![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Kültürü Alevilik kültürüne dair paylaşımların yapılacağı alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Üyemiz |
benim beynim durma noktasina geldi turiyedeki izlenen politikalardan dolayi simdi herkes hep bir agizdan tutturmus yargiyi ele gecirecekler bizler icin yargi diye birsey olmuyacak bilmem neler neler siz canlara soruyorum turkiyede daha once yargiya guveniyormuydunuz? yargi tarafsiz erken adalet dagitiyormuydu? adil ve esit karar veriyormuydu? hizli calisiyormuydu? alin benden kocaman bir HAYIR bunlarin hic biri olmuyordu ben dogdum buyudum gordum yasadim bu yasima kadar buyuk kucuk yasli alevi sunni her ne taraftan olursa olsun hepsinin agzindan cikan tek kelime varki hepsi diyorduki bende dahil turkiyede yargiya guven yoktu iyi islemiyordu tarafliydi yani yargi sistemi sifirdi sagcida bunu soyluyordu solcuda dincide demekki her tarf icin islemeyen bir yargi peki ben anlyamadigim simdi akp anayasayi degistirecek diye kendimizi yirtiyoruz hayir diyoruz bizim icin her zaman kotu olan yaragi akp nin istegiyle bundan dahami kotu olacak lutfen canlar bunu bana aciklarmisiniz NE DEGISECEK BIZLER ICIN??? bundan daha kotusu varmiki zaaten
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yas: 30
Üye No: 11
Thanked 2413 Times in 1089 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 934
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yargı yada yaslar tam olarak işlemeyebilir ama su bir gerçekki en azıdnan daga özerk bir yapğısı var. yarın 13 eylül günü sandıktan evet çıakrsa yargı taraflı olacak ve tarafı en azından bziler olmayacağız akp ve tarikatların güdümünde onalrın istediği kararları alan ve hiç bir sekilde itiraz edilemeyen bir yasalar topluluğu karşımzıa çıkacak bu anayasa ile bir çok emekçinin hakkı elinden alınırken akp yönetiminede kayıtsız sartsız bir dokunulmazlık getiriyor....
''İlerlemek istiyorsan küçük çevrendeki, küçük çıkarlarla zaman kaybetme. Kafa...nı kaldır, en iyilere bak; gücün yetiyorsa onlarla yarış, yetmiyorsa onları taklit et.'' İnsanda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür ama insanı insan yapan ağızdan çıkan sözdür..... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mamican For This Useful Post: | ALDENIZ (09-09-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sponsored links
|
|||||||||
![]() |
|||||||||