![]() |
|
![]() |
|||||||
| Ünsal Öztürk Ünsal Öztürk Makalelerinin Okudugu ve makalelere soru ve yorumların yapılacağı bölüm |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
GençALEVİLER YAZARI |
Haklısınız. Bana verilen bilginin doğru olmadığını anladım. Naki kardeşimiz ve başka arkadaşlar ve siz bilginin doğru olmadığını söylüyorsunuz. Yazımdan ilgili bölümü çıkardım. Özür diliyorum.
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Ünsal Öztürk For This Useful Post: |
|
|
#12 | |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 39
Thanked 1632 Times in 570 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Sevgili Munzur; Başkalarını bilmem ama H-alibaba isimli kişiyi çok iyi tanıdığım yönündeki beyanın çok yanlış... Bir zamanlar kendisi hakkında açıkladığı bazı beyanlarından hatırladığım kadarıyla ve yanılmıyorsam Adanada yaşayan bir vatandaş olarak biliyorum hepsi bu... Bu konudaki düşüncemi de bazı dostlarla paylaşmıştım... Sanal ortamda kimin kim olduğunu gerçekten şaşırdığımız bu günlerde, hele hele bukelamun misali her durduğu yerin rengini alan varlıklar nedeniyle bu şaşkınlığımız iyice arttı... Hal böyle olunca Ünsal ÖZTÜRK canın buncağız yanılgısını hiçte önemli bulmuyorum... Savunulan fikirler ve söylemler birbirine çok benzer bulunmuş ve üstelikte sanal ortamda olmamız nedeniyle vede kendisine gelen bilgilerden de yola çıkarak bu kanıya varmış... Gün gelmiş bu konuyu açıklamış ve bir süre sonra da yanıldığını görünce gereğini yapmış oldu... Bu davranış herkese örnek olmalıdır... Özellikle de sana ve sen gibi genç canlarımıza örnek olmalıdır... Taaaa öte diyarlardan ve onca yolu hiç üşenmeden kalkıp buralara kadar gelip elin gözündeki çöpü söyleyen gençlerimiz, yanı başında duran ve Alevilere SAHTEKARLIĞI ve DOLANDIRICILIĞI benimsetmeye çalışan, insanlara ve kazanılmış toplumsal bir davaya bilerek leke sürmeye çalşanları da görmesi ve bu tür uyarıları özellikle onlara yapmaları gerekmektedir... Alevilik tarihi adı altında sahte tarih kitapları yazan ve ayrıca başka önemli iddialara maruz kalmış yazar kimlikli sahiplere bir sözü olmayanların, başkalarının ufak bir bilgi yanlışını dile getirmesini hangi ciddiyet ve ahlaka sığdırabileceğimizi düşünmemiz gerekiyor... Hal ve gidişat böyle olmasına rağmen gördüğümüz gibi Ünsal ÖZTÜRK can duyarlılık gösterip hatasını kabul etmiş ve gereğini yapmıştır... Şimdi bu durumda seni yöneticisi olduğun forumdaki sahiplere ve onların yeminli müşavirlerine karşı göstermen gereken duyarlılığı göstermeye davet ediyorum... Sağlıklı günler dilğiyle... Kral çıplak. Konu kral çıplak tarafindan (10-23-2010 Saat 01:07 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to kral çıplak For This Useful Post: | Amistofes (12-20-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| değil, didaskaloslari, didaskalosları, havarisi, hiristiyandir, hıristiyandır, isaand#8217nin, isaand#8217nın, maniheist, paulikien |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||