Genç Aleviler  

ANASAYFA Bugünkü Mesajlar Sohbet & SohbetRadyo
Go Back   Genç Aleviler > ALEVİLİK GENEL > Soru ve Yanıtlarınız

Soru ve Yanıtlarınız Alevilikle ilgili merak ettikleriniz ve tartışmalarınızı yapabileceğiniz alan.

Reklam Alanı
Konu Kapatilmistir

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 02-26-2011, 23:49   #371
mamican
Pegasus*
Kullanıcı Profili

mamican - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Yas: 30
Üye No: 11
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 10
REP Puanı : 934
REP Seviyesi : mamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to behold
İletişim

Ben kimsenin misiilemesi ile size ceza vermedim beni kimse yönetemez sözlerinize dikkat edin siz hak ettiğiniz hatta geç kalmış bir ceza aldınız artı o cezanın sebebi sadece o konuya yönelik değildi bunu sakın unuttmayın
geçmişse dayalı hakaretleriniz yüzünden genel toplamda bir ceza idi eğer bana kalsa idi sizi süresiz uzaklaştırırdım bu forumdan.çünkü sizin dilinziin ve düşüncenizin ayarı yok kendi benci düşüncelerinzie saplanıp kalmışsınız.

''İlerlemek istiyorsan küçük çevrendeki, küçük çıkarlarla zaman kaybetme. Kafa...nı kaldır, en iyilere bak; gücün yetiyorsa onlarla yarış, yetmiyorsa onları taklit et.''

İnsanda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür ama insanı insan yapan ağızdan çıkan sözdür.....

Konu mamican tarafindan (02-27-2011 Saat 00:48 ) değistirilmistir..
mamican isimli Üye simdilik offline konumundadir  
Alt 02-26-2011, 23:56   #372
kral çıplak
Hakka Yürüdü
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 39
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 422
REP Seviyesi : kral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nice
İletişim

Alinti:
mamican Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
Ben kimsenin misiilemesi ile size ceza vermedim beni kimse yönetemez sözlerinize dikkat edin siz hak ettiğiniz hatta geç kalmış bir ceza aldınız artı o cezanın sebebi sadece o konuya yönelik değildi bunu sakın unuttmayın
geçmişse dayalı hakaretleriniz yüzünden genel toplamda bir ceza idi eğer bana kalsa idi sizi süresiz uzaklaştırırdım bu forumdan çünkü sizin dilinziin ve düşüncenizin ayarı yok kendi benci düşüncelerinzie saplanıp kalmışsınız.

Ha şöyle sadede gel...
Demek ki geçmişe dönük hesap yapmışsın...
Madem böyle bir huyun vardı da neden kaç gündür ortada duran bir ayıbı görmezden geldin???
Bu tavrının neye dayandığını çok iyi biliyordum ve yazdım da...

Beni çoktandır yasaklamadığın için üzüleceğine neden zamanında gereğini yapmadın???
Yoksa birileri mi sizi durdurdu???

Benim dilimin ve düşüncelerimin ayarı olmaması oldukça normal çünkü ben bunları başkalarına göre veya birilerine yaranmak için ayarlamıyorum...
Bendeki bu halin birilerini kızdırması da oldukça mormal...
Zaten ben de bunun için varım...
Üstelik sizlerinde böyle olmanızı şiddetle tavsiye ederim...

Kral çıplak.
kral çıplak isimli Üye simdilik offline konumundadir  
The Following User Says Thank You to kral çıplak For This Useful Post:
ozan abbas (02-27-2011)
Alt 02-27-2011, 00:02   #373
mamican
Pegasus*
Kullanıcı Profili

Kullanıcı Bilgileri
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Seviyesi : mamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to beholdmamican is a splendid one to behold
İletişim

bu forumda birine bir ceza verilirken tek karar mercii bendeğilim öncelikle bu cealar vs. yönetim odasıdna tartışılıyor yani site yönetiminin kararıdır alına kararlar. İlla biri yöentiyor anlamına getirmeyin Eğer bizi birileri yönetseydi inan su anda daha başka bir kulbvarda olurduk ve bunca fikir beyanı bu forumda yapılmazdı o kadar eliştirdiğinzi forumda istediğinzi gibi eleştiri yapabiliyorsunzu kim sizi forumda hakaret etmediğinzi sürece uyardı elinzizi vicdanızıza koyun lütfen o kadr beğenmediğiniz forumumuzda kimin düşüncesi sansürlendi...
Alt 02-27-2011, 00:25   #374
nisan3
Üyemiz
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 33
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Gücü : 2
REP Puanı : 51
REP Seviyesi : nisan3 will become famous soon enough
İletişim

sayın kral çıplak...
diğer forumumuzdada birbirimize iğneleyici yazılar yazdık..
(burda kiminle dalaştın bilmiyorum ama,,,şikayetlenmeni görür görmez anladım,,,aynı yerdesin )
banada bir çok ağır laflar ediliyor,,
sende çok ettin..
ama bilirsinki ben hiç kimseyi hiç bir zaman şikayet etmedim ve ceza almasını istemedim..
bu,,ancak çok özel durumlarda olabilecek olan,,,provakatif,saldırgan ve sürekli aynı durumda olan,,,alevilik derdi olmadığı anlaşılan insanlar için yapılabilir..
ama ben,,
ne hikmetse seni,,,ve bazen amistofes canı,,hep bu tür şikayetlenmeler içinde görüyorum..
kaldıki sen,,bu üslubu kullanıyorsunda,,her yazında ve şiirinde..
ama ben yinede iyi niyetli ve alevilik derdinde bir olduğunu bildiğim için bu tür durumlardan hiç şikayetlenmedim..
zira bende aynı üslubu kullanıyorum ve bu hoşuma gidiyor

şimdi,,
şikayetlenmen gerçekten yanlış..
bi sınırı olmalı..
sabrının sınırı zorlanmalı..
ve bu huysuzluğu ettikten sora,,,,yazı yazmam bi daha diyerek,,,,varlığını öne sürerek yani,,,bir forumu tehdit etmende hoş değil.
ne gerek var sinan abicim,,,cıbıldağım benim..
sen sakin sakin,,,bazende iğneleyerek yine yaz...
ama çok fazla bireyselleştirip kendi üstüne alıyorsun konuları..
gerek yok...alma..
zöhre ana korusun seni
nisan3 isimli Üye simdilik offline konumundadir  
Alt 02-27-2011, 16:08   #375
kral çıplak
Hakka Yürüdü
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Seviyesi : kral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nicekral çıplak is just really nice
İletişim

Alinti:
nisan3 Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
sayın kral çıplak...
diğer forumumuzdada birbirimize iğneleyici yazılar yazdık..
(burda kiminle dalaştın bilmiyorum ama,,,şikayetlenmeni görür görmez anladım,,,aynı yerdesin )
banada bir çok ağır laflar ediliyor,,
sende çok ettin..
ama bilirsinki ben hiç kimseyi hiç bir zaman şikayet etmedim ve ceza almasını istemedim..
bu,,ancak çok özel durumlarda olabilecek olan,,,provakatif,saldırgan ve sürekli aynı durumda olan,,,alevilik derdi olmadığı anlaşılan insanlar için yapılabilir..
ama ben,,
ne hikmetse seni,,,ve bazen amistofes canı,,hep bu tür şikayetlenmeler içinde görüyorum..
kaldıki sen,,bu üslubu kullanıyorsunda,,her yazında ve şiirinde..
ama ben yinede iyi niyetli ve alevilik derdinde bir olduğunu bildiğim için bu tür durumlardan hiç şikayetlenmedim..
zira bende aynı üslubu kullanıyorum ve bu hoşuma gidiyor

şimdi,,
şikayetlenmen gerçekten yanlış..
bi sınırı olmalı..
sabrının sınırı zorlanmalı..
ve bu huysuzluğu ettikten sora,,,,yazı yazmam bi daha diyerek,,,,varlığını öne sürerek yani,,,bir forumu tehdit etmende hoş değil.
ne gerek var sinan abicim,,,cıbıldağım benim..
sen sakin sakin,,,bazende iğneleyerek yine yaz...
ama çok fazla bireyselleştirip kendi üstüne alıyorsun konuları..
gerek yok...alma..
zöhre ana korusun seni

Sayın Nisan 3:

Belliki tanışıyoruz...
Yazım tekniğin ve cümle kurgun hiç yabancı değil...
Hatta " şu kişimisin??? " diye sorasım da geliyor ammaaaa,
ne yazık ki şu kahpe sanalın arzu edene sınırsız şekilde sunduğu " kişilik gizleme " imkanı yüzünden yanılmayayım diye isim vermiyorum, veremiyorum...
Neyse önemli değil nasıl olsa alıştık...

Gelelim meseleye...
Bu kadar çok teşvik-i mesaimiz olduğuna göre beni tanıyor olman lazım...
Azlığı çokluğu sana kalmış...
Eğer tahmin ettiğim kişi isen,
IQ-n yüksek olmalı...
Seni bolca iğnelediğimi söylüyorsun...
Nasıl yanıldın şaştım doğrusu,
seni iğnelemiş olmam mümkün değil,
çünkü iğneyi kendime,
çuvaldız-ı sana kullanmış olmam gerekir...
Biliyorsun atalarımız öyle emretmiş...
Bunu da geçelim...
Birçok hakaret-e maruz kaldığını fakat yine de birilerinin ceza alması için uğraşmadığını ( İstisna-i durumlar hariç ) söylemişsin...Bu sözüne inanırım...
FAKAT...
Sen,
Kral çıplak-ın tersini yaptığını nerede gördün???
Hiç bir Alevi formunda senin yaptığının tersini yapmadığım gibi,
burada da yapmadım,
yani,
bana açıkça HAKARET eden kişinin ceza alması için değil,
HAKARET eden kişiye hiç bir şey demeyen,
üstelikte bu HAKARETİ bana karşı misilleme silahı olarak kullanmaya kalkan güdümlü kurnaz yöneticiler-e yaptıkları ayıbı göstermek amacıyla bu konuyu gündeme getirdiğimi anlamış olmanı beklerdim...
Topiği geriye doğru okumuş olsaydın bana bu sözü asla söylemeyeceğine ınanmaktayım...
Durum bu hale geldikten sonra ortadan kaldırılan HAKARET-i görmezden gelen yöneticileri uyarmaktan başka hiçbir amacım yoktu...
Benim bu topikte bir yazar-a söylediğim gayet masumane bir hak deyiminden EMİRLE... HAKARET anlamı çıratarak bana ceza veren bir yöneticinin bu tavrı yetmiyormuş gibi,
birde bana aşırı husumeti herkesçe bilinen İFTİRACI birinin,
sırf intikam almak amacıyla bana yönelik yazmış olduğu tamamiyle HAKARET amaçlı üretilmiş olan halk deyimini görmezden gelmesi utanılacak bir durum olsa gerekir...
Durum bu kadar açığa çıktıktan sonra,
işledikleri ayıplı suçu örtmek adına saçma sapan savunmalara kalkan yöneticilerin içine düştüğü acziyeti görmüş olman gerekirdi...
Buradaki amacım,
karektersizliği herkesçe bilinen zavallı birine ceza aldırmak değil,
bu çirkinliği bana karşı kullanmaya tenezzül eden yöneticileri uyarmaktır...
Hal ve gidişat buraya gelince,
yaşlı kurt aç kalınca eski defterleri karıştırırmış misali sözde benim eski suçlarımı gerekçe göstermeye çalışmaları da ayrı bir acz ve komedidir...
Ben bu güne kadar durup dururken kimseye hakaret etmedim...
Birilerine hakaret ettişsem ki mutlaka etmişimdir...
Bu hakaretler ancak ve ancak bana edilen hakaret ve adice iftiralara karşı yapılmıştır...
Yani tam anlamıyla bir NEFS-İ MÜDAFADIR...
Üstelik işin diğer bir trajilomik tarafı da şudur...
Benim cezamı milattan önceki sözde suçlarıma kadar götürme mahareti gösteren bu garip yönetici kardeşlerim,
günlardir gözlerinin içine soktuğum bu HAKARET OLAYINI HESABA KATMAKTAN KAÇINMAKTA VE BANA HAKARET ETMİŞ KİŞİYE GÖZ YUMMAKTADIRLAR...
Burada esas olan bu saatten sonra bana hakaret eden kişinin hangi cezayı alması değildir...
Zaten böyle bir amcım da hiç olmadı...
Burada amaç bu olay üzerinden bana yapılmış olan yönetici saygısızlığını sorgulamaktır...

Diğer bir temel yanılgına gelince...
Olaylar bu hale geldikten ve bunca uyarıma rağmen yanlış tutumlarında ısrar eden bu arkadaşlara gülücük atmamı beklememelisin...
Bu arkadaşlardan beklentim sadece bir ÖZÜR DİLEMELERİDİR...
Bunu yapmadıkları sürece ( cevap zorunluluğu doğuran haller hariç ) bu forumda yazı yazmayacağım demek,
senin iddia ettiğin anlamda " YÖNETİMİ TEHDİT ETMEK " asla değildir...
Böyle bir şeyı ne kendime,
ve ne de beni tanıdığına inandığım iyi niyetli birinin böyle bir isnad-ı bana mal etmesini ASLA YAKIŞTIRMAM...
Benim bu tepkimi isimlendirmek gerekirse buna GREV diyebiliriz...
PİR ZÖHRE ANA tüm MÜRİTLERİNİ kutsasın...

Sevgiyle kal.

YAŞASIN SUÇLU DAYANIŞMASI...
KAHROLSUN KRAL ÇIPLAK...

Konu kral çıplak tarafindan (02-27-2011 Saat 16:12 ) değistirilmistir..
ozan abbas (02-27-2011)
Alt 02-27-2011, 16:17   #376
Devrim06
"Enel Hakk"
Kullanıcı Profili

Devrim06 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 14
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi : Devrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud of
İletişim

Sayın kral çıplak artık kendinize gelin lütfen. Aksi takdirde istemeyerekte olsa yaptırım uygulanacaktır son uyarıdır. Burada yönetim sizin kadar güdümlü ve sizin kadar güdümsüzdür. Siz o sözü kendinzie ne kadar yakıştırıyorsanız bizde o akdar o sözü hakediyorum. Bu kadarıda ayıp artık.ç saygımızın sevgimizin de bir sınırı Var. %1. kez söyledim , sanada telfonda ilettim.. Ceza almanız noktasında fazlasıyla hakettiğinizi bende eklemeyi isterim. cezayı O anda almış olmanıız o konuya ilişkin aldığınız anlamına gelmez. En az 3-4 başlıkta hakaretleriniz bulunurken ısrarla baskalarının hakaretine dikkat cekmek istiyorsunuz. Önce özeleştirinizi yapın. Yönetimden beklediğiniz özrü ondan sonra ben yerine getiririm merak etmeyiniz. Aynaya bakın artık.
Size başka yerlerde yapılmış hakaretlere cevap yeriniz buraı değil. Olmayacakta. Burası farklı yerlerdeki meselelere karşı içini sınırsız genişlikle dökme yeri değil.

Söylediğim gibi yönetime karşı yapmış olduğunuz saygısız ithamlarınızla ilgili son uyarıdır.

Hakk'ı görmek diler isen

Suret-i insana bak

Arayıp gezme bu halkı

Cismin içre câna bak.

Noksani Baba
Devrim06 isimli Üye simdilik offline konumundadir  
Alt 02-27-2011, 17:57   #377
kral çıplak
Hakka Yürüdü
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
İletişim

Alinti:
Devrim06 Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
Sayın kral çıplak artık kendinize gelin lütfen. Aksi takdirde istemeyerekte olsa yaptırım uygulanacaktır son uyarıdır. Burada yönetim sizin kadar güdümlü ve sizin kadar güdümsüzdür. Siz o sözü kendinzie ne kadar yakıştırıyorsanız bizde o akdar o sözü hakediyorum. Bu kadarıda ayıp artık.ç saygımızın sevgimizin de bir sınırı Var. %1. kez söyledim , sanada telfonda ilettim.. Ceza almanız noktasında fazlasıyla hakettiğinizi bende eklemeyi isterim. cezayı O anda almış olmanıız o konuya ilişkin aldığınız anlamına gelmez. En az 3-4 başlıkta hakaretleriniz bulunurken ısrarla baskalarının hakaretine dikkat cekmek istiyorsunuz. Önce özeleştirinizi yapın. Yönetimden beklediğiniz özrü ondan sonra ben yerine getiririm merak etmeyiniz. Aynaya bakın artık.
Size başka yerlerde yapılmış hakaretlere cevap yeriniz buraı değil. Olmayacakta. Burası farklı yerlerdeki meselelere karşı içini sınırsız genişlikle dökme yeri değil.

Söylediğim gibi yönetime karşı yapmış olduğunuz saygısız ithamlarınızla ilgili son uyarıdır.

Devrim can;

Ne dediğim sanırım anlaşıldı...
Yönetim ayıbınız haaaaala ortada dururken,
üstüne üstlük haaaaala diretiyor olman(ız) benim açımdan bir şey far ettirmiyor...
Fakat ne yazık ki bu durum sizler açısından çok büyük bir ayıptır...
Ayıplı bir insansı varlık üzerinden bana yapılan bu harekete katılıyor olman da senin açından oldukça düşündürücü olduğuna dikkatini çekmek isterim...
Ben oldukça alışkınım bu tür tepkilere...
Üstelik diğer örneklerle karşılaştırdığımda sizinki onların yanında oldukça acemice görünüyor...

Sanki ben birileriyle kişisel kavga edip,
bu kişisel kavgamı da buraya taşıyormuşum gibi ifadelerinde oldukça talihsiz bir açıklama olmuş...
Benim birileriyle yaptığım kavgaların hangisi kişisel???
Bugün bilmeyerek te olsa işbirliği yapıyor duruma düştüğünüz sahsın forumunda GENÇ ALEVİLER forumunun adı ile topik açılarak sizler tehdit ediliyordunuz...
Bu tehdit te ise benim adım geçiyordu...
Siz forum olarak buna bir tepki bile koymadınız...
Şimdi ise benim bu insansı şeylere gösterdiğim tepkiyi de bana karşı koz olarak kullanmaya kalkıyorsun...
Ayıp değil mi???
Arda-baran takma isimli Hasan YILDIRIM-ın hangi amaçla burada olduğunu bilmiyor olamazsın...
Onun bana yönelik yazdığı çok açık HAKARETİ görmezden gelerek aklınız sıra birilerini sevindirmeyi amaçladığınızı herkesin gördüğüne ve anladığına eminim...
Bu durum sizler açısından oldukça vahim bir durumdur...

Birbirinizden alıntıladyıp tekrarladığınız aynaya bakma meselesine gelince...
Bu konuda zerrece sıkıntım olmadığını bildiğine eminim...
Biliyorsun ben büyük konuşmayı seven biriyim...
Bu yönümle sıkça eleştirilsem de,
haklılığıma inandığım sürece bu yönümden vaz geçmeyeceğimi bilmenizi isterim...
Derim ki...
Benim aynaya bakmaya ihtiyacım yok...
Zira her türlü eksiğime rağmen,
bunca çirkefin içinde kendimi bir ayna olarak görüyorum...
Size tavsiyem şudur ki,
kendinizin ne halde olduğunuzu görmeniz için en azından bana bakın...

Sevgiyle kal

Kral çıplak.
ozan abbas (02-27-2011)
Alt 02-27-2011, 20:45   #378
Devrim06
"Enel Hakk"
Kullanıcı Profili

Devrim06 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 14
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
REP Puanı : 1264
REP Seviyesi : Devrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud ofDevrim06 has much to be proud of
İletişim

Alinti:
kral çıplak Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster

Devrim can;

Ne dediğim sanırım anlaşıldı...
Yönetim ayıbınız haaaaala ortada dururken,
üstüne üstlük haaaaala diretiyor olman(ız) benim açımdan bir şey far ettirmiyor...

Söleyeceğinizi söylediniz sanıyorum. Size göre yönetim ayıbı olsun. Kişisel fikrinizi söylediniz sanırım yeterli . okuma algılama kabileyetimiz var. Sizinle aynı fikirde olmadığımızı yazdık. Adı geçen yazı ile ilgili uyarı yapıldı. Aynen size yapılan uyarı gibi aynı şahısta uyarıda bulunuldu. Silmektte geç kalınmış olabilir ancak bu bizim hakareti onaığımız anlamına gelmez. Artık sıkıcı oldu aynı şeyleri tekrarlamak. Herkes kendi ayıbıyla yetinsin.

Alinti:
Fakat ne yazık ki bu durum sizler açısından çok büyük bir ayıptır...
Ayıplı bir insansı varlık üzerinden bana yapılan bu harekete katılıyor olman da senin açından oldukça düşündürücü olduğuna dikkatini çekmek isterim...
Ben oldukça alışkınım bu tür tepkilere...
Üstelik diğer örneklerle karşılaştırdığımda sizinki onların yanında oldukça acemice görünüyor...
Ortaya bir şey atıp bnun kesinlikle doğru olduguna bu akdar katı inanan (kaba tabirle nuh deyip peygamber demeyen) başka birisini görmedim. Sizin inancınızı değiştirmeyecekse ne şekilde kabul ederseniz edin. Sizin hakaretlerinizi kimseye yakıştırmadığımız gibi size yapılan bir hakaretide elbette yakıştırmıyoruz. Neyin ısrarındasınız. Kabul etmiş olsam uyarmazdım. ne yapmamızı bekliyorsunuz , ne dersem inanacaksınız ?
Kıyaslanmaya ihtiyacımız yok.

Alinti:
Sanki ben birileriyle kişisel kavga edip,
bu kişisel kavgamı da buraya taşıyormuşum gibi ifadelerinde oldukça talihsiz bir açıklama olmuş...

Benim birileriyle yaptığım kavgaların hangisi kişisel???
Sizinle polemik yaşamak istemiyorum. Bu konularda kimseyle polemik yaşamak istemiyorum. Konu başlığıda yeri değil. Kendinizi birilerini ispatlama çabasında olmanız bence kişisel bir mücalededir. Ben sizin davanızın sahibi olmuş olsam km ne derse banane der çekilirdim köşeye. sayfalar süren polemiklere alet olmazdım. Benim gözümde Sinan Işık'ın mücadelesi ,davası kutsaldır, semboldür. Kral Çıplak'ın sanal da ettiği atışmaların nazarımda bir değeri yok. Yazılardan yanlış anlam çıkmamasına özen gösteriyorum ancak genede blirteyim son cümlemdeki kastım sanalda olan bazı kişilerle olan polemiklerden bahsediyorum. Kısacası biri çıkmış Sinan Işık davayı bırakıyormuş, x kişi vazgecirmiş vb söylelerle enerjimi harcamam kendimi yormam , söyleyenide muhattap almam . Bunu ispatlaması gereken iddiayı ortaya atandır. Sonu görenmüyen ,sürekli küfürleşmeere giden bu polemikleri bu sebeple kişisel mesele olarak görmekteyim.

Alinti:
Bugün bilmeyerek te olsa işbirliği yapıyor duruma düştüğünüz sahsın forumunda GENÇ ALEVİLER forumunun adı ile topik açılarak sizler tehdit ediliyordunuz...
Bu tehdit te ise benim adım geçiyordu...
Siz forum olarak buna bir tepki bile koymadınız...
Gene kişilere ithamlarda bulunuyorsunuz. Bizim kimseyle işbirliği yaptığımız yok. Adı gecenlerle tansıklığım da yok.
Varsınlar tehdit etsinler. Banane. Ne diye her yazanı çizeni muhatap alacağım. Bence sende dene bunu.Biz kendimizden eminiz, bir sıkıntımız yok. Önemsemediğimiz içinde tepki koymadık. Halen de doğru yaptığımızı düşünmektteyiz.

