![]() |
|
![]() |
|||||||
| İstanbul Gurubu Genç Aleviler İstanbul Gurubuna dair paylaşımların yapılabileceği alan |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Hakka Yürüdü |
slm canlar ben kocaelinden çetin ben düşünüyorumda istanbulda buluşmaya nedersiniz buluşma tarihi siden yeride sizden oldun amaç buluşup tanışmak hem gençaleviler üyeleri olarak kaynaşmak arkadaşlık ortamını güçlendirmek bu konuda yorumlarınızı bekliyorum canlar
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Can Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 29
Üye No: 36
Thanked 3270 Times in 1656 Posts REP Gücü : 26
REP Puanı : 737
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence güzel fikir cetin , buluşma güzel olurrr
Ne olursa olsun hayat gerçektir.ne uyandığında hayra yorabileceğin bır rüya,ne de çocukken bir uçurtma kadar renkli sandığın hayallere benzer.Bazen gelir deli bir fırtına gibi tutar kolundan savurur,bazen kışın ortsında baharı yaşatır gönlüne.Çıkmazlara girersin,yokuşlar tırmanırsın.Birgün bakmıssın düzyola çıkmışsın.Kocaman bir kutu gibidir hayat, içi süprizlerle dolu.Tahmin etme ,hep yanılırsın"...
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to Ruzgar For This Useful Post: | bjkceto06 (06-23-2008), |
|
|
#3 | |
|
Üye No: 23
Thanked 918 Times in 440 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 363
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
|
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to Munzur For This Useful Post: | bjkceto06 (06-23-2008), |
|
|
#4 |
|
Can Ayın Şairi Bulunduğu yer: İstanbul // Kocaeli
Yas: 24
Üye No: 54
Thanked 4418 Times in 2129 Posts REP Gücü : 30
REP Puanı : 838
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya sakınnnn yapmayınn ben gidiyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Can Bizden Biri Yas: 30
Üye No: 8
Thanked 2238 Times in 789 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 324
REP Seviyesi :
Herkes uygun tarihi yazsın buluşalım.Benim için temmuzun ilk ve son haftaları mümkün değil.Temmuzda bi tarih belirleyip buluşalım.Yer olarak nereyi seçelim bu konudada fikirlerimizi söyleyelim.Ben kadiköy diyorum tarih olarakta 20 temmuz diyorum.
Rengimiz güldür bizim gül gibi açacağız
Gönüller aşk ile sevgiler saçacağız Hak hakikat yolunda bir yüzümüz var bizim Olduğumuz gibiyiz ve öyle kalacağız. Hacı Bektaşi Veli |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12727 Times in 5991 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
agbi sen yerles istersen istanbula
bir ayagın aorda kaldı![]()
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | Munzur (06-24-2008) |
|
|
#8 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 64
Thanked 2112 Times in 789 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 379
REP Seviyesi :
Canlar temmuz ayımız çok yoğun geçecek.Ancak yine kesin bir buluşma olsun diyorsanız biz Ankara'ya gelebilecek tüm canları bekleriz. Bu durumda da Ankara olmaz diyorsanız ısrarla ortak verilen kararlara uymaya çalışırız.Biz sadece berabelikten yanayız, onun için canlarla beraber olmak bizi çok mutlu eder...
KUCAK İSTİYORLAR GELİN ONLARA HEP BİRLİKTE KUCAK AÇALIM ... NE DERSİNİZ ? Duyuru : HAVUZ Hesabı açılmıştır... PTT Posta Çeki Hesap No : 5699968 Neşe GÜNDÜZ adına Banka Adı : AKBANK Hesap no : 82384 Şube kodu : 354 ( Mithatpaşa ) Ankara Neşe GÜNDÜZ adına [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Can Bizden Biri Yas: 30
Üye No: 8
Thanked 2238 Times in 789 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 324
REP Seviyesi :
Ankara olabilir ağustos başı.Uygun bize.Çoğunluk kabul ederse neden olmasın.Ayrıca istanbuldada buluşabiliriz.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Can Bizden Biri
Üye No: 78
Thanked 1559 Times in 752 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 225