![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Kültürü Alevilik kültürüne dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#81 |
|
Üyemiz |
Sevgili Işcan Baba Ben Size Biraz Sert çıkmış Olabilirim Hiç Kendinize Sordunuzmu Nedenini. Acaba Nedeni Alevilerin Yüzyıllardır Doğru Bildiği Inançlarını Ki Doğru Biliyorlarda Nedeni Sizin Inançları Değiştirmek Isteği Olabilir Mi.hayır Demeyin Sakın çünkü Bu Bir Gerçek .........sözlerinizden Bunu Anlıyorum.belki çok Küçük Olabilirim Yaşça Ama Akıl Yaşta Değil Baştadır.bunu Söyleyerek Sizi Küçümsediğimide Sanmayın Sakın................teşekkirler Cevaplarınız Için Ama Benim Soyum Belli Mümkünse Bir Daha Soyum Hakkında Eleştiri Yapmayın Sen Ağuçandan Değilsin Demesseniz Sevinirim Ismimden Ve Soy Ismimden Soy Ağacımıbulabilirsiniz.......
LA FETA İLLA ALİ LA SEYFE İLLA ZÜLFİKAR......
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to AĞUÇAN EVLADI For This Useful Post: | İşcanbaba (05-03-2009) |
|
|
#82 |
|
Üyemiz Bulunduğu yer: Bende bilmiyorum....
Yas: 21
Üye No: 1389
Thanked 32 Times in 21 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 7
REP Seviyesi :
![]() |
Sayın Işcan Baba Neden Cevap Vermiyorsun Dargın Mısın Yoksa Neden Sorularıma Cevap Yok Artık Artık Cevap Vermeyeceksen Bende Yazmayayım Teşekkürler...................??????????
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to AĞUÇAN EVLADI For This Useful Post: | İşcanbaba (05-03-2009) |
|
|
#83 | |||
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili Ağuççan Evladı,
Yok dargın değilim can, Ben yaşım gereği bir aile babasıyım, işlerim, güçlerim, cevrem vs ler var, ve aynı zamanda, bir köyün sosyal aktivitelrini yapıyoru, ve yine yöresel bir derneğin, Futbol aktivitesini organize ediorum, Tüm bunlar hem zamanımı alıyor, hem bani yoruyor, ve zamanımın çoğunu alıyor, yine evde çocuklarda zaman kalırsa bu PC başına gecebiliyorum, o nedenle yazamadım, yoksa küsmedim, sizleri anlamaya çalışıyorum, küsmet olmaz, yeter ki , söylemlerimizin içinde art niyet olmasın, gerisi kolay, Alinti:
diğeer konuya gelirsek, Alinti:
şimdi ben hayır diyecem , deme diyorsun,yazdıkların ortada diyorsun, doğru yazdıklarım ortada, peki sen bunlardan hangisine itiraz ediyorsun, bu ittirazın sonucu bu konunun doğrusu nedir, bunun dayanakları nedir, delillerin nedir, Yüz yıllardır doğru diye bilinen bilgiler geröekden doğrumudur, Örnrek veryim, ;Midesi ağruyanlara doktorlar yıllardır SÜT için derlerdi, amma bu yanlış bir söylemmiş, mideyi iyileştirmiyormuş, Evt Bilgi yaşla ilgili değildir, AKILLA ilgilidir, buna itirazım olmaz, Ançak senin bu bilgini buraya aktarman gerek diyr düşünüyorum can, Sen bilgini yaz ki, bizde bilgilenenlim ve yanlışımızı görelim değil mi? Onun için,bilgi yaz can, bilgi yaz. Alinti:
soyunu eleştirmek yani oçağı eleştirmek benim haddim değil, yetkim değil, bunu yapmam, yapmadım, yapmamda, şimdiye kadar böyle bir durum olmadı, hiç bir PİR OÇAĞINI eleştirmedim, Amcak oçak mensuplarını eleştirdim, buda doğal, anladın can.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Perçem (05-03-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||