bile olmak istemiyorduk. sadece Mustafa ve Hıdır arkadaşımız yönetime girdiler. Alinti:
Sen zaten siteyi kopyalayıp Baltanın atından inmiş, Başka bir ata binmişsin at üstelikte yukarda itiraf ediyorsun 5 gün önce diye gelmiş birde bizden ne istiyorsun. Hem siteyi ele geçirmeye çalış hem siteden adam ayart. Siteyi elegeçiremeyincede Kopyalayıp kaç git. Alinti:
Baltanın seninle özel ve site sorunu vardı zira sitesini çökmesinden 12 hizmetlilerin ayrılmasında korkuyordu ve sana saldırdı. Baltanın önceleri seninle hiç bir sorunu yoktu taki siteyi kopyalayıp admini Erkanı ve Sevgiyi götüreştane kadar. Biz ise sizlerle İnançsal, Siyasal, Tarihsel olarak önümüze sundugunuz E.Ç tezlerini dayatmanızla eleştirilerimiz siz sitedeyken tartışmalarımız başlamıştı. Alinti:
E.Ç nin kopyası ve mürüdü olmak istemedik. ve onun atına senin gibi üzenge olmadığımız için sahte silahsör oluyoruz. Senki essah silahşör hemde kopya. Alinti:
Anlaşılan, Tüm forumlara girib çıkıp E.Ç nin yazılarını kopyalamada tartışmaları unuttun olacak tabiki Pir Ali Baba'nın yazılarını destekledik ve mudahil olduk. Hatırla Kadın ana ma, Pir sultan konusu yine Horasan konulu topiçklerde tartışmalar oldu hem senle hem Kulseyit ve h- ali baba ile tartışıldı. yine Hace bektaş konusu ve senin anadolulu isan la ilgili yazılar ve E. Ç den kopyaların tarafımızca benimsenmedi. Alinti:
Özgün bir duruşu olmayan kendini E. Ç sanan onun adına konuşup onun yerine cevaplayan E.Ç nin kopyası olma durumu ve kişilik bozuklugu biz de yok. Bizler kendi özgün düşüncelerimizi tartışmalarımızı daha E.Ç skandalı çıkmadan önçe ortaya koyduk ve sizlerle İnançsal, siyasal ve tarihsel ayrılıklarımız ortaya koymuştuk. Bu skandal oluncada tabiki tartışmalara mudahil olduk ve özgün düşüncelerimizi açıkladık. Senin gibi kimsenin davulunu ve borazanını çalmadık. Yeri geldi inanmadığımız kabul etmedigimiz her görüşü tartıştık. Nasılki E.Ç nin Alevilik tanımını kabul etmediysek sn Hamza Aksüt'ünde Alevilik tanımını kabul etmedik. Kendi tanımımız olan Eliyas, Eli, Oli. Ole isimlerile açıkladık. Ne E.Ç .luvilere nede sn Hamza akşüt gibi. Halife Aliye bağlamadık. E. Ç Aleviligi balkan oçaklarına baglarken , sn Hamza Aksüt de Arab Çöllerine bağlıyor ve iki bakış açısıda bize ters ve öyle degerlendirmedigimizi bildirdik. Tabi sizler sık, sık görüş degiştirdiginiz için şimdide dersim olarak oçakları gösteriyorsunuz. Bak yazılarımıza bakalım senin gibi kayıtsız şartsız bir insana mürütlük anlayışı bizde varmı. Senin hiç bir fikrin ve zikrin yok. Sakın kitap yazdım deme ısmarlama kitabı herkes nasıl hazırlandığını çok iyi biliyor. Sen daha soru sormasını bile bilmiyorsun. İşin çan alan bölümü ve itirafı bu Adam ayartmaya kalkmak ikili diyaloglara girip insanları kandırma kurnazlığı buna denir işte. Herşey den önce yalan söylemeye utanmıyormusun hiç bir zaman alevivizyon çalışmasını söylemedin siteyi kopyalayıp kaçacağınızdan haberimiz bile olmadı. Aynı itamı Cakırgözlümde yazışmalar da ret etmiştir. Hiç bir 12 hizmetlisinin haberi kopya sitede yoktu. Bize gelip yok yazılarınızı E. Ç izliyor sizlerin yazılarını begeniyor, satır aralıklarında bazı önemli bilgiler var diyor. sizlerle pir Ali Baba ve Cakırgözlüm ve sen Reyver le bilgi havuzu oluşturmak istiyor, yok dergi çıkartılacak yok profesyonel bir katro oluşturulacak. E. Ç bizlerle tanışmak istiyormuş deyip Pirle görüştüler ve belgelerimizi cevirmek üze aldınız işinize gelmedigi için çevirip belgelerimizi bize göndermediniz gerekçede yok kürtçe ve zazaca deyimlerin oldugunu çevirinin zor oldugunu ileri sürdünüz.vaadlerinize kanmadığımız için bizlerin size verdigimiz belgeleri ve sizlerin tezlerinizin yeniden tartışmak istememiz sizleri geri adım atırdı zira E.Ç buyrukları tartışılmaz talimat idi. Bizler bazıları gibi E.Ç ye yağcılık yapmadığımız için karşı geldiniz. Alinti:
Ne var bunda Yeni bir Hiristiyan Kilisesi yaratmak istemiyormusuz yeni bir Gosbel kilise korosu oluşturmak istemiyormusuz. Onun için kilisenize Çan lazım degimi bu çanı çalaçak senin gibi zangoçlara ihtiyaç yokmu? Alinti:
Yukarıdaki ki saygıdan bahseden zati alinin sayğı anlayışına bak. Bek pahalıymış herkese sayğı göstermezmiş. bir defaya mahsus saygısı varış dahası yok neyapsın. Alinti:
