![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
| Anketimiz: Ezan Okunduğu Sırada Tv yada Müziği Kapatıyor musunuz ? | |||
| Evet kapatıyorum |
|
12 | 20,00% |
| Hayır kapatmıyorum |
|
48 | 80,00% |
| Katilimci sayisi: 60. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri |
Ezan Okunduğu Sırada Tv yada Müziği Kapatıyor musunuz ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Esengül,
Sen oylama açmışsın, Kendin OY kullanmamışsın, Sen KAPATIYORMUSUN. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Can Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 29
Üye No: 36
Thanked 3270 Times in 1656 Posts REP Gücü : 26
REP Puanı : 737
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır kapatmıyorum
sacma gelıyo çünkü ne alaksı var aynı şekilde mesela biri slm dedigi zaman ayak ayak üstüne atmışsan ayagını yere indirmeliymişsin oda günahmış ilginç
Ne olursa olsun hayat gerçektir.ne uyandığında hayra yorabileceğin bır rüya,ne de çocukken bir uçurtma kadar renkli sandığın hayallere benzer.Bazen gelir deli bir fırtına gibi tutar kolundan savurur,bazen kışın ortsında baharı yaşatır gönlüne.Çıkmazlara girersin,yokuşlar tırmanırsın.Birgün bakmıssın düzyola çıkmışsın.Kocaman bir kutu gibidir hayat, içi süprizlerle dolu.Tahmin etme ,hep yanılırsın"...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Ruzgar For This Useful Post: | NervouS! (08-16-2009) |
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
Üye No: 151
Thanked 425 Times in 237 Posts REP Gücü : 3
REP Puanı : 19
REP Seviyesi :
![]() |
Kapatmıyorum ama kimseyi rahatsız edecek derecede de yüksek sesle bırakmıyorum müziği ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 71
Thanked 544 Times in 362 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 25
REP Seviyesi :
![]() |
hayır ben tv yi kapatmam
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: istanbul
Yas: 24
Üye No: 142
Thanked 1044 Times in 647 Posts REP Gücü : 13
REP Puanı : 399
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kapatıyorum çünkü beyin aynı anda ikiuyarıcıyı eşit miktarda algılayamaz ezan bence dünyanın en dinlendirici tınısı onu tv yada radyoya tercih etmem heralde
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Fatıma For This Useful Post: | şair58 (04-12-2010) |
|
|
#7 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 35
Üye No: 27
Thanked 1647 Times in 735 Posts REP Gücü : 17
REP Puanı : 648
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kapatmıyorum ama çok sesi yüksekse kısıyorum insanların inanışlarına saygısızlık etmemek adına inanmak yada dinlemek zorunda değiliz ama saygılı olmalıyız
bir cem düşünün cemde dede konuşurken yada cemi yürütürken yan komşu sona kadar çiftetelli açsa dinlese hoş olurmu olmaz ben şahsen çok saygısızca bulurum benim saygımda en çok bunun içindir kendime yapılmasını istemediğim için
Gönül, niçin ahvalimi bilmezsin? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Öğüt versem, öğüdümü almazsın, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Ah n'eyleyim karşımızda ölüm var, Ölüm dedikleri kanlı zalim var. Ne ağlayıp ne gülecek halim var, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal'ım, ben de böyleyim, Emir Hak'tan geldi, kime ne deyim? Derdim çoktur, hangi birin söyleyim? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal Konu sibele tarafindan (06-22-2008 Saat 01:19 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
REP Seviyesi :
Alinti:
![]() kapıdan bir misafir girdiğinde birini görüp selamladığında bacak bacak üstüne atıp öylemi selam veriyorsun bunun günahla alakası yok karşındaki insana saygı diyelimki sen bir yerde oturuyorsun bacak bacak üstüne atmışsın bende oradan geçiyorum geldim sana selam verdim sen istifini bozmazsan ayıp olmazmı ben bunu kendime saygısızlık olarak kabul ederim çünkü ben kimseyi öyle selamlamam ayaga kalkmıyor istifimi bozmuyorsam o insanı hiç bir şekilde önemsemiyorum demektir bu benim düşüncem tabi. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sibele For This Useful Post: | Fatıma (06-22-2008) |
|
|
#9 |
|
REP Seviyesi :
sevgili arkadaşım seçenekler arasına kapatmıyorum ama kısıyorumu eklersen bende oy kullanabilirim
![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Can Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 29
Üye No: 36
Thanked 3270 Times in 1656 Posts REP Gücü : 26
REP Puanı : 737
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
bende saygıdan kalkıyorum günah oldugunu düşündügüm için degil ama ben kalkıyorum kalkmıyanlarda var ama bizzat yanımda gördüm aleyküm selam dedigi için ayagını indirdi ve kalkmadı ve günah oldugunu söyledi ben farklı birşey anlatmak istedim ama sen olayı nereye çekdin Konu Ruzgar tarafindan (06-22-2008 Saat 02:17 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Ruzgar For This Useful Post: | sibele (06-22-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|