![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Bektaşi Dergahları ve İnanç Mekanları Alevi Bektaşi Dergahları, İnanç ve Kutsal Mekanlarına Dair Paylaşımların Yapılabileceği Alan |
| GencAleviler.coM | Alevilik Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
... |
Türbe
![]() ![]()
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Çopur For This Useful Post: | özgür1912 (04-22-2012) |
|
|
#24 |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8796 Times in 4121 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 4317
Thanked 5 Times in 5 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
o günlerin Alevileri ve Aleviliği ile günümüz Alevileri ve Aleviliği arasındaki Farkı varın bi Düşünün..
kapitalistleşiyoruz bunun sünnisi, alevisi yok..ömrümüz Eleştirmekle geçiyor yazık.. Tekkeleri, Dergahları ,Cem evlerini ,zaviyeleri kapatanların yanında olmak ne kadar Aleviliktir ? |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to farabi For This Useful Post: | özgür1912 (04-22-2012) |
|
|
#27 |
|
Gönül Dostu
Üye No: 3622
Thanked 384 Times in 186 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 26
REP Seviyesi :
![]() |
cok haklısın farabi dostum
saygı ve sevgilerimle...