![]() |
|
![]() |
|||||||
| Genel Duyurular Forum yönetimi tarafından üyelerimize yapılan duyuruları bulabileceğiniz alan. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Hakka Yürüdü |
neden siliyorsunuz mesajlarimi,küfürmüettim,hakaretmi var?neden rahatsizsiniz?bumu alevi ahlaki
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Yas: 30
Üye No: 14
Thanked 12728 Times in 5992 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Umarım her can her zaman, her koşulda Alevi Ahlakına uygun hareket eder. Msn den size yazdım ancak kapalı sanırım.
Hakk'ı görmek diler isen
Suret-i insana bak Arayıp gezme bu halkı Cismin içre câna bak. Noksani Baba |
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to Devrim06 For This Useful Post: |
|
|
#13 |
|
Yas: 30
Üye No: 11
Thanked 2413 Times in 1089 Posts REP Gücü : 10
REP Puanı : 934
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar kral çıplak rumuzlu üyemiz sadece 2 gün uzaklaştırılmıştır gerekli açıklamada aşağıdaki linkte mevcuttur.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sitemizin belli kuralları vardır ve bunu kimin ihlal ettiğine bakılmaz bu site yöneticiside olsa uygulama aynı sekildedir. forum kurallarımzıda bu açık bir şekilde belirtilmiştir. forum kuralları [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
''İlerlemek istiyorsan küçük çevrendeki, küçük çıkarlarla zaman kaybetme. Kafa...nı kaldır, en iyilere bak; gücün yetiyorsa onlarla yarış, yetmiyorsa onları taklit et.'' İnsanda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür ama insanı insan yapan ağızdan çıkan sözdür..... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Katılımcısı
Üye No: 3675
Thanked 296 Times in 94 Posts REP Gücü : 1
REP Puanı : 12
REP Seviyesi :
![]() |
kral çıplak
sana selam. |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to aris For This Useful Post: |
|
|
#15 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
Tahmin etmekteyip, Kral,
Gelişin Muhteşem olacak gibi,
2 Temmz Sivas yangını günümüzün KERBELA sıdır, Bu günde de yanar yüreğim, gülesim gelmez, içesim gelmez, matemdir her anım. Matemdir.
Dinimiz sevgi Kabemiz insan Iscanim ne oldum deme Siirin hakkini yeme Kafiye yok gitmis güme Kim neyi bilir bilinmez |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: |
|
|
#16 |
|
Forum Katılımcısı Bulunduğu yer: yok
Yas: 27
Üye No: 311
Thanked 494 Times in 143 Posts REP Gücü : 5
REP Puanı : 222
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
Forumu, tartismalari takip etmedim ama gorunen manzara o ki karisiklik var.
Kisa kisa birseylere deyinmek istiyorum. Arada sirada yasanan tatsizliklarda yonetim surekli birseylerle suçlaniyor. Kendisini hakli goreninde gormeyeninde gozu yonetimde. Arkadaslar bu yoneticilerin kendi yasamlari var, hayatlari, sorunlar vs... Butun bunlar içinde burayada zaman harciyorlar. Herkes gibi rahat rahat gezinip konularda fikir beyan etmek, sadece kendi adina yazip çizmek yerine kendi rahatliklarini birakip kendi sorunlari yetmiyormus gibi birde butun bir forumun sorumlulugunu tasimaya çalisiyorlar. Bu insanlarin maddi hiçbir kazanimi yok. Tam yerinde karar alirlar almazlar baska ama 2 taraf arasinda çikan tartismalarda faturayi yonetime çikarmamak gerekir. Biz daha once baska forumlarda gorduk. Kimlerin nasil kayirildigini, nasil taraftarcilik edildigini, nasil dokunulmazlar gruplari olusturuldugunu, nasil kurallarin kisiye gore ayarlandigi... Herkesin bu konu hakkinda bir fikri yada hatirasi vardir. Bu yuzden burada kuralarin kimseye ayricalik taninmadan uygulanmasindan rahatsizlik duymak degil hosnut olmak gerekir. Tam olarak neler oldugundan habersiz oldugum için Sinan abinin neden 2 gunlugune yasaklandigini bilmiyorum. Ama kendisinin kendisine yakisacagi gibi bir açiklama yapacagindan eminim. Hatalari yok mu? Olabilir. Yanlis yapmiyor mu? Yapabilir. Ama alevi gençligi Kral Ciplagin kimlere karsi nasil mucadele verdigini bir gun daha iyi anlayacak. Hamza