Her Yol talibinin hem İslam hemde Hıristiyan Misyonerlerine karşı anti tezi vardır ve bundan dolayı halkın karşısına çıkmaya korkuyorsunuz. Kendinizi dev aynasında görmeyin. Alinti:
Söyleyene bak hiç bir özgün görüşü olmadan habire E.Ç nin yazılarını kopyalayan onun kopyası durumundaki birinin söylemesi ilginç senin o yazılarda kopyalamaktan başka hiçbir emegin ve özgün görüşün yok. Hiç kimsede senin E.Ç ye yaklaştığın gib sn Ünsal Öztürke ve Sn Hamza Aksüt ve diyer Alevi yazarlara yaklaşmıyor ve senin gibi E. Ç yi putlaştırdığın gibi bakmıyor. Alinti:
Afiş, duyurusu Alevi haber ajansında fotograf olarak aylar öncesi yayınlanmıştı. kopyalayamadınızmı? Organizasyon işi geçen senelerde senin kitapcıda yapacağın organizasyon gibi olmuş hani olmayan bir toplantı ve gelemeyen İşleri yogun olan E. Ç . Diyer katılımcıların davetiyesi geliyor onlar geliyor hiç bir sorun yok ama E.ç de gelmiyor. geçensenede yok Alman devleti E.Ç Hıristiyanlara karşı oldugunda vize vermiyormuş yalanını ortaya atmıştınız. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Ama hernedense Aynı konsolosluk Nürmberke vize veriyor. Boyunun ölçüsünün alınacağından korktugu için madurluk numarası yapıyor. Alinti:
Sizlerin Alevilere nasıl ciddiyetsiz yaklaştığınız bu açıklamalarınızdan görülüyor, Sayğısızca ve hiç bir açıklama yapmadan ve özür dileme sorumlulugu bile duymuyorsunuz. Gerçi özürünüz kabahatinizden büyük, olacağını bildiginiz için özür dilemiyorsunuz. Alinti:
Unuttun herhalde sen git ustan gelsinde demiştim, Zira kimin E. Ç oldugunu kimin Ali Karul oldugunu anlayamadık tıpatıp aynı iki aynı gölge onun adına konuşuyor onun adına çevap veriyordun. sizleri ayırt etmek bayağı zorlaşıyordu. Alinti:
Cay ocağından Sunta krallığına ordada kopya site patronluguna, birde teolog , antropolog ve arkoloğ kesilme karşımıza böyük adam kariyere bak be bu yaşta Alinti:
Ne yani bu E. Ç le tartışacak hiçmi bir Alevi yok. Olanları begenmiyorsunuz. Ne kadarda böbürleniyorsunuz bırak E.Ç yi sen bile kimseyi begenmiyorsun. Tabiki ustası neyaparsa yamağıda onu yaparmış. Misyonerlerin yazdıkları kabulmü görüyormuş.Hemen her tartışmada degişen omurgasız hipotezlerinizdenmi bahsediyorsuz. Sünen sarkan olmadı yeniden temçit plavı gibi ortaya sürülen hipotezlerinizmi. Alinti:
Alinti:
Demek Alevilik adına ahkam keseçeksiniz hayali fanteziler üreteçeksiniz. Ondan sonra sorguya suale gelmeyeçeksiniz divandan kaçıp insanları hor görüp kimseyi muhatap kabul etmeyeçeksiniz siz ne imişiniz be!!! kendine özgü bir bekrandunmu var senin. Alinti:
Yazılar sende olaçakta sen yüklemeyeçeksin. Yüklemesen namertsin.Erdoğona gerek yok sen ne güne duruyorsun bırak erdoğanı mürütlerini bile bulamıyoruz hepsi kaçıyor. Balta sergerdesiyle aynı mayadansın o birnumara ise sende iki numarasın aranızdaki site dalaşı başkada birşey yok o yol düşkününün ibligi pazara çıktı sıra şimdi sende. utanmadan birde ona teşekkür ediyorsun zimmi anlaşmanız var bir birinize dokunmuyorsunuz. Alinti:
Ne meraklandımı ne yazacağımı emrin olur hemen yazarım yeterki sen oku ve anla daha çok yazarsın. Alinti:
Sen ne istedigini bilmiyorsun önce yaz diyorsun sonra da işim var diyorsun. Senin gibi parlak olmak imkansız parlak tv moderatörü olacakmış birde. Alinti:
Karşıt görüş niye olmasın neden çekiniyorsun. Yanına sadece E. Ç yağcılarınamı yer vereçeksin. Alinti:
Aymazlığın daniskası Baltadan ders bile almış, Baltaya teşekür ediyormuş. Gitigi sitelerde ki grubca gidiyor. Eger kendileri gibi E.Ç reklamı yapılmıyor. tezleri porpağanda edilmiyorsa hemen site forumlarına tavır gösteriliyor. Ayrılmakla şantaj yapılıyor. Kendilerinine soru sorulup tartışılmaya da ğelmiyorlar. Onların tezleri gökten inmiş ayet ve talimatlardan ibaret oldugu için hemen biat etmek gerekiyor yoksa giderler ha. Yol gören haddini bilir Yol cümleden uludur. Konu Reber tarafindan (03-25-2010 Saat 20:07 ) değistirilmistir.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12727 Times in 5991 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın reber konunun hepsini okumadım ancak yazıyı paylaşmaktaki amaç nedir gerek varmıdır cok mu önemlidri sormadan edemedim.
