![]() |
|
![]() |
|||||||
| Genel Duyurular Forum yönetimi tarafından üyelerimize yapılan duyuruları bulabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#152 |
|
Forum Katılımcısı
Üye No: 3147
Thanked 73 Times in 51 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 11
REP Seviyesi :
![]() |
Tanrinin İstedİgİ Gİbİ Deyİl Ruhun İstedİgİ Gİbİ Var Olmak Dogru Tesbİt Yerİnde
Guzel Dost Zaten Tanri Gereklİ Enerjİyİ Bİz Kullarina VermİŞ Bİz Kullar Bu Enerjİyİ Yerİnde Zamaninda Kullandirma Taleplerİmİzİ Fantazİlerle Bİrİlerİ Engellemek İÇİn Fİtneler Ureterek Kaos Ortamlar İcat Ederek Toplumlarin Beraberce İnsanca YaŞamalarini Engellenİyor Çunku Tanri Butun Kullarini Dİledİklerİ YaŞam Şansini En Guzel Şekİlde YaŞamalarini İsterde İŞİne Gel Meyenlerİn Rahatsizlik Duymarindan Dogru DuŞuncelere Hep KarŞi Çikmalari Sankİ Bİz İnsanlarin İyİ İŞler Yaparsa Onlara Kotu Şeyler Yapmalarini Engel OlunacakmiŞ Hİslerİnİ Empoze Edenler Kotuluklerden Her Daİm NemalanmiŞ Asalaklar Korku İÇİnde Yapabİldİgİ Kadar KotuŞeyler Yapacak Asalaklar Yaratarak Dogru YaŞam Felsefe Ureten Moderİn YaŞam İÇİnde Olan Bİzlerİ Dİledİgİmİz YaŞam Şeklİnİ Bİzlere Vermemekte Nereye Kadar Duracaklar Dostlar Bu Tİp İnsanlar Okuyan Kesİmdede Epeyce Var Ugracak Dermanini Buldugumuz Surece Kendİmİzİ Deyİl Torunlarin Torunlarini Kurtarmak Çaba İÇİnde Olmamiz Bİle Dİledİgİmİz YaŞam İÇİn MeŞale YakmiŞ Hİssetmemİz KuÇukte Gİbİ Gorunsede Bence Buyuyen Mutlulugun Kapisini Aralamak Gİbİ Bİzİm Yunus Gİbİ DuŞunen Tum Canlara Selam Olsun Hizir Dogru Canlarin Yardimcisi Olsun |
|
|
|
|
|
#153 |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın Caferi Bu size son uyarıdır.
Mesajlarınızın şu ana kadar hiçbirini ısrarlara ve uyarılara karşın doğru başlığa açmama gibi bir başarıya imza attınız. Ancak bundan sonra yazacağınız ilk mesajda bu biçimde tekrar olursa üyeliğiniz yasaklanacaktır.
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Forum Katılımcısı
REP Seviyesi :
![]() |
DURMAK YOLA DEVAM BIRAZ TEHLIKELI HAK YOLUNA DOGRU GITMEKSE MURAT
YOLA DEVAM AMA GERCEKLERI DOGRU YAZABILIRMIYIZ ONUMUZ KESILIRMI CUNKU YALAN YOK BENIM ANLADIGIM DINDEN KIMSENIN HAKKINI YEMEDER OGUNUN BEKTASIBABASI MEVLANASI AHI EVRENVELISI TAPDUKEMRESI SARISALTUKEMRESI HADDAHACI BAYRAM VELISI YUNUSU ISMINI SAYAMADIM HAK ERENLERI BUNLARIN YOLUNDAN GITMEKSE NEDEN OLMASIN YOLADEVAM BENIM BILDIGIM BOYLE DOGRU YOLA GIDENLERDE ENGELLERDEN DOLAYI YOLU BARIKATLARLA DOLU INADINA DURUSTLERIN VARLIGININ KUCUMSENMEYECEK KADAR BUYUK AMA GENC ILERCI CAGDAS GENCLIGIN OLMAYISI BAYAGI SORUN GENCLIK VARDA BIRIBIRLERINDEN HABERSIZ VE KOPUK DAYANISMA YOK KIMIN ISINE GELIR ORNEGIN BEN SIGORTASIZ INSAN CALISTIRIRSAM FAZLA MESAYI YAPTIRIRSAM GENCLIGIN ONUNU BELLI OLCUDE KAPATARAK GUCLERINI KIRARAK YOLA DEVAM SOZCUGUNU BOSA CIKARMIS OLURMUYUM BIZIM YUNUS GIBI DUSUNEN CANLARA SELAMLAR OLA HIZIR BIZIMLE OLSUN |
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Forum Katılımcısı
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
En onemlisi kunular sizi ilgilendirmese muhakkak sizden bir parca Neden olmasin hani ressamin yapdigi resmin konusunu eger soyleydi Bakanlarin bakis acisina ambargo koymus olacak benim fikrimin degerini Hic olarak ortada kalabilirdi ama ressam dusuncesini resim olarak koymus Bana resme kendimden ne katabilirim veya kendimce resmin ne anlam tasidigini Degerlendirme tamamem acik ama yorumdan cikacak en dogruyu bulmak Ilgi duyan kisileri ilgi alanlarinin daha gelistirmek gelisen toplumlar daima Demokrasinin aksayan yanlarini gormek bu anlamda fikirdaslik ureterek Saglikli moderin toplum yapilanmasinda guzel gunlerin yakinda oldugunu Haberdar etmek ve kaynasma hareketini hizlandirmak en tabi gorevimiz Oldugunu bilincini yaymak yayilmasini uslenmek iste emek burda devrerde Bizim yunus gibi dusunen canlara selamlar ola hizir yoldasimiz |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|