![]() |
|
![]() |
|||||||
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Can |
Bu gün blogun kesat elleham
![]() röportaj edek azcık, belkim popüler olun ![]() 1- Şu an ruhunun olmak istediği yer? 2- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler? 3- Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? 4- Seni en çok ne kızdırıyor? Bu kızgınlıkla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan, neden? 5- Şu anda yaptığın işin dışında (hayattaki tüm işler kanuni olsaydı) ne iş yapmak isterdin? 6- Yalan söylemenin sence uygun olduğu durumlar nelerdir? Beyaz yalan söyler misin, ne söylersin? Bu altısını istiyorum ![]()
böyle garip düştüğüme bakma
böyle mahzun durduğuma... varsın ateşin suskunlukla beslensin benim de yüreğim gençliğini almış yanına yürür başı dik.. ______içinden geldiği gibi yaşamalısın "herşeyi".. KıZıL DeLi
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to DoğAcAn For This Useful Post: | İşcanbaba (05-11-2010) |
|
|
#12 | |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8353 Times in 3929 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet dogacan,
Bugun işler kesat gibi can Alinti:
ben sizi sayenizde burlaara geldim, Kem , küm ![]()
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | DoğAcAn (05-11-2010) |
|
|
#13 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: adana
Yas: 16
Üye No: 12
Thanked 3639 Times in 1754 Posts REP Gücü : 20
REP Puanı : 476
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bülent abi;
Amacı alevilik olan forumlarda dolaşırken bazı konularda canım sıkılmıştı. ALeviliği öğrenecegimiz büyüklerimiz, kücüklerimiz ve yaşıtlarımızdan aleviliğe yakışmıyan sözleri ve tutumları canımı sıkmıştı ki bu konuyu gördum. içimden geçenleri yazayım sorayım dedım.. Yaşça benden büyük ve Alevilik öğretisi ile araştırma içerisinde olmanızdan dolayı içimden geçenleri bende size soru olarak yönelteyim. İnanır mısınız ''Alevilik islamdır veya değildir'' tartışmalarının sonucundan çok Gerek reel de gerekse sanalda Kendine aleviyim diyen, Alevilik dendiğinde mangalda kul bırakmayan insanlarımız Neden ''Eline, diline, beline, sahip ol'' (İdda ediyorum İnsanlığı kurtaracak olan sözdür.Gunuzmda insanlar birbirine ve düşüncelerine saygı gösteremıyor malesef..) ilkesini unutup yerle bir ediyor. Bunu hep merak etmişimdir. Bu insanlar cem'e nasıl alınabiliyorlar… Kendilerini dar'a çekmiyor .özlerini sorgulamıyorlar. Alevi derneklerinin sadece Aleviliğe yönelik çalışmalarını nasıl değerlendiriyorsun? Alevi derneklerinin sadece aleviler için mı dır? Aleviliğin merkezinde insanı alıyoruz. Peki alevlerin haklarını savunan derneklerimizin Tuzla tersanesi,maden ocakları vs insanlığın iç acıları olan olaylarda neden sessiz kalıyor. Sessiz kalınmıyorsa neden duyulmuyor Kuruluş amacı Alevilik ama sadece neden onunla sınırlı kalıyorlar veya kaldılar… Alevi dernekleri kendi hakları için birleşebiliyorlar mı? Siyaset insanlığın olmazsa olmazlarından gören biri olarak Alevi derneklerinin siyasi durusunu nasıl açıklarsınız. saygılarımla abi..
İnsanın yaşamaya hakkı olduğu kadar da ölmeye de hakkı vardır.
Tanrının degil.Ruhumun istediği bir düzen... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
REP Seviyesi :
Sevgili Mihrali,
dikkatini çektiğin konular, genelde alevi dünyasının sıkıntısı, ve çıkmazları diyebiliriz. Alinti:
Şimdi çıkmam gerek, Sonra devam ederim, Affında sığınıyorum, Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
REP Seviyesi :
Sohbete dünkü kaldığımız yerden devam edelim
Alinti:
Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Gönül Dostu
Üye No: 2532
Thanked 400 Times in 234 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 316
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sn: İşcanbaba
Alevi insanı olarak, siz hangi ocağa bağlısınız, Pir'iniz, Mürşit ocağınız hangisi? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Can
Üye No: 1897
Thanked 4944 Times in 3416 Posts REP Gücü : 42
REP Puanı : 554
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye Mihraliye 2 kere yazıyonda bana bikereck yazdın
alındım hhhıhhhhşaka etdimdi emeğine sağlık konuğumuz cevaplarını belkiyoruz![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: adana
Yas: 16
Üye No: 12
Thanked 3639 Times in 1754 Posts REP Gücü : 20
REP Puanı : 476
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Can
Üye No: 1897
Thanked 4944 Times in 3416 Posts REP Gücü : 42
REP Puanı : 554
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
REP Seviyesi :
Alinti:
Bildiğiniz gibi, Kırsal kökenli dediğimiz, Köy Alevileri muhakkak, Bir ocağa bağlı olacaklardır, Alevilik TALİPLER topluluğudur, Pir ve Mürşiti olmayan Alevi olmaz , Ben Şeyh/Şah İbarhim talibiyim, Mürşit'im Dedegarkın. Şah İbrahim topluluğunun Salmanlı boyundanım. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| haftanın, işcanbaba, konuğu, mayıs |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||