şahsi tartısmalar polemikler fikirler geneli ne kadar ilgilendirir.
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | esonto58 (03-24-2010) |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||
|
Yeni Üye
REP Seviyesi :
![]() |
Sakin
Biraz önce konuştuğum sevdigim ve saydığım bir abimin haklı eleştirisini burada bulunan herkese iletmek istedim . Derki adınız ne olursa olsun ,kim olursanız olun o topiklerde yazılanları okuyanlar işte size aleviler bu kadardır diyecekleridir .Onun için ne adına kim adına bunları yapıyorsanız yapın yanlış yapıyorsunuz. Kendi adıma bu eleştiriyi doğru buluyorum ve son mesajımı yazarak bu tartışmadan çekiliyorum zaten devam etmek istemedigimi her defasında belirmiştim. Alinti:
Sn Rayver kullandığınız forum vbulettin ,ve Alevilik sitelerinde başlıklar üç aşağı beş yukarı aynı ,birtek sizdeki on iki hizmet farklıydı .Bu forumu kurarken forumlar konusunda hiçbir bilgim yoktu .Kuran arkadaş nasıl yapalım dedi, bende Alevi sitesi olsun ne bileyim dedim oda AB de yazdığımızı bildigi için ona benzer bir şey yapmış . On iki hizmetide koymuş ,Mustafanın uyarısından sonra zaten kaldırmıştık .Bunu temcit pilacı gibi ikide bir siteyi kopyaladılar kaçtılar gibi sunman senin ve Balta’nın ortak karekteristik özelliginiz. Biz o forumdan içerik olarak bir konu almışmıyız? Hayır. Bak ben Aleviligin temel taşları diye bir bölüm yaptım iki gün sonra Kulseyyid aynısını kendi forumunda yaptı ,hatta dahada geliştirip güzelde yapmış .Benden duydunuzmu Seyyid forumu kopyalayıp kaçtı dedigimi ? Kaldıki seyyid konuların birçoğunu gerçekten bizden kopyaladı ama genede ben bir şey söylemedim çünkü ben üretiyorum ben kafa yoruyorum . Ben sizin gibi degilim sayın Rayver ,söyleyecek sözünüz olmadığı gibi kopyaladı kaçtı .Neyi kopyaladı forumu Hakk seni bildigi gibi yapsın ne diyeyim .Kaçtı lafını ise hiç anmadım hem yasakladınız hemde kaçtım nasıl oluyor .Rayver senin feriştahın gelse böyle bir ortamdan beni kaçıramaz onun için o kaçtı lafını kullanırken dikkat et . Alinti:
Öyle oldu böyle oldu şöyle oldu bunları soranmı var ? Ben meclis odasında olanlardan bahsediyorum,size hep söylendi bu adamın sahtekarlıkları ama siz hiçbir akedemik degeri olmayan , İslam Ansiklopedisi’den alıntı yazılarınız yayınlasın diye Balta’nın bütün pisliklerine göz yumdunuz.Mustafa kendisi yazdı Kerameti kendinden menkul Piralibaba’ya kanıtları sana vereyim onunda ben karışmam bana zararı yok yazılarımıda yayınlıyorlar dedigini. alıntı Sakin Ben forum kurduktan beş gün sonra (Baltanın haberi olduğu gün ) saldırmaya başladı ve benide banladı ,bunu siz bilmiyormuydunuz? Alinti:
İşte senin en temel sorunun ne okuduğunu anlıyorsun nede anladığın kısmı yazabiliyrsun.Çünkü art niyetli kendini birilerine saydırmaya çalışıyorsun ,sana söylüyorum insanı zorla adam yerine koymazlar sen güzel işler yaparsan insanlarda taktir eder ve sana deger verir ama sen sürekli birm dedikodu ve karalama peşindesin .Dün Balta’nın kıçından ayrılmıyordun en has savunucusuydun ,bugün başkalarının kısaca sen bunu kendine iş edinmişsin .Herzamanda birilerinin kuyruğunda olmaya mahkümsun yaşın elli degil ,seksen olsada degişmezsin. Ben 5 gün sonra diyorum sen beş gün önce okuyorsun ne diyeyim sana .Niyet önemli seninkide ortada. Alevilikte ilk giren degil ,ilk gören saygınlığı hak eder. Bak sende o zaman farkındaymışsın BALTA forumu dağılacak zannettigi için saldırmaya ve beni karalamaya başladı .Sen neredeydin? Onun tamda arkasında kılıç kalkan oynuyorsun BALTA salyalar akarak saldırırken sende saldırmayı ihmal etmedin yasaklı olduğumu söz hakkım olmadığını bildigin halde sen busun Rayver bize maval okuma . Alinti:
Alinti:
Alinti:
