![]() |
|
![]() |
|||||||
| Ankara Gurubu Genç aleviler Ankara Gurubu Paylaşım Alanı. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Can |
hakikat : hakikatla başlıyorum çünkü bugün oda bizim aramızdaydı ve siteyle ilgili alevilikle ilgili
çok güvendigim ve sevdigim gerçek dostlarımdan birisi güler yüzü , samimiyeti , gerçekligiyle tam bir hakikat iyiki varsın iyiki tanımışım seni cnm arkadaşım duran : durana gelince gerçekden yoluna düşkün alevilik adına ne yapılabileceginin peşinde olan bir arkadaşımız anlatmaya kelimeler yetmez kötü gün dostu da denebilir iyiki varsın iyiki tanımışım seni sibel ablam :benim hayatta sahip olamadıgım ablam malum biliyorsunuz iki tane abim var benim manevi ablamdır onu ne kadar sevdigimi anlatamam sizlere,herzaman yanımda oluşu beni çok mutlu ediyor sanırım ben biraz yoldan çıkarıyorum onu ama ne yapalım haşarıyım seni seviyorum ablam iyiki varsın iyiki tanımışım seni mami : kankam olur kendisi masum ama bir o kadar uyanık birisidir lep demeden leblemiyi anlayanlardan tabiki bizim aramızda oluşan baglılıkdan kaynaklanıyor sanırım hep derim onun geyik muhabbeti yapmak ayrıcalıkdır ayrı bir tadı vardır iyiki varsın kankam iyiki seni tanımışım umut : sesi güzel - yüregi güzel kankam benim ,yüregi sevdası gurbetlerde olan kankam en güzel sevdaları yaşıyan yaşatan kankam keyifli , nerde ne olmasını gereken birisi kankam iyiki tanımışım seni iyiki varsın neşe : neşeyi anlatmaya gerek yok aslında hemen hemen herkesle paylaşımları vardır gerek tel gerek yüzyüze ama onun kadar güzel yürekli yoluna düşkün birini görmedim benim herzaman kahrımı ceken birisi iyiki varsın iyiki tanımışım seni türkan : benim sevgi pıtırcıgım o gülerken yüz ifadesini görmelisiniz cok şeker ve tatlıdır sevgiyle baglı oldugum kişilerden birisidir çetin abi : çetin abiyi daha yeni tanıyorum ama elinden gelen birşey varsa seve seve yapabilecek birisi buna emimin sohbeti güler yüzü sizide keyiflendirir ve bu günlerde önemli kararlar alan siteye manevi duygularımıza yardım edece konular açanlardan birisi yakında gidiyoruz hep beraber çocukları ziyarete iyiki varsın iyiki tanımışım seni moycan :hiçbir zaman karnını tok görmedim tok oldugu halde sibel ablanın dedigi gibi bir porsiyon hatta daha fazla yemegi yiyebilen birisi güler yüzlüdür herzaman konuşmakdan zevk alırsınız iyiki varsın iyiki tanımışım seni funda : daha bugun tanışdım misafilerine özellikle tşrk etmek gerekir gelmedikleri için tanışma imkanımız oldu çıtı pıtı şirin kahraman çorumlu birisi iyiki varsın iyiki tanımışım seni nihal : nihal benim çok eski iş arkadaşımdır hani insanlar birbirlerini facebookda arar ama bizim öle bir derdimiz yok dünya küçük işte nerden nereye gene bir araya gelme imkanımız oldu iyiki varsın iyiki tanımışım seni sefa abi : sefa abi bugun yokdu ama onunlada ilgili söyleceklerim var sefa abi tam bir baba görevi üstlenen birisi nedense hep o şekilde gördüm ben güvendigim inandıgım deger verdigim kişilerden birisi abim geçmiş olsun herzaman yanındayım iyiki varsın iyiki tanımışım seni bana gelince ne fazlası ne eksigi olan pikopatın tekiyim işde
Ne olursa olsun hayat gerçektir.ne uyandığında hayra yorabileceğin bır rüya,ne de çocukken bir uçurtma kadar renkli sandığın hayallere benzer.Bazen gelir deli bir fırtına gibi tutar kolundan savurur,bazen kışın ortsında baharı yaşatır gönlüne.Çıkmazlara girersin,yokuşlar tırmanırsın.Birgün bakmıssın düzyola çıkmışsın.Kocaman bir kutu gibidir hayat, içi süprizlerle dolu.Tahmin etme ,hep yanılırsın"...