Alinti:
Şimdi ise benim bu insansı şeylere gösterdiğim tepkiyi de bana karşı koz olarak kullanmaya kalkıyorsun...
Konunun içeriğine girmek istememem rağmen ısrarla oraya çekmektesin. Yazı yazma hakkı olmayan birisi hakkında nahoş yazılarla konuya başlayan sensin, tasvip etmesemde (uyarıldıda) sana aynı nahoşlukta yazı yazmasına nasıl tepki vermemi bekliyorsun onuda belirt.
Kimseye karşı koz kullandığımız falanda yok. Tepki göstermek, eleştirmek, küfür-hakaret etmek bu kelimelerin anlamlarını azda olsa biliyoruz abi. sana karşı birşy kullandığımızı iddia eden sendin. Biz seni sadece sana yakkışan şekilde konusmaya davet ediyoruz. Yönetie yazdığın hakaretlerini bir son ver diyoruz. Davasıyla sembol olan Sinan Işık'a duyduğıumuz saygı ve sevgiyi Kral Çıplak'la zayıflatma diyoruz.

Alinti:
Ayıp değil mi???
Arda-baran takma isimli Hasan YILDIRIM-ın hangi amaçla burada olduğunu bilmiyor olamazsın...
Burada yazan kişilerin niyetlerini sorgulama gibi bir düşüncem yok. burada bulunanlrın çoğunun hangi niyetle burda oldukalarını bilmiyorum ve önemsemiyorum. bunu daha öncede yazdım.

Alinti:
Onun bana yönelik yazdığı çok açık HAKARETİ görmezden gelerek aklınız sıra birilerini sevindirmeyi amaçladığınızı herkesin gördüğüne ve anladığına eminim...
Bu durum sizler açısından oldukça vahim bir durumdur...
Açık hakaret eden kişi -szinde uyarınızla görüldü- aynı sizin açık hakretinizdene dolayı uayarıldığınız gibi uyarıldı.
Söylemek istemiyorum ama ısrar ediyorsunuz. Haddinizi biliniz. Israrla uyarmama rağmen hakaretleriniz ardı arkası kesilmiyor. Seviyesizlikte bir yere kadar. Aklınızda size kalsın. AYIP

Alinti:
Birbirinizden alıntıladyıp tekrarladığınız aynaya bakma meselesine gelince...
Bu konuda zerrece sıkıntım olmadığını bildiğine eminim...
Biliyorsun ben büyük konuşmayı seven biriyim...
Bu yönümle sıkça eleştirilsem de,
haklılığıma inandığım sürece bu yönümden vaz geçmeyeceğimi bilmenizi isterim...
Derim ki..
.
Benim için bir önem arzetmiyor büyük hedefleriniz veya konusmanız. Benim derdim. Buranın düzeni. Hakaret ve küfürler içermediği sürece istediğiniz kadar büyük konuşun serbestsiniz.

Alinti:
Benim aynaya bakmaya ihtiyacım yok...
Zira her türlü eksiğime rağmen,
bunca çirkefin içinde kendimi bir ayna olarak görüyorum...
Size tavsiyem şudur ki,
kendinizin ne halde olduğunuzu görmeniz için en azından bana bakın...

Sevgiyle kal

Kral çıplak.
Alinti:
Sinan Işık' a ne kadar saygıyla bakıyorsam bu mesajlarınızı okudukça Kral Çıplak'a o kadar üzülerek bakıyorum.
Cveap hakkınızı kesmemek adına konuyu açık bırakıyorum. Yönetime olan hakaretlerinizin devam etmesi halinde yaptırım uygulanacağını son kez yazmak istiyorum. bunundısında aynı konunun devamı halindede konu kapatılacaktır.

