![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Ozanları, Deyişler Alevi ozanlarına dair paylaşımların yapılabileceği alan. Deyiş, Deyişler. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
|
Mey İçtim sarhoşum bugün
Tutamam dilim vallahi Pirimle çok hoşum bugün Unuttum ölüm vallahi Dünya tümden boş geliyor Pirim bana hoş geliyor Her sevdikçe cüş geliyor Severim Pirim vallahi Helal bana Pir lokması Hac'c-ı kabem meyhanesi Kelb rakibin ürümesi Kesemez yolum vallahi Varsın bana Pir darılsın Kolum boynuna sarılsın Çözülen Kollar kırılsın Çözemem kolum vallahi Girsem koynuna gömleksiz Uyusa da sevsem sessiz Uyansa dese edepsiz Çekemem elim vallahi Latife'm çok hayasızım Çok severim çok yüzsüzüm Ar namus yok habersizim Çalarım gülüm vallahi
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Devrim06 For This Useful Post: | Arjin Efruz (08-08-2008) |
|
|
#12 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Balıkesir
Üye No: 163
Thanked 1393 Times in 571 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 437
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı konu daha önce açılmıştı.
Akarsu'yum bir anadan doğmadım
Aşkımdan gayrıya boyun eğmedim Koskocaman şu dünyaya sığmadım Bir fındık içine sığmış gibiyim |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Arjin Efruz For This Useful Post: | Devrim06 (08-09-2008) |
|
|
#13 |
|
Can Bulunduğu yer: Bajarî Sînemil
Üye No: 17
Thanked 6016 Times in 2689 Posts REP Gücü : 27
REP Puanı : 542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünyanın lezzeti tadı insandır
Ene’l Hakk çağırır adı insandır Hakikat yoluna hâdi insandır Canını o yola verenlere ne mutlu Melulî Baba (Latife)
ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OL!!!
DERSİME SEFER OLUR; ZAFER OLMAZ (Seyit Rıza) |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Kul Seyyid For This Useful Post: | Arjin Efruz (08-11-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||