![]() |
|
![]() |
|||||||
| İstanbul Gurubu Genç Aleviler İstanbul Gurubuna dair paylaşımların yapılabileceği alan |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Can Bizden Biri |
Arkadaşlar bu pazar yani 20-07-2008 tarihinde sabah saat 7:00 de Kadiköy Pir Sultan Abdal derneginden otobüsler kaldırılıp şilede hem piknik yapılıp hem denize girmek isteyenler denize girecek.Bizde sarıgazi grubu olarak bu organizasyona katılacağız.Bizimle birlikte olmak isteyen canlar varsa bu başlık altında isimlerini yazdırsınlar.Yiyecek içecek kendimize ait olacak.Otobüs ücreti cüzi bir ücret.Biz genç alevilerden katılacak olan kişiler için, sarıgazi grubu olarak yiyecek içecekleri tek bir noktadan alıp ücretinide, şilede genç alevilerden gelen kişi sayısına bölmeyi istedik.Sizin içinde uygun olursa bu şekilde organizasyona katılabiliriz.
Kahvaltı için herkes pogoça,börek,sarma vs getirebilecegi şeyi söylerse çok iyi olur. Gerekli ve ortak alınması düşünülen ihtiyaçlar; Tavuk ve köfte.(Kişi sayısına göre alınacak) Kola,fanta,su Karpuz Sarıgazi grubunun getirecegi piknikte işimize yarayacak eşyalar. Izgara Kilim Çadır Semaver Plastik çatal,kaşık,bardak vs
Rengimiz güldür bizim gül gibi açacağız
Gönüller aşk ile sevgiler saçacağız Hak hakikat yolunda bir yüzümüz var bizim Olduğumuz gibiyiz ve öyle kalacağız. Hacı Bektaşi Veli Konu Türkü tarafindan (07-15-2008 Saat 11:45 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following 13 Users Say Thank You to Türkü For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12727 Times in 5991 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben en az 20-30 kişi olursunuz diye bekliyorum ,
forumda sadece 30 tane sarıgazili var. umarım sizler adına faydali ve eglenceli olur...
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Can Bulunduğu yer: istanbul
Üye No: 2
Thanked 1996 Times in 869 Posts REP Gücü : 13
REP Puanı : 350
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben geliyorum
tabi bir aksilik çıkmazsa
NESİMİYEM YÜZÜN BENİ DERİM MEYDANDA MEYDANDA HasaN DAYI [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ELİNE, BELİNE,
DİLİNE SAHİP OL. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Can Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 29
Üye No: 36
Thanked 3270 Times in 1656 Posts REP Gücü : 26
REP Puanı : 737
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper bir plan valla denizde var ohhh daha ne denirkii
Ne olursa olsun hayat gerçektir.ne uyandığında hayra yorabileceğin bır rüya,ne de çocukken bir uçurtma kadar renkli sandığın hayallere benzer.Bazen gelir deli bir fırtına gibi tutar kolundan savurur,bazen kışın ortsında baharı yaşatır gönlüne.Çıkmazlara girersin,yokuşlar tırmanırsın.Birgün bakmıssın düzyola çıkmışsın.Kocaman bir kutu gibidir hayat, içi süprizlerle dolu.Tahmin etme ,hep yanılırsın"...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Ruzgar For This Useful Post: | Türkü (07-15-2008) |
|
|
#5 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Üye No: 87
Thanked 2804 Times in 1552 Posts REP Gücü : 21
REP Puanı : 530
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayfer buna çıkın çıkın gidin denir heralde
arkadaşlar! dışarda birşeyler oluyor, farkındamısınız? uykuda olanları sarsın, uyandırın. çok yakında ışıklar kesilebilir. karanlıkta ne yapacaksınız? Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 24
Thanked 2786 Times in 1022 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben geliyorum.
Bende çadır var ama tek kişilik Onu da eşyalarımızı koymak için kullanabiliriz.Kalabalık bir grup olarak gideceğimizden eminim. Organizasyon için perşembe akşamı buluşalım. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to kızıl_can For This Useful Post: | Türkü (07-15-2008) |
|
|
#7 |
|
Bizden Biri Yas: 25
Üye No: 70
Thanked 778 Times in 453 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 245
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
oo süper vallaaaa ama ben 19unda istanbulds olmayabilirim gelemeyecem ama çok süper bi organizasyonn vallaa
herkese tsk![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to dem vakti For This Useful Post: | Türkü (07-15-2008) |
|
|
#8 |
|
Can Bulunduğu yer: mersin-muğla
Üye No: 51
Thanked 1910 Times in 806 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 352
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer uygun olursam o gün..mutlaka gelmek istiyorum..sizlerle birarada böyle bir etkinlikte olmak .çok güzel olur!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Üye No: 215
Thanked 62 Times in 25 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 37
REP Seviyesi :
![]() |
yaa arkadaşlar ben avcılardayım sabahın köründe nası gelicem ben taaa kadıköye yaa... başka alternatif varmı???
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Üye No: 215
Thanked 62 Times in 25 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 37
REP Seviyesi :
![]() |
ayrıca benimde geç kalınmış bi piknik planım vardı artık bu organizasyonla avuturum kendimi!!!
valla çok iyi oldu... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to eMeK_64 For This Useful Post: | Türkü (07-15-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|