Aksutun forumdan ayrilisini tam olarak anlamadim. Ama yazik olur. Hem yazarlarin kendileri hemde forum yonetimi ileri donemler için farkli yontemler elistirmeli. Buralarda her turlu insan var. Buranin guçlenmesini istemeyen, parçalamak isteyen ve hatta kiskananlar bile. Yonetimin boyle kisileri taniyacagini saniyorum. Boyle kisilere izin verilmemeli. Bu yapiyi daha guçlu kilmak için yazarlarin daha saglikli sartlar altinda yazabilecekleri bazi onlemler alinmali. Dusunun arkadaslar. Alevilik bir sirlar ogretisi. Bu sirlara asama asama gidiliyor. Dolayisiyla herkesin oldugu asama birbirinden farkli. Bu asamalarda belli yerlere gelenlerin fikirleri gelmeyenlerin fikirleriyle ayni olamaz. Bir universitenin bildiklerini anladiklarini bir ilk okullu bilemez, anlayamaz. Ornegin sadece bu belli olgunluga erismis yazarlarimizin fikirlerini beyan edebilip tartisabilecekleri diyer uyelerin ise yazamayip izleyebilecekleri ayricalikli bir bolum olustururabilinir. Gerekirse forum içerisindeki gorunumu, bilgisi, tartisma seviyesi ve uslubu ile belli bir yerde olan yada belli bir yere gelen farkli uyelerede zamanla burada bu yazarlarla tartismaya alinabilinir. Bu sekilde birbirlerini anlayan insanlarin disaridan herhangi birinin herhangi bir etkisi olmadan tartisabilecekleri seviyede bir tartisma ortami olusturulabilinir. Bana bugunku forumlar goz onune alindiginda onemli yazarlarin uzun vadede forumda kalmalarini saglayacak yegane çozum bu gibi geliyor. Belki bu sekilde yazarlar anlasimsiz tartismalar, polemikler ve sagliksiz tartisma ortamlarindan korunmus olur. Konu karan tarafindan (02-11-2011 Saat 14:52 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
| The Following 9 Users Say Thank You to karan For This Useful Post: | ...baskoylu... (02-11-2011), ceritli (02-12-2011), Çopur (02-11-2011), |
|
|
#17 | |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 39
Thanked 1632 Times in 570 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Sevgili Hüseyin ERDEM; Nerdeeeeeen nereye değilmi???.... Yaşamın cilvesine bak... Kim derdi ki gün gelecek Hüseyin ERDEM Sinan abisi ile ilgili böyle bir yazı yazacak... Evet haklısın, sana çok eziyet ettim... Meselelere bakış açımız veya yaklaşımımız nedeniyle aramızda başlayan kavgada, amacın aynı olduğu yönündeki düşünce ve empatim nedeniyle seni hiç bir zaman defterimden silmedim... Yeminli şahitli konuşmaktan asla hoşlanmayan biryimdir ama, içinde bulunduğumuz sanal ortamın getirdiği sıkıntılar nedeniyle bu sözümü şöyle garantilemek isterim, seninle ilgili kızgınlığımı da, umudumu da, özel ortamlarda, ortak dostlarımıza belirmişimdir... Tabi bu yeni durum bizim bir daha kavga etmeyeceğimiz anlamına gelmez... Tüm bunları " kavga etme hakkımızı " saklı tutarak yazıyorum... Benim hakkımda kurmuş olduğun çok yerinde empatin-e dayanarak şunu söylemekten çekinmeyeceğim.... Yıllardır, tüm benliğimle girmiş olduğum bu zorlu mücadelede, edinmeyi hedeflediğim servete çok anlamlı bir katkı yaptığını görüyor ve bunun hazzını yaşıyorum... Yaşlılık günlerimde bozdurup bozdurup harcayacağım bu servetin, dostların gönül vergileriyle oluştuğunu asla unutmayacağım... Neyse daha fazla duygusala bağlamadan meselenin kendisine gelelim... Sayın Hamza AKSÜT abimizin bana bu denli sinir olup, forum yazarlığından ayrılmasına neden olan Zöhre ana??? topiğinde kendisine bir şeyler yazdım... Konu burada da devam ettiği için kısaca şunları demek istiyorum... O tartışmada malum zat-ın müritlerine gerekenleri en açık biçimiyle söyledim... Onlar benim kendilerine hakaret ettiğimi düşünüyorlarsa bu gerçek değil... Onlara hakaret etmedim sadece kendimce tespitlerimi ve hemde olayın maduru olan biri olarak söyledim... FAKAT; Hamza abi-ye asla saygısızlık ve hakaret etmedim... Zaten böyle bir düşüncem hiç olmadı... Bazı konularda birilerine hak ettiklerince hakaret ettim ama şimdiki konuda öyle bir şey kesinlikle yapmadım... O nedenle kimse benden ÖZÜR DİLEMEMİ BEKLEMESİN... Ben sadece duruma çok uyduğunu düşündüğüm bir halk deyimini kullandım... Eğer bir aksaklık varsa bu aksaklık bende değil, bilakis o sözü üreten halkımızda bir hata var demektir... Üstelik ben o sözü asıl dilinden alıp, kendi ana dilime uyarlamaya çalışarak yaptım... Bunu yapmakta ki amacım meseleyi biraz olsun espirileştirmek ti... Hatta çeviriyi yaparken tereddüte düştüm... Zira kendi ana dilimi de çok soraları yarım yamalak öğrenmiş biriyim... Düzgün çeviri yapıp yapmadığımdan emin değildim... Demek ki bir şeyler becermişim... İşin espirisi bi yana... Meseleyi çok farklı yönlere götürüp, üstelikte benim cezalandırılmamı isteme boyutuna getirmiş olması da konunun başka bir acı yönü... Hiç yakışmamış... Üstelik bazı arkadaşlar da kendisini desteklemiş... Bu arkadaş açıktan yazdığı gibi, hızını alamayıp birde profil sayfama yazmış... Yani çifte kavrulmuş... Neyse bunu da fazla duygusala bağlamayalım, yeterki niyetler iyi olsun, niyetler iyi olduktan sonra herşey düzelir... Sevgili İşcanbaba demişki " sanırım Kral çıklak-ın dönüşü muhteşem olacak " sevgili İşcanbaba, Kral çıplak bir yere gitmedi ki, sadece kendisine karşı ufak yolu bir girişimde bulunuldu... Hepsi bu... Giden biri varsa o da sevgili Hamza AKSÜT-tür... Şuna inanıyor veya inanmak istiyorum ki, elbet dayanamayıp geri, yani yuvasına dönecek, ve DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLACAK... Bir dahaki kavgamıza kadar sevgiyle kal... Kral çıplak. Konu kral çıplak tarafindan (02-13-2011 Saat 18:48 ) değistirilmistir.. |
|
|
|
|
| The Following 7 Users Say Thank You to kral çıplak For This Useful Post: | ...baskoylu... (02-12-2011), ceritli (02-12-2011), Devrim06 (02-13-2011), Hamza Aksüt (02-12-2011), herdem (02-13-2011), mamican (02-13-2011), ozan abbas (02-14-2011) |
|
|
#18 |
|
GENÇALEVİLER YAZARI
Üye No: 834
Thanked 3344 Times in 903 Posts REP Gücü : 6
REP Puanı : 102
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
Sayın Kral Çıplak
Eğer birileri sizden özür dileme talebinde bulunmuşsa beni tanımamış demektir. Sizin özür dilemeniz sonucu benim siteye döneceğimi düşünmüşlerese beni tanımamışlar demektir. Kesinlikle sizden böyle bir beklenti içinde değilim. Böyle bir beklenti kişiliğime uyumlu değildir. Sitede istediğiniz gibi yazmanız, bana yanıt vermemeniz dileğiyle... |
|
|
|
| The Following 8 Users Say Thank You to Hamza Aksüt For This Useful Post: | ceritli (02-12-2011), Devrim06 (02-13-2011), esonto58 (02-12-2011), herdem (02-13-2011), |
|
|
#19 |
|
Can Bizden Biri Bulunduğu yer: Ankara
Yas: 49
Üye No: 134
Thanked 8566 Times in 4033 Posts REP Gücü : 50
REP Puanı : 1253
REP Seviyesi :
Sevgili Kral;
Hamza Abi senden özr beklemiyor sanırım, Ancak gidişinin senle çok alakası yok, YILDIZBABA nın söylemleri üzerine bu kararı aldığını düşünüyorum, Geri yazarmı? bence yazmalı, Korkun durumdayız, Hep MUHTEŞEM ol Kral'ım, Sağlıcakla. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to İşcanbaba For This Useful Post: | ceritli (02-14-2011), |
|
|
#20 | |
|
Hakka Yürüdü
Üye No: 39
Thanked 1632 Times in 570 Posts REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alinti:
Sevgili İşcanbaba; Bu habere sevindim... Hamza abi ile aklımın ve bilgimin yettiğince fikirsel çatışmanın en sertini yaparım ama ona karşı asla vede bilerek böyle bir şey yapmam... Hamza abi kendisine cevap yazmamı istemediği için yazmadım... Tabi siniri geçsin diye bunu normal karşılıyorum... Onun aramıza dönmesini sizler gibi ben de istiyor ve bekliyorum... Durumun bu hale gelmesinde payım var sa, bunun için sadece üzüntülerimi belirtmekten öte yapabileceğim hiç bir şey yok... Yıldızbaba ile sert bi şeyler olmuş ama meselenin geçtiği yazıları okumadığım için bir yorum yapamayacağım... Bu durum için de ayrıca üzüldüğümü söylemek isterim. Saygılarımla Kral çıplak. |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to kral çıplak For This Useful Post: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|