![]() |
|
![]() |
|||||||
| Genç Aleviler KAN Bankası Üye kan Grublarının Acil Durumlarda Kullanılması Amacıyla oluşturulan Bölüm |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#61 |
|
Can Bizden Biri |
Bi dahaki sefere gelmeyenler demek istediydim
Daha gridesin sen ![]()
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler...
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Can Bulunduğu yer: Yaşamın Kıyısında
Yas: 24
Üye No: 390
Thanked 3420 Times in 1882 Posts REP Gücü : 37
REP Puanı : 900
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle gelemediğim için özürdilerim. işlerimin yoğunluğu nedeniyle bir kaç gün siteye uğrayamadım. pazar günü İpek arayana kadarda haberim olmadı. ögün yine işlerim vardı ve sizlerle olamadım. kan veremezdim ama sizin yanınızda olmayı isterdim. inşallah tekrarını yaparsınız ve bende sizlerle olurum. kan veren ya da orada destek amaçlı buluşmada bulunan, gelemesede gönlü orda olan herkese teşekkürler.
sen şimdi cok uzaktasın
aşılmaz dağların arkasında sen şimdi cok yakındasın bir soluk kadar yanı başımda Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda bir uzak kenti yüreğim yağmalanmışım terk edilmişim yağmursuz nisan gibiyim mavi bir bulut bekler gözlerim Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Deniz For This Useful Post: | nihal84 (10-15-2008) |
|
|
#63 |
|
Üye No: 89
Thanked 2449 Times in 1399 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GençAleviler KAN Bankası Bölümüne taşınmıştır...
"Bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar!"
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Üyemiz Bulunduğu yer: kayseri
Üye No: 230
Thanked 81 Times in 34 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 33
REP Seviyesi :
![]() |
ÖZLEM CENGİZ 23 Yaşında AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ MALİ MÜŞAVİRLİK BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİSİ ve BİR MİMARLIK BÜROSUNDA SEKRETERLİK YAPIYOR.. A rh negatif (-) kana ihtiyaç vardır Özlem Cengiz Halen Okmeydanı Hastanesi Hemetoloji Servisi 17 numarada yatmaktadır, Mehmet Bal - 0543 613 49 03 - 0542 332 95 45 0537 677 85 canlar acil kana ihtiyac var.... yardımınızı bekliyoruz.
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to hazal For This Useful Post: |
|
|
#65 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12727 Times in 5991 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
can bu baslıgın gzel işlere yaramasını gönül cok isterdi ankarada olsa yardımlarımızı esirgemezdik ancak maalesef ankaradyım. umarım yardımcı olan canlar cıkar. acil şifalar. duyarlı bütün canların bu konuya haassasiyet göstermelerini rica ediyorum..
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post: |
|
|
#66 |
|
Yeni Üye
Üye No: 2709
Thanked 61 Times in 20 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 18
REP Seviyesi :
![]() |
çok eski bir konuyu hortlatayım
![]() site yönetimini bu konudaki duyarlı davranışdan dolayı kutluyorum işte forumların sadece kişilerin sanal olarak yazma yeri değil reelde bu kişileri birleştirip böylesine etkinlikler yapması ile reel olurlar site yönetimini ve bu konuya destek olan canları kutlar devamını dilerim |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Üye No: 89
Thanked 2449 Times in 1399 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÇOK ACİLLLL !!!!
ANKARA HACETTEPE HASTANESİNDE YATAN 2 YAŞINDAKİ KIZIMA A+ KAN GEREKİYOR ÇOK ACİL !! YALVARIRIM BUNU PROFİLLERDE PAYLAŞIN "ADIM MEHMET GÜNGÖR TEL : 0555 606 39 30" arkadaşlar bende birinden gördüm insanlık namına kopyalayıp yapıştırıyorum) SİZ DE GÖNDERİN NOLUR BELKİ BİR KİŞİNİN HAYATINI KURTARACAKSINIZ HENÜZ BEBEK ~~~~@GÜNCEL! |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|