Siteye bilgi aktarırken Rayver’de dahil hepsi teşekkür ediyordu , Kopya muhabeti yapman için benim bu yazıları kendime maletmem gerek ama hepsindede kaynak göstermişim .Ama ne yapacaksın saldırman lazım Balta gibi sözyleyecek sözün olmadığı için karalayacaksın.Sanada yakışan bu . Sana E.Ç’ar ne zaman müdürlük teklif etti ,sen kocaman adamsın ama inan adam demeye dilim varmıyor .Hem Baltanın forumu elden gidiyor diye karamaya saldırmaya başladığını söylüyorsun ,hemde onun karalamak için kullandığı argümanları kullanmaktan da çekinmiyorusun dedim ya sana yakışanda budur .Tanıdığımız Rayver’den bir kesit. Alinti:
Rayver sen halusinasyon mu görmeye başladın yoksa benim hafızamı beni yanıltıyor .Alibaba ile tartıştığımız dogrudur ama seninle yaptığım bir tartışmayı hatırlamıyorum .Öyle anlatıyorsunki sayfalarca tartışmışız gibi .Hoş sen benimsesen ne olur benimsemesen ne olur . Alinti:
Burada gene klasik Rayver ortaya çıkmış ,elli yaşına gelmiş ama daha kişiligi oturmamış ,oturmak biryana hayatı boyunca birilerinin kuyruğu olmuş ve olmayada devam edecek bir şahsiyet.Ben Erdoğan Çınar adına konuşmadım ,onun yerinede cevaplamadım ben sizin gibi omurgasız ,insanların haksız saldırılarına cevap verdim.Ben Erdoğan Çınar’ın kopyası olmaktan gocunmam öyle bile olsa. AMA SEN HALİL BALTANIN BİREBİR KOPYASI OLDUĞUNU UNUTMA. Alinti:
Hazımsızlığın had safada ,Rayver Balta’da o kitabı almayın soruları bizim siteden kopyaladı diyordu sende destekliyordun .Bir karar verin artık soruları sizin siteden mi aldım yoksa kitabı başkasımı yazdı .Üzülme Rayver gel sanada bir kitap yazayım senin adını koyarız bu kadar kıskanç olma sana yakışmıyor. Alinti:
Rayver , kocaman adamsın sana ne söyleyeyim ,sanada yazdığım emallleri BALTA’ya yaptığım gibi çıkarıp kafana vururum yalanınıda herkes görür ama inan o kadar çabayı bile hak etmiyorsun.Suç sende degil seni adam yerine koyan proje paylaşanda ,ama gördügün gibi o hatayı birdaha yapmıyorum.Sana söyleyecegim sadece utan ,utan kocaman adamsın yalan söyleme. Alinti:
PES YANİ RAYVER PES , Bu paragrafta doğru olanları söyleyeyim .Satır aralarındaki bilgiler doru ,(ama bu senin için söylenmemişti senin satır arasındada kenarındada sunduğun bir bilgiye rastlamadım)Çalışma gurubu dogru(aslında burada birde itiraf var ,çalışma gurubu ve alevizyon projesi aynı proje bakın nasıl düşüyor garibim)bunu diger mesajlarımda ben söylemiştim bu adamı ozaman adam yerine koydum ama gerçek yüzünü gördüm diye. Gelelim yalanlara –Sen bana msn de PİR ALİBABA’nın Erdoğan Çınar ile görüşmek istedigini bazı belgeler oldugunu onunla paylaşmak istedigini söyledin bende mesaj yazıp izin aldıktan sonra telefonunu size verdim.Bunu bile böyle sunuyorsan sana ne diyeyim okuyanlar taktir eder.Erdoğan Çınar sizde belge varmış bana yollayınmı dedi ? yazık senin adamlığına . Erdoğan Çınar’la senin ne muhabetin varki? Yagcılık yapmadın diye sana karşı tavır alacak ,hem beni adam yerine koyup cevap yazmıyor diye şikayet ediyorsun ,hemde yagcılık yapmadık diye karşı geldiniz diyorsun. Ben sana karşı geldimde ne yaptım,Erdoğan Çınar’a yagcılık yapman için nasıl bir teklif yaptım?Rayver birazcık düşün yazarken sonra Balta gibi yazdıklarını yutmayasın dikkat et. Alinti:
Rayver zangoç lazım olsa SENİN GİBİ bintane çıkar merak etme ,sizin mahalleyi bir saat dolaşalım yeter. Şimdi gelelim şu Hıristiyanlık meselesine ,nedense sorduklarıma hiç cevap vermiyorsun ben senin ruh halini aşagıda sergileyip cevaplarınıda verecegim. Alinti:
Bakın aymazlığa bir kararda veremediler . Hıristiyanlık bir din ,Tevrat ayrı bir dinin kitabı ,bu aklı eveller sadece hıristiyan misyonerligi yapıyorlar deseler ,hadi yalanda olsa birileri inanabilir .Okadar uçmşlarki . Hem hıristiyam misyonerligi yapıyoruz. Hem tevrat misyonerligi yapıyoruz. Hemde resmi ideoloji ye yagcılık olsun diye ,Türkçülügü savunuyoruz. Bu iddaların hepsi ,sn Ünsal Öztürke ait bu zatı muterem hep birilerinin peşinde koşacak ya ,şimdide Ünsal Öztüek'ün peşine takılmış kendine yer bulmaya çalışıyor. Ama şunu sorgulayacak kadar bile akıldan,izandan yoksun .Bir kişi veya kişiler aynı anda hem HIRİSTİYAN hem TEVRAT misyoneri olur ? bunu ilk okul ögrencisine sorsanız bile size kulakları ile güler ama görüyorsunuz elli yaşındaki adam bunu söyledigi gibi bir de ısrarla savunuyor. Hamisi ,ağabeyi sn Öztürk ise dahada ileriye götürüp bunlara birde Resmi ideoloji ye yagcılık olsun diye ,Türkçülügü savunuyorlar diyor . Hakk sizi bildigi gibi yapsın . Alinti:
