![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Katliamları Tarihsel süreçteki alevi katliamlarına dair bilgi ve belgelerin paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Can Bizden Biri |
piglet can sana da teşekkürler çok hızlısınız ben aklıma gelen bişeyi tam yapacam bi bakıyorum benden hemen önce biri yapmış ama olsun böyle olması dahada iyi çünki daha hızlı bir paylaşım içerisinde oluyoruz ben yeterince hızlanamadım sanırım....
madımak taki canların hiçbiri ölmedi canlar. Bakın nasıl ki hala burda günü gelmedem hazırlık yapıyorsak onları unutmadığımızı unutturmayacağımızı haykırıyorsak, ve asla ve asla unutturmayacağıızıda biliyorsak yobazlar gericilerde son olan olaylardan sonra bizim farkımıza vardılarsa işte biz onları ölümsüzleştirdik demektir. Son admımız kaldı canlar madımak müzesi... oda olacak ben eminim. Hepinize teşekkürler onlar ölmedi yaşıyorlar yobazların hergün her sabah uyandıklarında aynaya baktıklarında karşılarında uyrken rüyalarındalar.... onların yaşıyorlar ve yobazlara ızdırap olacaklar....
...... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sâre kâl For This Useful Post: | DoğAcAn (07-01-2010) |
|
|
#12 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: istanbul
Üye No: 137
Thanked 750 Times in 437 Posts REP Gücü : 9
REP Puanı : 310
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
yobazlara birkez daha bu olayı ve bunun gibi olayları unutmayacağımızı göstermek için alanlarda olacağız.ama bir de arkamızdan canımızdan bildiğimizler tarafından vurulmasak.bu daha acı bakın gülenle izzettin doğan yanyana aleviliğin geleceğine yön vermeye çalışıyorlar...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to rayber özgür For This Useful Post: | sâre kâl (06-17-2008) |
|
|
#13 |
|
Üye No: 89
Thanked 2434 Times in 1387 Posts REP Gücü : 55
REP Puanı : 1419
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekilir ekin geliriz
Ezilir un geliriz Biz bir gider bin geliriz Bizi vurmak kurtuluşmu?!
Ben Meksikalıyım adım Emiliano Zapata toprak ve özgürlük dedim yok devirde Puerta, İranlıyım bizzat köreltip ben onca beyni karanlığa gömdüm adım Ayetullah Humeyni, Benim bir rüyam var adım Martin Luther King, Bakın demokrasi benimle beraber öldü ben Hrant Dink, merhaba adım Barrak Obama çakmasıyım Luther King'in sulh için gelmiştim onbinlerce sivili kestim fittim, ben bir dono bana derler ki Sierra Maestra devrim ateşi burada yandı, sonrası gerilla. Özgürlük vaad ettiğiniz dünya nerede hani? Emperyalizme kafa tutan bendim ben Mahatma Ghandi, ben bir akarsuyum adım Kızıldere suyum kan 30 mart günüydü gördüklerim kanlı katliam, en büyük psikopat benim adım Adolf kansızım öldüm ama fikirlerim hah dirildi ansızın, adım Amadou Diallo tam 19 kurşun yedim, yargısız infaz gördüm evet çünkü ben bir göçmenim,mizacınız hem demokrat hem de nurcu, benim failim hala meçhul adım Uğur Mumcu, Anadoluydum insanlara bir çocuk doğurdum, kan mevsimindeydik adını Mustafa Kemal koydum...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Can
Üye No: 1897
Thanked 4944 Times in 3416 Posts REP Gücü : 42
REP Puanı : 554
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeğine sağlık canım, konulara göz atarken gördüm.. Biz katliamlara uğramış bir halkız.. Ateşlerde yakılan bir halk.. İnadına Gülümseyebiliyoruz Ateşe/ateşlere/kirli ve kurnaz oyunlara! bir daha yaşanmaması için ..
genede iyiliğimizden vazgeçmiyoruz!! geçmeyeceğizde.. tekrar sağol |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Gönül Dostu
Üye No: 3962
Thanked 770 Times in 268 Posts REP Gücü : 2
REP Puanı : 22
REP Seviyesi :
![]() |
Öneriyi yapan Derman dosta tesekkür ediyorum, bu anlamli düsüncesine katilarak penceremde sira ile tüm calara yer verecegim.
Onlar bizim kiyamete dek solmayacak olan hüzün ciceklerimizdir, her mevsim yüregimizde asili kalacak... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|