|
|
|
|
| The Following 15 Users Say Thank You to Ruzgar For This Useful Post: | ali_sarıgazi (06-30-2008), bjkceto06 (06-30-2008), cemanlı (06-30-2008), |
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 73
Thanked 7384 Times in 2954 Posts REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Ayfer güzel paylaşımın ve dileklerin için bende seni ekliyeyim
Rüzgar:Başlı başına bir deli ama hayatta yüreğinin kıvılcımının bitmediği bir deli yeri geldiğinde pikopat yeri geldiğinde kedi ![]() iyiki varsın |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 71
Thanked 544 Times in 362 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 25
REP Seviyesi :
![]() |
sagol ayfer çok teşekür ederim sana beni iyi tanımış tanıtmışsın
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: adana
Yas: 17
Üye No: 12
Thanked 3640 Times in 1754 Posts REP Gücü : 20
REP Puanı : 476
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben nerdeyim yaw.yoksa orda degılmıydım
![]() HEPİNİZ saygıyı ve sevgıyı hak edenlersiniz.. iyiki biriz...
İnsanın yaşamaya hakkı olduğu kadar da ölmeye de hakkı vardır.
Tanrının degil.Ruhumun istediği bir düzen... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bizden Biri
Üye No: 151
Thanked 425 Times in 237 Posts REP Gücü : 3
REP Puanı : 19
REP Seviyesi :
![]() |
Ben yokum ![]()
Hak nasip eylese dergaha varsam, Bir dem divanına dursam ya Ali. Eğilsem eşiğine niyaz eylesem, Yüzüm tabanına sürsem ya Ali. Ruh Semah Eylemedikten Sonra, Beden Dönse Ne Fayda !!! Allah'ın aşkına geldim kapına,
Muhammed aşkına durdum tapına, Yüzüm sürdüm eşiğine yapına, Derdimin dermanı sensin ya Ali. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to - Esengül - For This Useful Post: | yoldaş06 (06-30-2008) |
|
|
#6 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 71
Thanked 544 Times in 362 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 25
REP Seviyesi :
![]() |
Rüzgar:Başlı başına bir deli ama hayatta yüreğinin kıvılcımının bitmediği bir deli yeri geldiğinde pikopat yeri geldiğinde kediiyiki varsın
bend seni ekledim ayfer ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Can Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 29
Üye No: 36
Thanked 3270 Times in 1656 Posts REP Gücü : 26
REP Puanı : 737
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lütfen kimse alınmasın herkezin yeri ve sevgisi ayrı biz bugun toplandık ve buluşduk çok güzeldi herzamanki gibi
gelen arkadaşları yazdım bizzat hepinizi çok seviyorum bunu bilin bana yeter |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: adana
Yas: 17
Üye No: 12
Thanked 3640 Times in 1754 Posts REP Gücü : 20
REP Puanı : 476
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Seni tanımasışlarsa ne yapacaksın bos versene.. bu arada resımler nerde göremedım... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Can Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 29
Üye No: 36
Thanked 3270 Times in 1656 Posts REP Gücü : 26
REP Puanı : 737
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 35
Üye No: 27
Thanked 1647 Times in 735 Posts REP Gücü : 17
REP Puanı : 648
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben resimleri foruma ekledim ama bu konudan haberim yoktu ayrı ayrı konu açmış olduk neyse sağlık olsun 24 saat çalışan adminlerimiz sayesinde sorun halledilir
![]() ayfercim canım senin için çok şey var söyleyecek ama kelimelere dökmek zor kısaca sinirli olduğu kadarda affedici sevdiklerinin sonuna kadar yanında olan destek olan ama yanlışa tahammülü olmayan deli dolu gerçekten rüzgar gibi her ne kadar beni baştan çıkarsan arada ablaya saygısızlık yapsanda seni seviyorum canım![]()
Gönül, niçin ahvalimi bilmezsin? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Öğüt versem, öğüdümü almazsın, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Ah n'eyleyim karşımızda ölüm var, Ölüm dedikleri kanlı zalim var. Ne ağlayıp ne gülecek halim var, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal'ım, ben de böyleyim, Emir Hak'tan geldi, kime ne deyim? Derdim çoktur, hangi birin söyleyim? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|