Buna sadece gülüyorum ne diyeyem onlarca paneli konferansı sen verdin herhalde . Alinti:
Özgün görüşüm yokta hep kaçtane topikte piralibaba ile tartıştık diyorsun ? yeldegirmeni ilemi tartıştın? Bu sana ayırdığım zamana acıyorum buna bile degmezsin boş bir adasın sen. Alinti:
Alinti:
Rayver ,varsay Erdoğan Çınar gitmiyor senin karın ağrın ne ? madem yazdıkları söyledikleri bir şey ifade etmiyor ? niye insanlar panellere çağırıyor .Niye Alevi yazarımız önderimiz RAYVER’İ , Namıdeger CENGİZ ÜNAL’ı çağırmıyor ? Alinti:
Rayver Şimdi tamda BALTA oldun işte evet ben Çayda yaptım fabrika müdürlügüde bunun konu ile ilgisini anlayamadım ?Bakıyorum BALTA gibi sıkıştığında hemen konuyu saptırmaya çalışıyorsun? Kariyerimi kıskanmana gerek yok BALTAYADA söylemiştim gelin yanımda dolaşın sizide meşhur edeyim ,kıskançlık krizine girmenize gerek yok elli yaşına gelmişsin hala meşhur olamadıysan sorumlusu benmiyim malzeme bu ne yapayım ,umarım bir kazmaya sap olurda bu işleri bırakır kimseyi karamaya çalışmaz. Alinti:
Rayver ,Baltanın yaveri sendin ne çabuk unuttun ? sırdaşı gardaşı degilmiydin? Benim balta ile 2 defa msn konuşmamdan başka bir muhabetim yok ya sen ? ne oldu şimdi kenera çıkıp Baltayı sattın ,Balta senden daha onurlu en azından yaptıklarının arkasında duruyor yanlışta olsa . Alinti:
Rayver benim bekraundum senin yaşını ikiye katlar ,benim oturup kalktığım adamların yanına hayatın boyunca oturamazsın bu kahvehane azgını bırak biraz haddini bil Pirine yalakalığa devam et. Alinti:
Lütfen Bu zatımuhtereme birileri yazdıklarmı tercüme etsin ,zira okudugunu anlamaktan aciz. Ben ne yazdım dört program sonra ,karşıt görüşleri bir araya getirecegiz diye ama anlayışı kıt ,sadece bize saldırıya programlanmış gestapo gibi . Alinti:
Evet ediyorum,senin gibilerin gerçek yüzünü gösterdigi için . Bu tartışmayı kendi adıma sonlandırıyorum herkes kendine yakışanı yazar .Bir mesajda ekleme yaptıktan sonra. Saygılarımla Not yukardaki Ali karul'un bana cevabıdır. Konu Reber tarafindan (03-25-2010 Saat 20:18 ) değistirilmistir.. |
||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Yeni Üye
REP Seviyesi :
![]() |
Ali Karul
Alinti:
Utanmadan her defasında son yazım diyorsun. ve burdada aynı lafları geveledikten sonra tekrak aşağıda oldugu gibi hızının alamamış olaçaksınki yine sana daha cevap yazamadan ikinci bir yazıyı, bir de Pir Ali Baba ve Cakır gözlüm'den alıntı yaparak saygısızca Pir e, ve Çakırgözlüme saldırıyorsun. Hani benden alıntı yapacaktın. Er kişi sözünde durandır. Alinti:
Yazının başına sn koymakla ve yazının sonuna Saygılar koymakla yazmış oldugun metin deki saygısızlığı örtemesin. Sana sn ve sayğıları geri iyade ediyorum. Önceden muhatapda almayıp ikinci kişileride kendine alet ederken şimdide bu numarayla karşıma çıkıyorsun. Sen Alevizyon forumunu kurmadın. Erkan Sevgiye Kurdurtun ve Kopyalattırdın. 12 hizmetler topiginede "Pir", "Rehber "ve diyer hizmetlileri sen belirledin Diger bölümlerde aynıydı zamanla degiştirtdin. Hala neyi İnkar ediyorsun. Öle forum kuruyordunda niye önceleri kurmadında hazır forumu ele geçirmek için kulis ve kafakol ilişkilerine girdin. Forumu güdümünüze alamadığın için kopyalayıp kaçtınız. Bak dilin sürtmüş kuran arkadaş diyorsun. Doğrusu Kurdurtugum Arkadaş olaçak. Kendi kendini yalanlıyorsun. Sonrada AB ye benzer degil tıpatıp aynısını yapmıştı. ve sizler sonraları degiştirdiniz. Yukardaki itiraflar senin daha ne mazeret getirmeye çalışıyorsun. Alinti:
