![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Forum Katılımcısı |
Yahu bir alevi olarak gercekten bazen ole moralım bozuluyorkı anladınız gıbı deyıl cok nedenı var mesela su tv de ve bazı kanallarda CEM EVLERİ İBADET HANE OLSUN MU? EVET se bılmem nereye mesaj at HAYIR sa bılmem nereye mesaj at yanı bız bu zamana kadar bosunamı gıdıyoruz cem evlerıne demek bızı kandırıyodunuz?ıyı ya madem daha ıbadet hane deyıl bız de gıtmeyız? kım belırleyecek bunu HAK mı?KUL mu?bu kadar olmaz ya..!!yanı bırılerı evet ıbadet hane gıdebılırsınız dıyecek bızde gıdecez olemı?yazıklar olsun yav..!!sımdı gelelım gunun konusuna HZ.Ali efendımızın fotografını cem evlerınden kaldırsak kımse bırsey der mı? demez tabı nıye cunku O butun ınsan alemının ALI'sı deyıl mı?yanı kımse bıse demez?tamam HACI BEKTAS-I VELIYI kaldıralım kımse bıse dermı?demez nıye cunku O tum ınsan alemının VELI sı bu ıkı buyuk sahsıyette kutsal nıtelıkler tasıyor deyıl mı?evet cunku onlar kutsal dını anlam yukluler deyıl mı?pekı ATATURK'un fotorafını kaldırsak?he?anlamadım?sımdı dıyecekler kı bak Ataturk karsıtı kesınlıkle hayır..!!bız cumhurıyetın bekcılerıyız Ataturke her zaman baglıyız ama mesela sunu soruyom kendıme HACI BEKTAS-I VELI donemınde Atatürk'un resmımı vardı CEM evlerınde?ha dıyeceksınkı ATATURK ne zaman o ne zaman sacmalama dıyeceksın demı?O halde camılerede konsun?Türkiyedeki kılıselerede konsun?Sunu demek ıstıyorum İçimize öle adamlar yerlestırılmıskı DEDE adı altında kımse bunları arastırmıyor koyun gıbı guduluyoruz.Gecenlerde CHPde Denız Baykal -HADİ ORDAN ALEVİLERDEN SİZE OY YOK..!!diyor AKP ye yani bizi öyle benimsemiş ki sanki onun tapulu malıyız neyse daha çok varda içimizdeki çakalların morali çok bozulmasın sonra bizi kim kandıracak deyil mi?şimdi yazarsam onlarada hemen önlem alırlar gerek yok...!!
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to LEON For This Useful Post: | DoğAcAn (03-24-2010) |
|
|
#2 | ||||
|
Üye No: 89
Thanked 2449 Times in 1399 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoşgeldin can...
Burada bakış açısı çok önemli bana göre... Alinti:
Alinti:
Şu anda devlet resmen Alevileri tanımıyor ve CemEvleri Cümbüş Evleridir diyen bir boşbakanımız var... Asıl yapılmak istenen yasal statüye kavuşturmak yoksa istedikleri kadar karşı çıksınlar yola mayın döşesinler ben yinede giderim arkadaş! diyenlerdenim... Alinti:
Sunu demek ıstıyorum İçimize öle adamlar yerlestırılmıskı DEDE adı altında kımse bunları arastırmıyor koyun gıbı guduluyoruz. "KATILIYORUM" Alinti:
Akp ye bizlerden tabiiki oy yok ama baykal unutmasın ki bundan sonra kendinede oy çıkmayacak...Artık chp geleneği hızlı bir şekilde bozuluyor... İstediğimiz zaman halkımızın Chp yi baraj altına bile götürebileceğini hatırlatırım ! "1999" Birşey anımsatmıştır.. ![]() ~Önlem vs alacaklarını sanmıyorum bir isteksizlik haline getirilmiş Chp statükoculuğu devam ediyor bir çok kişide... _______________ "Arkadaslar! Disarda bir seyler oluyor farkinda misiniz? Uykuda olanlari sarsin, uyandirin. Herkese söyleyin, yakinda isiklar kesilebilir. Karanlikta ne yapacaksiniz? "
"Bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar!"
|
||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cem, demek, evleri, hane, ibadet, mubu, olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |