![]() |
|
![]() |
|||||||
| Ankara Gurubu Genç aleviler Ankara Gurubu Paylaşım Alanı. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Bizden Biri |
hepiniz mükemmelsiniz bende yanınızda olmak isterdim ama erzurumdaydım soguktan ancak pencereden bakabildim dış dunyaya
![]() ![]() ![]()
SEN BENİM SARHOŞLUĞUMSUN
Sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim. NAZIM HİKMET RAN |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Gönül Dostu Bulunduğu yer: Braunschweig/ALMANYA
Üye No: 65
Thanked 385 Times in 181 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 155
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
hepiniz yine muhtesem gozukuyorsunuz...
aranizda olmak isterdim ![]()
yürüyorum düs bahcelerinde...
hic parcalarini toplayip emanet ettin mi kendini, güvenebildin mi hic hayatta birilerine?!?!? |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 35
Üye No: 27
Thanked 1647 Times in 735 Posts REP Gücü : 17
REP Puanı : 648
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
canım bedenen olmasada herzaman aramızdasın birlikte egleneceğimiz günlerde gelecek inşallah ![]()
Gönül, niçin ahvalimi bilmezsin? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Öğüt versem, öğüdümü almazsın, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Ah n'eyleyim karşımızda ölüm var, Ölüm dedikleri kanlı zalim var. Ne ağlayıp ne gülecek halim var, Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal'ım, ben de böyleyim, Emir Hak'tan geldi, kime ne deyim? Derdim çoktur, hangi birin söyleyim? Yürekte yaralar türlü türlüdür. Pir Sultan Abdal |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Bizden Biri Yas: 25
Üye No: 70
Thanked 778 Times in 453 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 245
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
ya bu modlardan şimdi biri deniz biri funda biliyorum ama hangisi hangisi tanımıyorum
birde adlarını yazaydınız ama güzel bi buluşma olmuş tebrikler![]()
Şafakları ben balığa çıkarım
Akan akmayan sularda Benim, bütün tezgahlarda paydosa giden Bir bahar akşamı dünyada. Ben dört duvar arasında değilim Pirinçte, pamukta ve tütündeyim, Karacadağ, Çukurova ve Cibalide. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Can Bulunduğu yer: Yaşamın Kıyısında
Yas: 24
Üye No: 390
Thanked 3420 Times in 1882 Posts REP Gücü : 37
REP Puanı : 900
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saçları açık olan funda, toplu olan benim...
sen şimdi cok uzaktasın
aşılmaz dağların arkasında sen şimdi cok yakındasın bir soluk kadar yanı başımda Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda bir uzak kenti yüreğim yağmalanmışım terk edilmişim yağmursuz nisan gibiyim mavi bir bulut bekler gözlerim Saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Hakka Yürüdü Bulunduğu yer: KEÇİÖREN/ANKARA
Yas: 28
Üye No: 546
Thanked 310 Times in 166 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 114
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
dostlar aranızda olamadım,gerçekten üzgünüm ama gününüzün güzel geçtiğini duyunca da çok sevindim.allah daima yüzünüzden eksik etmesin o gülücükleri.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Bizden Biri Yas: 25
Üye No: 70
Thanked 778 Times in 453 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 245
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 52
Üye No: 891
Thanked 827 Times in 473 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 255
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Ya canlar iyik ben gelmemişim ben aranızda sırıtırdım inanın çok güzel olmuş anlaşılıyor budan bana öyle geldi tümünüzün yüregine emegine saglık şak bir yanan çok isterdim ama bina yönetim toplantısı vardı inan gönlüm sizlerle geç ALEVİ canlarım bir kez daha diyorum iyiki burdayım var olun canlarım
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to hasan19 For This Useful Post: | İşcanbaba (02-02-2009) |
|
|
#39 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: ankara
Yas: 52
Üye No: 891
Thanked 827 Times in 473 Posts REP Gücü : 8
REP Puanı : 255
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Benim kara deniz kızım ne güzel çıkmışsın öyle selamlar diyer can kardeşimizde her ikiside güzel çıkmışlar var olun . Konu hasan19 tarafindan (02-01-2009 Saat 17:32 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to hasan19 For This Useful Post: | Deniz (02-02-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|