Hala şunu anlayamadın. Bizler 12 Hizmetliler olarak o topickte özgün olarak kendi paylaşımlarımızla katıldık. Biz den önce bir Şii sitesini andıran AB. Bizlerin Özellikle Pir Ali Bab ve Çakırgözlüm ve diyer hizmelilerle beraber İnaçsal , Siyasal, Tarihsel ve diğer konuda 12 hizmetler olarak belirleyici olduk. Anasayfada "Halife Ali"nin temsili resmi olan, resimi indirmek istedigimizde balta karşı geldi. ve daha çok erken oldugunu diger Hz. Aliye inanan islamcı alevilerin kaçagını gerekçe olarak dayatmasına rağmen o resimi kaldırtık. Balta sadece sitesinde üye ve yeni geleçek üye kaygısıyla hareket ederken bizler 12 hizmetliler olarak İnançsal, Siyasal ve tarihsel bakış açımızla hareket ediyorduk. Özğünlüğümüzü koruduk. Biz gelmeden Sayın Cakırgözlüm'ü Ali ve İslam taraftarlarına verdigi sert çevaplar yüzünde iki kere denetime alan Balta anlayısını, susturduk. Tabi bu baltanın işine ğelmedi, Hemen bizleri yönetim çekişmelerinin içine çekmek içinbizleri meçlis üyeligine seçti. İstemidigim Halde meçlis üyesi olurken diğer arkadaşlarımızıda Yönetime alarak özğünlüğümüzü kırmaya çalıştı. Samimi olmadığı inanmadığı ve altını dolduramadığı, kendine misyon biçecek bir şekilde oluşturdugu, sloganlarla insanları foruma çekme üç kagıtcılığını gösteren balta sloğanlara inanan tüm canlar gibi bizleride buna alet etmek istedi. Kendi öncü tavırlar içerisine gireker Sanal, laylon oluşumlara girdi. 12 hizmetliler ne ABEM üyesi nede kuruçusu olmuştur. Bunlar baltanın sanal fantazisinden başka bir şey degildir. İstambul grubu ki yok, şimdiki, 12 hizmetlilerin olmadığı gibi zira Pir zaten yazmıyor uzun süredir. ve Cakırgözlüm ve Seyfi muxhundi de sadece bir platform olarak kendi adlarına yazmaktalar ve ab de hiç işe karışmamaktalar. yani site çökmüştür. Balta hala utanmadan 12 hizmetler halk meçlisini bu haliyle gizli banlarla varmış gibi göstermektedir. Biliyorki 12 hizmetsiz bir ab tamamen kapanacaktır. Bizler nasıl seni samimi bulmuyorsak, baltayıda samimi bulmuyoruz sizinki site meselesi bizimki ise Yol ve Yolaktır. .Yol ve yolakta ikinizdende ayrı durmaktayız. Alinti:
Size kimse o forumda içerik olarak bir konu aldığınızı söylemiyor. Zaten Alevi forumlardaki konu alevilik olunca aşağı yukarı birbirine benziyor. Alinti:
Kulseyyid Alevivizyonda kendi ayrıldı ve senin siteni kopyalamadı. Hakeza Ardabaranda kendi ayrıldı ve kopyalamadı. O onların kendi tercihleriydi ama seninki öyle degil. Bırak ürettigini ve kafa yorduguna başkaları karar versin şimdide ben ben deme sen sen degilsin özgünlüğün yok. Zaten öyle bir özğünlüğünde hiç olmadı tanıdığımızdan beri hep idolun olan kişisin. Alinti:
Hala odunumun parası diyorsun. Sayın Ali Karul, çarpılırsın fazla beddua etme. hem sayğıdan bahsediyorsun. Hem feriştahtan, utan biraz sıkıl. Bu ruh halin kaçtı lafını dogruluyor. Bırak şimdi bu efelenmeleri. Alinti:
Yönetim odası ayrı, meçlis odası ayrı karıştırma ikisini birbirine karıştırma bizler Pir ve ben Yönetim odasında degiliz. hiç olmadık. Önce Ben bu Yolun Talibiyim ve Pirim var, Pirim tabiki Pir Ali baba ve kendisine sayğım sonsuz. Senin Pirin Costantin Silvanus olabir. yani san Paulusun mürüdü. Ama benim Pirim Alevi Piridir. Hem teoloji biliyorum diyorsun hemde dünya teoloji merkezlerinden biri olan Hollandanın laheyn kentindeki teoloji merkezinin senelerce bilim insanlarıyla yapmış oldugu İslam Ansiklopedisiniki islamcıların hiç bir ilişkisi yokken ve tamamen kaynaklara dayalı asıl kaynak ve arşivlerde edilmiş bu ansiklopediyi kaynak olarak gösterince. Cahaletini ortaya koyup kaynağı begenmeyeceksin. Bu kaynagı kullanmayı yerdeyeceksin.Dünya bilimsel kurulunun bilim insanları tarafından her konu okonuların uzmanı olan kişilerce kaynaklardan yararlanarak hazırlanmış bir eserdir. Artı Türkçesi de yine bu ana kaynaktan tercüme edilmiş ve bir bilimsel kurul oluşturulup hazırlanmıştır. Ha eksik olabilir. Yanlışlıklardı olabilir,Bilimsel süpheyi tüm kaynaklarda göstermeliyiz. Şimdi sizin gibi düşünmeyip islam ansiklopedisini kaynak gösterince hemen yanlışmı oluyor. Alinti:
Alinti:
Ali Karul hep böyle terbiyesiz olmak zorundamısın dogru düzgün yazışamazmısın sen, siyasal itham başka senin yukardaki sevyesizligin başka. Ne yani sen böyle yapınca taktirmi edildigini zannediyorsun. Baltanın seni banlamasıyla bizim ne ilişkimiz var. Siteyi kopyalamış ve kaçmısın, sitenin ikizini çıkarmışsın bunuda gizli 5 gün sonra bildirmişsin yani 5 gür Forumda hır çıkarmışsın kaçmak için haklı zemin oluşturmaya çalışmısın bu 5 günden sonra banlanmışsın. Alinti:
Yine aynı terane 5 gün bizim hiç birşeyden haberimiz yok. Ta banlanana kadar. baltayla özel site kavgası yapıyorsun ve bizleri bu site kavgasına ortak etmeye çalışıyorsun. Bizim site sorunumuz yok bizim İnaçsal ve siyasal , tarihsel bakış açısından sizlerle sorunumuz var ikide bir aynı şeyleri balta gibi tekraklama. Mavalı kimin okudugunu bırak okuyanlar karar versin düşürme sevyeyi. Alinti:
Genelde Kopyalara teşekkür etmem hele senin gib sadece kopya olup özgün görüşü olmasa hiç etmem. Sen sadece baltaya geçenki yazında ki gibi teşekkür edersin. Alinti:
[b]Bak yine sevyeni belirliyorsun. Bana kimse müdürlük teklif etmedi. Alinti:
Tekrarlamakta artık sıkıldım hep aynı anlamamazlık. Sen kendi kişiligine mukayet ol. Hemde E. Ç nin Fotokopisin gocunmuyorsan niye inkar ediyorsun E. Ç nin kopyası oldugunu her iki kelimende E. Ç ve tezi. Olmayan omurgadanmı bahsediyorsun. Kopilerin omurgası olmazki zaten. Alinti:
Harflerin karekterlerini büyütmüşsün ama kendi karekterini küçültmüşsün. Herkezi kendin gibi Kişiliksiz özğünlüğü olmayan senin gibi Fotokopie sannedme. Alinti:
Senin hazmedilmeyecek neyin var. Sen kendini ne sanıyorsun. Evet ısmarlama bir kitap sen kimleri kandırdığını sannediyorsun. Bir Kopinin nesi kıskanılır hiç kimse kopi olmak istemez. Herkesi kendinmi zannettin. Alinti:
Kopyalaya bilirsin yapmadığın bir iş degil Bir birinize ana avrat küfür etmişsiniz bizide pisliklerinize alet ediyorsunuz ikinizin kumaşı da aynı. Hala yalandan elini çekmiyorsun. Projende Alevivizyon ve kopyalayıp kaçacağınız yoktu kaç kere söyleyecegim sana. Alinti:
Hala kaçışına kılıf uydurmaya çalışma, Madem sadece benim için söylenmiş olan bu satır aralığı bilgileri için niye beni ve diyer arkadaşlarımı bu sevyesiz oluşuma alet etmek istediniz. Sen şimdi böylelikle adam yerinemi konmuş oluyorsun Ali karul. Alinti:
Belgelerin oluşturulacak bilgi havuzuna aktarılması ve yine belge ve çevirisinin iyadesini istedik, Ama hala ne belge ne de çevirisi gelmedi. Belge hırsızları sizin at hırsızından ne farkınız var. Ne yani şimdi verdiginiz sözü yerine getirmiyecekmisiniz belgeleri, çevirip vermeyecekmisiniz. Alinti:
E. Ç den sorularıma cevap vermesini kim istedi. Nerden çıkarıyorsun. O Alevi Toplumuna cevap vermek zorundadır. Müdahil oldugu konulara ve tezlerine Alevi Toplumunun bireylerine ve Bu işe mudahil olmuş eleştirileri görmemelikten gelemez. Hemi sen ne güne duruyorsun kopya olarak nasıl önceden cevap verdiysen simdide verebilirsin. Evet kendisine biat etmedik. Oyunlarına alet olmadık. Alinti:
E.Ç yi eleştirip karınca kararınca kendi özgün düşüncelerimizle ve diyer Canların yapmış oldukları eleştirileri yapıp tartışınca tabiki karşı geldin ve yukardaki Pir ali babaya karşı yapmış oldugun saygısızlıgı belgeliyorsun bizlerde tabiki Yolumuzun pir ini destekleyecegiz Misyonerleri degil.Buna bozuluyorsun sizin tezlerinizi kayıtsız şartısız kabulünü bekliyorsunuz sizin anlayışınız mürüdlük. Biz yol talibiyiz, sizin gibi mürüt degiliz. Alinti:
Alinti:
Bu sizin aymazlığınız karar veremeyende sizsiniz. Önce Tevratı bu haliyle yetersiz ve eksik buluyorsunuz. Sonrada Tevratı Alevi deyiş ve duazdeleriyle tamamlayıp yeni bir tevrattan bahsediyorsunuz. Tevratın eski ait oldugunu biliyorsunuz. Sonra karar degiştirip Yeni aihit olan İncili Paulus ve Anadolulu Adriyan hikayesiyle yeniden degişitirip yazmaktan bahsediyorsunuz, Sıkışıncada Sabilere sarılıp vaftizci yahyaya sarılıyorsunuz. Hz sülemanın esenilerinide katıyorsunuz karman çorman bir halde işi Bogomil , katharlar, pavlikanlar ve hitit luvileri olmadı Nakar tableti oda olmadı Kayıp kıta atlantise kadar götürüyorsunuz. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz. Birde İşi şu meşhur gosbelciEvangelistere dayıyorsunuz. Alinti:
