![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Katliamları Tarihsel süreçteki alevi katliamlarına dair bilgi ve belgelerin paylaşılabileceği alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri |
Hak nasip eylese dergaha varsam, Bir dem divanına dursam ya Ali. Eğilsem eşiğine niyaz eylesem, Yüzüm tabanına sürsem ya Ali. Ruh Semah Eylemedikten Sonra, Beden Dönse Ne Fayda !!! Allah'ın aşkına geldim kapına,
Muhammed aşkına durdum tapına, Yüzüm sürdüm eşiğine yapına, Derdimin dermanı sensin ya Ali. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: istanbul
Üye No: 137
Thanked 750 Times in 437 Posts REP Gücü : 9
REP Puanı : 310
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
katledilmedik yeniden doğduk...
yalnız değilsin eskici
bir sabah güneş doğar sevgiden tuğlalarla yeniden kurarız bu kenti k:
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to rayber özgür For This Useful Post: | - Esengül - (07-03-2008), |
|
|
#3 |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 71
Thanked 544 Times in 362 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 25
REP Seviyesi :
![]() |
yüregimizi yakanlar gerici yobazlar kahrolsun ataşa semah döndük paylaşımn çok teşekürler esengül
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to cetin aktas For This Useful Post: | - Esengül - (07-04-2008) |
|
|
#4 |
|
Can Bulunduğu yer: Bajarî Sînemil
Üye No: 17
Thanked 6016 Times in 2689 Posts REP Gücü : 27
REP Puanı : 542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KANLI SİVAAAAS!!! Bir çığlık, isyan, darbe, serseri mayın.... ne derseniz!!! Nesimi Çimen bir daha gelir mi üç telli hak kitabı curasıyla? Hasret Gültekin bir daha gelir mi? Ah şu insan yanım dediği sözleriyle? ... ... 35 can, 35 isyan, 35 insan 35 yürek, 35 bilge, 35 Kızılbaş....!!! Onlar dilimdi, dinimdi, anamdı, babamdı, bilgeydi, ozandı, pirdi... Onlar Pir Sultan Abdal Kızılbaş sancağını Banaz'a diktiği gün doğdu, yaşadı, ışık saçtı ve 2 temmuzda o ışığı ateşle taçlandırdı. Onlar ataları Pir Sultan'ın sancağını tekrar yükseltti.. Onlar Kızılbaş neferiydi!!! Onlar yanmadı... Yanan biziz, biziz ki Pir Sultan sancağını indirmek üzereyiz Sivas'ta.... Yanan biziz, yüreğimiz!!! onların ve tüm Kızılbaş-Alevî pirlerinin yüreğimizde ki aşkı yakıyor bizi... Onlar yanmadı! Yanan aşk ateşi ile biziz... Biz Pir Sultan evlatlarıyız Yanar kül olur gelir Asılır pir olur gelir Ezilir un olur gelir Yüzülür post olur geliriz... Biz Pir Sultan Sivasa Kızıl sancağı diktiği gün yola boyun vermeğe and içtik!!! Yanmaya devam edeceğiz, o sancağı indirmemek için... Yansakta, yakılsakta, kırdırılsakta, yüzülüp asılsak da.... EKİLİR EKİN OLUR GELİRİZ... Tüm Alevî önderlerine bin selam!!! BİZ DAİMA ZAFERE KOŞARIZ... YOL ÖLÜM BİLE OLSA!
ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OL!!!
DERSİME SEFER OLUR; ZAFER OLMAZ (Seyit Rıza) |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Kul Seyyid For This Useful Post: | gerçeğe az kaldı (07-04-2008) |
|
|
#5 |
|
Forum Katılımcısı Yas: 38
Üye No: 83
Thanked 155 Times in 52 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 203
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Günah ne Sivasın ne Sivas'lının
Bin yıllık pusuda yatanlarındır Hayvan sürüsünün günahı olmaz Onları elinde tutanlarındır Mahzuni Şerif |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to gerçeğe az kaldı For This Useful Post: | Kul Seyyid (07-04-2008) |
|
|
#6 |
|
Hakka Yürüdü Bulunduğu yer: LİBYA
Yas: 38
Üye No: 171
Thanked 26 Times in 14 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 12
REP Seviyesi :
![]() |
Ataol Behramoğlunda dediği gibi
Cellat uyandı yatağında bir gece "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece : Öldürdükçe çoğalıyor adamlar Ben tükenmekteyim öldürdükçe..." Bir tek düşman tanırım. Oda insanlığın baş belası olan ırkçı (Milliyetçi) ve dinci faşizim. Şeriatçı yobazlar, ırkçı faşistler şunu çok iyi bilsinler ki barış ve özgürlük kazanacak. ŞERİAT'IN, FAŞİZM'IN VE IRKÇILIĞIN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIM. Konu BülentÜNVER tarafindan (07-04-2008 Saat 15:21 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to BülentÜNVER For This Useful Post: | Kul Seyyid (07-04-2008), Ruzgar (07-04-2008) |
|
|
#7 | |
|
Can Bulunduğu yer: Bajarî Sînemil
Üye No: 17
Thanked 6016 Times in 2689 Posts REP Gücü : 27
REP Puanı : 542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bülent Ünver'den
Alinti: