![]() |
|
![]() |
|||||||
| Diğer Gruplarımız Genç Alevilerin Ankara ve İstanbul dışında ki Guruplarına dair paylaşımların yapılabileceği alan |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
ankardan izmire transfer oldum
burda izmirdeki canları da artık ben organize edeyim ne yapayım sesimi duyan izmirli canlar yazsınlar ....
BOYNUMDA ZÜLFİKAR
DUVARIMDA SAZ BEN DERSİMLİYİM BUNU YÜREĞİNE YAZ... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to _MunzuR_ For This Useful Post: | Devrim06 (10-20-2010) |
|
|
#2 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12727 Times in 5991 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vay sesi cıkmayan munzurum demekki izmirde sesini duyurmaya gitmş umarım sesin izmirden çığ olur , yolun açık olsun
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Yas: 24
Üye No: 172
Thanked 914 Times in 473 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 378
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol abim ...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to _MunzuR_ For This Useful Post: | HURUFİCAN-ERZİNCAN (04-12-2011) |
|
|
#4 |
|
Can Bizden Biri
Üye No: 2975
Thanked 867 Times in 477 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 42
REP Seviyesi :
![]() |
Olsun can tabiki olacak sen merak etme al bir ses-i uluhİyyet benden olsun!!!!!
MERHABA...... "aris" canda vardı.. buluşur dertleşiriz kim bilir hele bakalım neler can-ı canlar göstereçek..
tanrı görülmez bir sesin,gerçek akıl sesinin hava içinde çınlamasını emretti.philon.
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to HURUFİCAN-ERZİNCAN For This Useful Post: | aris (04-18-2011) |
|
|
#5 |
|
Forum Katılımcısı
Üye No: 3675
Thanked 296 Times in 94 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 12
REP Seviyesi :
![]() |
evet bende varım.
görüşmek isterim. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to aris For This Useful Post: | Devrim06 (06-12-2011), HURUFİCAN-ERZİNCAN (04-19-2011) |
|
|
#6 |
|
Can Bizden Biri
REP Seviyesi :
![]() |
ARİS CAN..
Görüşmek istersin ona da evet dedik? Bilmem nasıl ne beklersin? Bu iş nasıl olacak zaman alacak mı? Lakin bir öğretmen arkadaş aynı talepte bulunmuştu ama beni görünce aaaa bu sizmisiniz? Siz bu musunuz? Hani sakalınız hani kaftanlarınız libaslarınız şokunu yaşadı? Bir arada önemli Alevi-Kızılbaş erenlerinin yol önderlerinin yola gönül verenlerin peşinden gitmiştim. Sağlık acısından bedensel olarak ameliyat geçirmiştim iyi değildim rahatsız olduğumdan baya sakal bırakmış o vakitlerde Bektaşi tılsım taşıda takıyor şimdiki gibi yavaş hareket ediyor dan(özde yavaşımdır,çabuk hareket etmem) daha yavaş hareket ediyordum ki gören can ya Bektaşi babası ya da bir eren yolunda bir derviş gibi bakıldığımızda oldu? Ha…Yarın İzmir-Tire ALİ BABA ya nasipse ziyarete gideceğim…. Bu aralar rahatım biraz. Menzil sofularıyla münazaram yoğun bir şekilde 2-3 ay devam etti 1 aydır bitti. Sofu ya Yolu baya anlattım. Oda kendi yolunu anlatarak her yönü ile karşılaştırdı. Hatta Nakşibendi ve secere Gucdüvani vs.Ebubekir ömerden osmandan, iktisadı yanlış paylaşımdan nefret eder oldu.evet doğru ya dedirttik?Artık er geç o onun hep aklında olacak.Alemce zikir çeksede… İslama bakışı değişti ama Asil azmaz, bal kokmaz, kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır. Güzel bir sözdür. Arada bir vekillerinin (DENETMEN-İKTİSADİ İDARİ SOSYOLOJİK)şehirlere gelmesinden sonra. Benide toplantılarında anlattıktan sonra kanaat ben vesvese veriyorum diye bendende velhasıl uzak oldu? Yani kimler gelir kimler geçer bilinmez kim kimden memnun ayrılır görülmez. Belki süpriz birisi olursunuz, olurum, yada yeni bir arkadaşlık… Gün ola bir birimizi buluruz. Anlaşılan siz KARŞIYAKADA ikamet ediyorsunuz. Ben BUCA-dayım. Konu HURUFİCAN-ERZİNCAN tarafindan (05-10-2011 Saat 22:06 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to HURUFİCAN-ERZİNCAN For This Useful Post: | aris (06-12-2011), Ünsal Öztürk (05-11-2011) |
|
|
#7 |
|
Forum Katılımcısı
Üye No: 3675
Thanked 296 Times in 94 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 12
REP Seviyesi :
![]() |
sevgili hrufican,
evet ben karşıyaka tarafındayım. birgün senle görüşmek isterim. kusura bakma bu foruma fazla girmediğimden senin mesaja geç cevap vermiş oldum. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to aris For This Useful Post: | HURUFİCAN-ERZİNCAN (07-03-2011) |
|
|
#8 |
|
Can Bizden Biri
REP Seviyesi :
![]() |
Tamam can olur neden olmasın...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Can Bizden Biri
REP Seviyesi :
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Can Bizden Biri
REP Seviyesi :
![]() |
Can aris;
İzmir deyiz. Lakin o kadarda uzağız sanki! Bu aralar biraz meşguliyetim ben bende değilim gibi artmış bulunmakta…. Sen, beni bildiğin ölçüde ben kendimi sen olarak görememişliğim içindeyim. Bir masallar şehri dünya içindeki İzmir köy-ünde. Uğraşlar meşgaleler umutlar hep bir arada birlikle devam ediyor. Sen beni benden daha net olarak eyledin.Bende ise bir giz.Giz sırr-ı getirir.Ama sırr olmamak için aşikar olmak lazım geledir.. Aşk ile… |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to HURUFİCAN-ERZİNCAN For This Useful Post: | aris (12-11-2011) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||