Burda kendinizden bahsediyorsunuz. Herşey den önce Tevrat, İncil ve Kuran kitabi dinler ve kaynaklarında sabilik var. ve Bu dinler birbirini az çok kopyalıyorlar. Temel yaradılış kuralları aynı, yine ahiret cennet cehenmem aynı diyer bir sürü konuda hem fikirler. Ama siyasi olarak seni masonların ve siyonların bu dinlerin her yerinde ve faliyetteler. Şimdide sizin aracılığınızla yolumuza musallat olmuşlar Bozca adası sakini E. Ç de Yolumuzda bu şer gurublarının şubesini açmakta. Sende kopya olarak faalsin. Alinti:
Evet malesef öyle ama tevratın misyoneri olmak için yahudi yani musevi olmanz gerekiyor. Onun için eski ahit ağırlığını katolik kilisesine karşı Evangelistlerin içinde onlarla beraber Hıristiyanlıga mudahale edip Hıristiyan meshep kavgasını devam eddiriyorsunuz ve bu kavgayı yolumuza bulaştırmaya çalışıyorsunz. Yolumuz üzerende kavga yapmayın. Gidin kendi meshebiniz kavgasını başka yerde yapın. Alinti:
Sayın Öztür sizleri bayağı hırpaladı, Sayın Aksüt de ve cevap da veremediniz. Açık tartışmalardada kaçtınız. panel ve tv de de . Kimseyi muhatap olarak kabuletmiyorsunuz. Oguzları orta asyadan tufanda kaçırıp Mezepotamyayay getirirseniz ve Mezepotamya uygarlığını türklüğe baglarsanız. Kalan diğer oguzlarıda anadoluya hitit uygarlığı kurdurursanız ve luvilerden dem vurur hepsini türk yaparsanız tabiki yukardaki ithamlarla karşılaşırsınız. Alinti:
Alinti:
Her uygarlığı resmi idoloji gibi orta asyadan türklerden başlatırsanız tabiki sizin resmi ideolojide ne farkınız olur. Gerci sizin tezlerinizin ortagı Kemal Soyed de şimdi , alevileri zaza yaparak tüm aleviligi zazalara baglamak istiyor. Alinti:
Siz hakka inananmıyorsunuzki sizin litaratürünüzde hak kavramı yok. Kavramları karıştırmayın. Hak laneti üzerinize olsun. Yolumuzdan yolağımızdan elinizi çekin. Alinti:
Nürümberg ve birkaç kitap evinde E. Ç nini verdigi ve mudahilin olmadığı sadece mürütlerin oldugu toplantılarımı diyorsun. Berline iki dir gelmeye niye çekiniyor. Çünkü berlinde mürüdü yok ve ikinci Nürümberg toplantısında tepki alınca korktu gelmedi desene buna. Alinti:
E.Ç olsa olsa senin yazarın ve önderin olur başkada kimsenin önderi olamaz. Ne kadarda probağanda yapsanızda yolun talipleri sizleri deşifre etti. ve kaçacak delik arıyorsunuz. Alevi Toplumuna yapmış oldugunuz bu kibirli ve saygızızlıktan sonra kimse artık sizleri muhatap bile almaz. Ne o adımımı ezberleyemedin ikide birde, ismimi yazıyorsun benim adım saklı ve gizli degilki. Artı yazılarımda kendi adım yazıyorum. İnternettede rayver, reberin ve rayber kim oldugunu biliyorlar. Senin tekrar yazma gerekyok. Alinti:
Baltadan senin ne farkın var açıklasana. İşine ğelince baltaya teşekkür ediyorsun ders aldığın için işine gelmeyincede balta muhabbeti düşmüş bir adama başkaları düşürdükten sonra tekmek atıyorsun. Ayrıc sana göre kariyer olan bu kopilikten de haz aldığın billi ve şişiniyorsun. Ne o artistik ajansımı açtın şimdide git onları kendini meşhur edecegin cevrene anlat. Alinti:
Alinti:
Bak burda kahvehane agzıyla konuşan sensin Pirimle aramızda olan muhabete hasbi hale sen hiç erişemezsin. Şimdi de aklını yaşa takmış, Birde yabancı kelimeleri fazla kullanıyor. aklısıra entelitesini göstermek istiyor. Zira aşağılık kompleksinden bir türlü kurtulamıyor. Alinti:
Her siyon eleştiren gestabomu oluyor buda senin zimmi olarak siyon uşagı oldugunu ortaya koyuyor. Lanet Gestaposunada , siyonunada. Vay be dört programdan sonra da proğram yapacakmış ve karşı görüşleride çıkaracakmış. Görecegiz bakalım burda at dut. Bu mahalle ağzıyla nereye kadar gidecegini görecegiz. Alinti:
Hep aynı sözler ve yeniden yazmayateşrifler. Kendi kendini yalanlama bu na denir. Kaçak. Hakkın laneti üzerinize olsun. Not: bundan sonra Ali Karul dan alıntılayıp cevaplandıracağım. Konu Reber tarafindan (03-25-2010 Saat 20:36 ) değistirilmistir.. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Reber For This Useful Post: | aliimren (03-25-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||