![]() |
|
![]() |
|||||||
| Türkiye Gündemi Ülkemizin gündemine dair haber ve olayların paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri |
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, İzmir'de partililere talimatverdi.
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, İzmir'de partililere seslendi. Partililere İzmir için çok önemli bir hedef koyan Unakıtan, İzmir'in temel sorunlarının çözümü için kenti teslim almaları gerektiğini söyledi. Bakan Unakıtan, İzmir Swissotel'de İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, İZTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmirli iş adamlarıyla bir araya geldi. Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Unakıtan, gündeme gelen konuların sorulması üzerine ''İzmir'in gelişmesiyle ilgili çok güzel projeler var. O projeleri anlattılar bana uzun uzun. Mutabık da kaldık. Bir an önce o projelerin geliştirilmesi için uğraşacağız''diye konuştu. "İZMİR'İ TESLİM ALMAMIZ GEREKİYOR" AK Parti olarak yerel seçimlerde iddialı mısınız?'' şeklindeki soruya Bakan Unakıtan, ''Tabii. İzmir'i artık teslim almamız lazım. İzmir'i istenilen konuma getirmek için AK Parti'nin teslim alması lazım'' yanıtını verdi. Bakan Unakıtan, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayının belli olup olmadığının sorulması üzerine, ''Aday bulunur'' dedi. BÜYÜK EFES OTELİNİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ Büyük Efes Otelinin özelleştirilerek Swissotel olarak yeniden açılması konusundaki görüşleri sorulan Bakan Unakıtan, şunları söyledi: ''Yanık bina, her taraf harap olmuş, havuzu, binası haraptı. Şimdi burayı görünce Özelleştirme İdaresi Başkanına telefon açtım. Gelin de eserinizi, görün dedim. Hakikaten çok duygulandım, memnun oldum. Türk ekonomisi kazandı, hazinemiz kazandı. Bir de burada çalışanlar var. Ayrı bir faaliyet var. Bir de üstüne vergi alacağım. Bundan daha güzel ne olur.''(alıntı)
SEN BENİM SARHOŞLUĞUMSUN
Sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim. NAZIM HİKMET RAN |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to tweety For This Useful Post: | equlibrium (09-25-2008) |
|
|
#2 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: istanbul
Yas: 25
Üye No: 69
Thanked 1608 Times in 637 Posts REP Gücü : 11
REP Puanı : 348
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu seçimlerde izmir'de düşer gibime geliyor. en son yapılan genel seçimlerde fazla bir fark kalmamıştı arada. izmiri'de kaybediyoruz.
türkmenbaşı...
![]() ![]() ![]() oNuR vE gUruR UnUtuLmUş DeĞeRLeRiMiZ.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye Bulunduğu yer: izmir
Üye No: 433
Thanked 17 Times in 11 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 42
REP Seviyesi :
![]() |
izmiri gavur memleketi diye adlandırıyordu bazı şahıslar ama görüyorum ki izmiri de kendilerine yavaştan çekmeye başladılar..yazık olacak
SESİM ÇIGLIK ÇIGLIK
FAŞİSTE ETMEM KULLUK BİR YANAR..... BİNBİR ANADAN DOGARIM ALİ DEN GELDİM PİR SULTAN ABDAL AŞKINA SEMAH DÖNERİM.... ZALİMİN ATEŞİNDE BİNLERCE YANIP ÇOGALIYORUM |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Üye No: 87
Thanked 2804 Times in 1552 Posts REP Gücü : 21
REP Puanı : 530
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akp nin politikası bu heryeri ele geçirmek izmir bizim gözbebeğimiz umarım istediklerini alamazlar
arkadaşlar! dışarda birşeyler oluyor, farkındamısınız? uykuda olanları sarsın, uyandırın. çok yakında ışıklar kesilebilir. karanlıkta ne yapacaksınız? Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|