![]() |
|
![]() |
|||||||
| Alevi Ozanları, Deyişler Alevi ozanlarına dair paylaşımların yapılabileceği alan. Deyiş, Deyişler. |
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye |
Her Bakışın Binbir Derde Çareymiş
Ehlibeyt Nesli Alidenmisin Sözlerinde Binbir Çeşit Anlam Var Hünkar Hacı Bektaş Velidenmisin Koca Dünya Bu Başıma Dar Oldu İçim Alev Alev Yandı Kor Oldu Sevgin İçerimde Gizli Sır Oldu Balım Sultan Kızıl Deliden Misin Sen BU Rehberiyi Yaptın Özünde Binbir Çeşit Anlam VArdır Sözünde Hak Muhammed Ali İsmi Yüzünde Pirim Abdal Musa Deliden Misin... Muhlis Akarsu Üstat Süper Yorumlamış....
Biz Türkler Bütün Tarihimiz Boyunca İstiklâl Ve Hürriyete Timsal Olmuş Bir Milletiz...
M.K.Atatürk İşgaldeki Hali Sakın Unutma Atatürk'e Dil Uzatma Sebepsiz Sen Anandan Yine Çıkardın Ama Baban Kimdi Bilemezdin Ş........z NEYZEN TEVFİK |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Kemalist34 For This Useful Post: | Ruzgar (06-22-2008) |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Balıkesir
Üye No: 163
Thanked 1393 Times in 571 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 437
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu Yıl
Seher yeli nazlı yare haber ver Bakmasın yollara gelemem bu yıl Şu zalim gurbetin esiri oldum Bakmasın yollara gelemem bu yıl Yavrulara kanat gersin otursun Kıraçlara bostan eksin yetirsin Boş durmasın devliğini bitirsin Bakmasın yollara gelemem bu yıl Bu telef halimi gören olmazsa Sinem delik deşik saran olmazsa Borcumu verecek param olmazsa Bakmasın yollara gelemem bu yıl Ozan Rehberi’yim özden eridim Genç yaşımda gurbet elde çürüdüm Daha taze fidan iken kurudum Bakmasın yollara gelemem bu yıl |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bizden Biri Bulunduğu yer: Balıkesir
Üye No: 163
Thanked 1393 Times in 571 Posts REP Gücü : 12
REP Puanı : 437
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin Elinden
Uslanmadı benim divane gönlüm Şaştım nere gidem senin elinden Kadir bilmezlere kul ettin beni Şaştım nere gidem senin elinden Bir arı misali uçar gezersin Çiçeklerden bal şerbeti süzersin Reva mıdır beni böyle üzersin Şaştım nere gidem senin elinden Kendi bildiğine çalıp söyledin Sanki aşkın deryasını boyladın Ozan Rehberi’yi düşkün eyledin Şaştım nere gidem senin elinden |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Arjin Efruz For This Useful Post: | ozan abbas (06-15-2011) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|