![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevilik Tarihi Alevilik Tarihine dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
|
Can Bizden Biri |
SN. Dede_Baba,
Evet uslubunuz ezbere olmuş, Atmışsınız, falan demişsiniz amma,Hiç hoş olmamış, size yakışmamış, hep bu uslupdasınnız, böyle Dede'lik olmaz. Yazımda neye karşı çıktın onu anlamadım, Hangi yazdığımı beğenmediniz, Onları yazasa idiniz daha ŞIK olurdu yaw, Ve yazımda kitap ismide vardim, dikkat ettinmi can, Sen o kitabı okudun mu? Ve yazımı dikkatli okudun mu? Alinti:
ve yazımda belirtmiştim, Daha neyi KUBRADAN ATMIŞIM, Ayıp bu tip şeyler dede-Baba, delilli konuşun Mesela sizde bir sürü kitap ismi yazmışsın, Amma, Yazılarında ki , hangi sözün, hangisinin o insanların kitabında yazmaktadır, Hangi sayfasında mevcuttur, Lutfen yazarmısın, Mesela, Alinti:
Sana zahmet olmazsa, benim senin yazından alıntı yaptığım bölümleri, hangi kitapdan alıntıladın, senin atmadığını anlayalım, Buyur, Tekrar ediyorum, Yazımdan itiraz ettiğin neresi var, O Yazımın Kitap isim ve sayfalarını sana söyleyeceğim, Sende öyle yap, sorduklarımın ,Sayfasını kitabını yaz, Hadi görelim.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Amistofes (01-12-2011) |
|
|
#12 | |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12727 Times in 5991 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
artık bir çeki düzen verin kendinize sizin ehr yazınızı görevim gereği okumak zorunda kalıyorum. her yazınızda bir sataşma bir hakaret,küçümseme, aşağılama yeter lütfen artık sürekli sizi uyarmakla vakit gecirecek değiliz. olabildiğince müsamahalı olalım istiyoruz her görüş fikrini yazsın istiyoruz ancak her tip insan olsun diye bir isteğimiz yok. uyarıları dikkate alın lütfen
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
Evet, Dili çok sert,Hazretin,
Ve bir Dedyi bırakalım, İnsana yakışmıyor, Neyse, Dede-Baba, hadi şu sorularımı yanıtla bi yaw, Hanig kitapdan buldun sen bu yazdıklarını de hadi |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | Amistofes (01-12-2011) |
|
|
#14 |
|
REP Seviyesi :
Aloo
Sn.Dede baba Şu sorularıma bir yanıt verinya, Konuyu görmemek için caba mı harcıyorsun, Hadi belgelerini sıral, Sonra bende sana belgeler yazacağım, Yok belge sunamıyorsan, özeleştiri yap, Kendim yorumladım de, Aslında böyle belge yoktu de, |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
REP Seviyesi :
Alinti:
Bekliyoruz, Kanıtlarını, sayfalarını, Delillendir. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Kontrollü Üye
Üye No: 1309
Thanked 64 Times in 55 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : -11
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Belge ve kanıtlar her yazının altında, Kitap isimleri mevcut dileyen okuyabilir.. Konyla ilgili en temel eserler.. makallelerin altlerında verilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
REP Seviyesi :
Cin gibisin dede -Baba,
Konuyla ilgili benim yazılarımı okursan sorular orda duruyor, Ancak sen görmezden geliyorsun, Soru : 1, İsmaililerde MUSAHİPLİK olduğunu nerden hangi kitapdan öğrendin, Soru : 2. İmam Cafer'in RIZALIK şehri teorisin olduğunu nerden okudun, hangi kitapdan Soru:: 3. İmamiye ile, Nizari'lrin ortak düşüncede olduklarını nerden okudun, Soru : 4. Nizamimülk ün, Hasan SAbbahla arkadaş olduğunu nerden okudun, DEftary bunu Ret eder , yaşam tarihleri uyuşmaz der, Sen nerden buldun, Hadi bunları yaz bize, Hangi kitabın, hangi sayfalarında bunlar var. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Kontrollü Üye
Üye No: 1309
Thanked 64 Times in 55 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : -11
REP Seviyesi :
![]() |
Alinti:
Konu ile ilgili bilgi edinmek isteyenler , makaleyi oluşturuken yararlandığım asağıdaki kaynakları inceleyebilirler.. Kaynak: 1-Farhad Daftary, İsmaililer / Tarihleri ve Öğretileri, Doruk Yayınları, İstanbul 2005 2-İsmail Kaygusuz, Hasan Sabbah ve Alamut, Su Yayınları, İstanbul 2004. 3-Farhad Daftary, Muhalif İslamın 1400 Yılı / İsmaililer, Tarih ve Kuram, Rastlantı Yayınları, Ankara 2001 4-Cihangir Gener, Ezoterik – Batıni Doktrinler Tarihi, Yurt Kitap Yayın, Ankara 2007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] İsmail Kaygusuz, Hasan Sabbah ve Alamut İsmailileri |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links