![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Katliamları Tarihsel süreçteki alevi katliamlarına dair bilgi ve belgelerin paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Can Bizden Biri |
piglet can sana da teşekkürler çok hızlısınız ben aklıma gelen bişeyi tam yapacam bi bakıyorum benden hemen önce biri yapmış ama olsun böyle olması dahada iyi çünki daha hızlı bir paylaşım içerisinde oluyoruz ben yeterince hızlanamadım sanırım....
madımak taki canların hiçbiri ölmedi canlar. Bakın nasıl ki hala burda günü gelmedem hazırlık yapıyorsak onları unutmadığımızı unutturmayacağımızı haykırıyorsak, ve asla ve asla unutturmayacağıızıda biliyorsak yobazlar gericilerde son olan olaylardan sonra bizim farkımıza vardılarsa işte biz onları ölümsüzleştirdik demektir. Son admımız kaldı canlar madımak müzesi... oda olacak ben eminim. Hepinize teşekkürler onlar ölmedi yaşıyorlar yobazların hergün her sabah uyandıklarında aynaya baktıklarında karşılarında uyrken rüyalarındalar.... onların yaşıyorlar ve yobazlara ızdırap olacaklar....
...... |
|
|
|
| Bu konu için sâre kâl üyesine teşekkür edenler. | DoğAcAn (07-01-2010) |
|
|
#12 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: istanbul
Üye No: 137
Yaptığı teşekkür sayısı: 441
435 konuda 741 kez teşekkür edildi. REP Gücü : 9
REP Puanı : 310
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
yobazlara birkez daha bu olayı ve bunun gibi olayları unutmayacağımızı göstermek için alanlarda olacağız.ama bir de arkamızdan canımızdan bildiğimizler tarafından vurulmasak.bu daha acı bakın gülenle izzettin doğan yanyana aleviliğin geleceğine yön vermeye çalışıyorlar...
|
|
|
|
| Bu konu için rayber özgür üyesine teşekkür edenler. | sâre kâl (06-17-2008) |
|
|
#13 |
|
Üye No: 89
Yaptığı teşekkür sayısı: 3183
1345 konuda 2359 kez teşekkür edildi. REP Gücü : 49
REP Puanı : 1409
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekilir ekin geliriz
Ezilir un geliriz Biz bir gider bin geliriz Bizi vurmak kurtuluşmu?!
Doğuştan kusursuz
Kendine hoşgörünün simgeleri Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey Hiç var olmamış ve olmayacak olan bir dünya hakkında daha fazla yalan Hiç utanman yok mu beni görmüyor musun? Biliyorsun herkesi ahmak yerine koydun Bak o geliyor işte Önünde eğil ve meraklı bir şekilde bak Oh seni ne çok seviyoruz Sen aldatırken hiçbir kusur yok Fakat şimdi biliyorum o Hiçbir zaman var olmadı ve olmayacak Sen bana nasıl ihanet ettiğini bilmiyorsun Ve bir şekilde herkesi kandırdın Masken olmadan nereye saklanacaksın Kendi yalanında kendini bulamıyorsun Şimdi gerçeği biliyorum Kim olduğunu biliyorum Ve seni artık sevmiyorum Hiçbir zaman var olmadı, olmayacak da Sen gerçek değilsin ve beni kurtaramazsın Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın Old NervouS!(uLaş) died. I wait for the new world order! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye No: 1897
Yaptığı teşekkür sayısı: 6020
3411 konuda 4904 kez teşekkür edildi. REP Gücü : 42
REP Puanı : 554
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeğine sağlık canım, konulara göz atarken gördüm.. Biz katliamlara uğramış bir halkız.. Ateşlerde yakılan bir halk.. İnadına Gülümseyebiliyoruz Ateşe/ateşlere/kirli ve kurnaz oyunlara! bir daha yaşanmaması için ..
genede iyiliğimizden vazgeçmiyoruz!! geçmeyeceğizde.. tekrar sağol |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|