![]() |
|
![]() |
|||||||
| Ankara Gurubu Genç aleviler Ankara Gurubu Paylaşım Alanı. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye |
Hamza AKSÜTÜN skandal adlı kitabın ön yazısını okudum
hamza bey biraz arkolojiyi inceleyipte alevilik hakında yazarsanız aleviliği öğrenmiş olacağına inanıyorum garip bir durum alevilik le ilgili yazı yazan çok az yazar bilmsel ve araştırarak yazıyor. Hamza bey yıllarca hep masal okuduk bırakın biraz kaynak okuyalım. Konu xanexizir tarafindan (07-27-2010 Saat 15:07 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8349 Times in 3927 Posts REP Gücü : 49
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Kaynak derken neyi kast ettin, O Kitabın nesini beğenmedin, eleştirdiğin yerler neresi ise, onu yazın, sizce olması gerekeni yazın, Önsözle iş bitmez kitabın hepsini okuyun, eleştirilerinizi yazın, Muhakkak Hamza Aksüt size ne demek istediğini yazacaktır, buna emin olun, İyi paylaşımlar.
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Üye No: 73
Thanked 7384 Times in 2954 Posts REP Gücü : 43
REP Puanı : 1278
REP Seviyesi :
Alinti:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12188 Times in 5707 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
hoş geldin can
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
|
#6 |
|
...
Üye No: 3
Thanked 8779 Times in 4109 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1143
REP Seviyesi :
Ben ömrümce muhalif yaşadım. Devletçe de menfi bi "tip" sayıldım. Onun için kan gurubum rh negatif
Kanayan, özlemdir, kabuk tutmayan. Kanayan, inattır. Bir içim sigara dumanında asılı, soluksuz inattır. Kanayan, kanattır. Doruklarda, alıcı kuşunda gergef olmuş kanattır. Ve dahi kavlimiz, kavlimiz duman mavisinde, kavlimiz kanat gergefinde nakışlıdır. Ki söylenen henüz söylenmemiştir. Ki dinlenen henüz dinlenmemiştir. Söylenmelidir. Dinlenmelidir. Dillenmelidir Melih PEKDEMİR Anne Bak Kral Çıplak
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
ankara nakliyat palyaço ankara balon ankara tabela ankara balon süsleme ankara palyaço ankara doğum günü ankara |
|||||||||