![]() |
|
![]() |
|||||||
| Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
| Anketimiz: Hangi Alevi Kanalını İzliyor veya Tercih Ediyorsunuz? | |||
| Yol tv |
|
13 | 40,63% |
| Dtv |
|
1 | 3,13% |
| Su tv |
|
4 | 12,50% |
| Dem tv |
|
0 | 0% |
| Cem tv |
|
7 | 21,88% |
| Hepsi |
|
2 | 6,25% |
| Hiçbiri |
|
5 | 15,63% |
| Katilimci sayisi: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Can Bizden Biri |
Hasan ım;
Belki olabilir bu dediklerin ancak, her şeye siyasallık vardır, Onun dışına cıkamazsın,bir talepdir bu, Her kanal her fikre acık olmaz, Bu varlık ilkesine aykırıdır, Bir siyaseti verdır, o yolda gider, orası Forum sitesi deği ki, Dünyanın hiç bir yerinde yoktur bu, inanclarda da yoktur.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Bizden Biri
Üye No: 499
Thanked 745 Times in 389 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 351
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alevilik adına birşeyler yapan her kanalı izliyorum
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Yeni Üye
Üye No: 914
Thanked 20 Times in 8 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
Eminim bana biraz kızanlar olacak.
Şimdilik vicdani bakımdan değerlendirmeyecem İzettin dedeyi. Sosyal ve ticari zekası bakımından düşününce eline su dökülemeyecek bir üstad olduğu kanaatindeyim. Hiç değilse bu açıdan haksızlık edilmesine de tahammülüm yok. Kendisinde bişey var nasıl desem... En umulmadık kişilerle o kadar hızlı kanka olabiliyorki şaşırtıyo beni. Üstelik tüm arkadaşlarından en mükemmel müşteriyide yaratmayı becerebiliyor. Herkes hatırlar nasıl da çabuk arkadaş olmuştu Tansu HN. ve DYP siyle. Sonra muhterem arkadaşı namı diğer ''KUTTÜLATTAP'' fethullah... Şimdinin en iyi müşterisi ise malum iftarın en mühim misafiri başbakan. Şaşıtıcı olan ilk arkadaşı ile son iki ismin tüketim alışkanlıkları başka başka. Biri başka giyinir, diğeri başka. Biri başka bişeyle beslenir diğerleri başka... Ama bizim dede elindeki tek ürünü n'apar n'eder verir bunlara. Acıktınız mı? Sen de ye sen de. Üşüdünüz mü? Seni de ısıtır, seni de.ilk arkadaşla muhtemel diyalog aşşağıdaki gibidir. arkadaş: Siz de şey var mı? dede: ney? arkadaş: şey işte canım... aman neydiki dede: ha şey mi? Bi ben de bulunur başka kimsede bulunmaz. arkadaş: Ama dedilerki... dede: aması maması yok başkasındakiler dandik bendekiler orjinal arkadaş: e peki aldım, kaça bunlar dede: Aşkolsun sizin paranız geçmez, biz diyanetle anlaşırız merak buyurmayın. Ha bi de kullanım kılavuzu verecektim ama vazgeçtim. Sizinkiler zaten profesyonel bu konuda. İşiniz bittiğnde bazılarını maraşa, çoruma götürür kesersiniz, bazıları kesmkle olmaz onları sivasa götürmek gerekir. malum yakılmalı... Tek tük çıkar ama bazılarının istanbuldaki mahallelerde taranması makbuldür. Kime anlatıyorum ki siz zaten bilirsiniz. Ben bi dahaki seçime kadar olmıcam hem biraz daha yetiştireyim bunlardan bide kültürlemek genlerini değiştirmek gerekecek sizden sonraya hazırlamak lazım, ararsanız diye şeettim. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ali özdemir For This Useful Post: | Derman (01-29-2009) |
|
|
#34 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 73
Thanked 7384 Times in 2954 Posts REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahsettiğiniz gibi izettin bey dönemin en modern hızır paşası benim gözümde el altından Alevileri bir uçtan bir uca savurma konusunda hatta hükümet oyunlarına Alevileri peşkeş çekmede üzerine yok...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derman For This Useful Post: | ali özdemir (01-30-2009) |
|
|
#35 |
|
Üye No: 89
Thanked 2449 Times in 1399 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YolTV...
Başka kanal mı var zaten!
"Bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar!"