Namusunu Kurtar Turkıye?????
sevgili canlar biz turkler lafa geldimi mangalda koz koymayiz abartmada kendimi ustun gormede bire biriz. dunyanin en asil en gururlu en uygar insanlariyiz. simdi bize sorsalar su devlet nasil hemen cevap onlarda kimmis biz turkler herseyi icat ederiz herseyi durust yapariz cok cesaretliyiz cok akilliyiz felan fisman boyle gecti omrumuz hani derlerya LEYLEGIN OMRU LAK LAKLA GECERMIS iste bizim isimiz gucumuz LAK LAK LAK birde orf ve adetlerimizede cok duskunuzdur kimseler bizim hasiyetimize hakkimiza dokunamaz namusumuza dil uzatamaz. bakin KENAN EVREN DENEN FASIST butun haklarimiza el koydu namusumuza gencecik bacilarimiza iskencelerde tecavuz ettirdi. O KIZLARA NIYE COP SOKUYORSUNUZ ASLAN GIBI ASKERLERIMIZ DURURKEN DEDI gunlerce televizyona cikip gururlanarak ADALET YERINI BULSUN DIYE BIR SAGDAN BIRDE SOLDAN ASTIM DEDI ama bizim basbakanimiz referandum icin bunu gunlerce kullandi ve kazandi hani yine hareket yok. bakin afrika ulkelerinde YAM YAMLAR BILE darbecilerini yargiladi uzakdogu ulkeleri darbecilerini olum dosseginde bile yargiladi adam PINOHE tekerlekli sandalyede gezerken yargilandi yani anliyacaginiADAMLAR NAMUSUNU kurtardi biz ASIL TURKIYE lafci turkiye ve BASBAKANIMIZ aha nerdeyse FASIST KENAN EVREN OLECEK onu yargilamiyorlar NAMUSLARINI KURTARMIYORLAR bu isler lafla olmaz icraatla olur. BEN BIR TURK OLARAK UTANIYORUM ama iki zavalli koylu olsaydi namus davasi diye birbirlerini oldurtmek icin elimizden geleni yapardik simdi TURKIYE OLARAK SIRA BIZDE kurtarin NAMUSUNUZU TURKIYE........
|