Okuyucu canların kafasını şişiriğim için özür dilerim
İyi forumlar
Devrim06 isimli Üye simdilik offline konumundadir  
Alt 02-27-2011, 22:29   #379
kral çıplak
Hakka Yürüdü
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
İletişim

Alinti:
Devrim06 Nickli Üyeden Alinti Mesaji göster
Söleyeceğinizi söylediniz sanıyorum. Size göre yönetim ayıbı olsun. Kişisel fikrinizi söylediniz sanırım yeterli . okuma algılama kabileyetimiz var. Sizinle aynı fikirde olmadığımızı yazdık. Adı geçen yazı ile ilgili uyarı yapıldı. Aynen size yapılan uyarı gibi aynı şahısta uyarıda bulunuldu. Silmektte geç kalınmış olabilir ancak bu bizim hakareti onaığımız anlamına gelmez. Artık sıkıcı oldu aynı şeyleri tekrarlamak. Herkes kendi ayıbıyla yetinsin.

Ortaya bir şey atıp bnun kesinlikle doğru olduguna bu akdar katı inanan (kaba tabirle nuh deyip peygamber demeyen) başka birisini görmedim. Sizin inancınızı değiştirmeyecekse ne şekilde kabul ederseniz edin. Sizin hakaretlerinizi kimseye yakıştırmadığımız gibi size yapılan bir hakaretide elbette yakıştırmıyoruz. Neyin ısrarındasınız. Kabul etmiş olsam uyarmazdım. ne yapmamızı bekliyorsunuz , ne dersem inanacaksınız ?
Kıyaslanmaya ihtiyacımız yok.

Sizinle polemik yaşamak istemiyorum. Bu konularda kimseyle polemik yaşamak istemiyorum. Konu başlığıda yeri değil. Kendinizi birilerini ispatlama çabasında olmanız bence kişisel bir mücalededir. Ben sizin davanızın sahibi olmuş olsam km ne derse banane der çekilirdim köşeye. sayfalar süren polemiklere alet olmazdım. Benim gözümde Sinan Işık'ın mücadelesi ,davası kutsaldır, semboldür. Kral Çıplak'ın sanal da ettiği atışmaların nazarımda bir değeri yok. Yazılardan yanlış anlam çıkmamasına özen gösteriyorum ancak genede blirteyim son cümlemdeki kastım sanalda olan bazı kişilerle olan polemiklerden bahsediyorum. Kısacası biri çıkmış Sinan Işık davayı bırakıyormuş, x kişi vazgecirmiş vb söylelerle enerjimi harcamam kendimi yormam , söyleyenide muhattap almam . Bunu ispatlaması gereken iddiayı ortaya atandır. Sonu görenmüyen ,sürekli küfürleşmeere giden bu polemikleri bu sebeple kişisel mesele olarak görmekteyim.

Gene kişilere ithamlarda bulunuyorsunuz. Bizim kimseyle işbirliği yaptığımız yok. Adı gecenlerle tansıklığım da yok.
Varsınlar tehdit etsinler. Banane. Ne diye her yazanı çizeni muhatap alacağım. Bence sende dene bunu.Biz kendimizden eminiz, bir sıkıntımız yok. Önemsemediğimiz içinde tepki koymadık. Halen de doğru yaptığımızı düşünmektteyiz.

Konunun içeriğine girmek istememem rağmen ısrarla oraya çekmektesin. Yazı yazma hakkı olmayan birisi hakkında nahoş yazılarla konuya başlayan sensin, tasvip etmesemde (uyarıldıda) sana aynı nahoşlukta yazı yazmasına nasıl tepki vermemi bekliyorsun onuda belirt.
Kimseye karşı koz kullandığımız falanda yok. Tepki göstermek, eleştirmek, küfür-hakaret etmek bu kelimelerin anlamlarını azda olsa biliyoruz abi. sana karşı birşy kullandığımızı iddia eden sendin. Biz seni sadece sana yakkışan şekilde konusmaya davet ediyoruz. Yönetie yazdığın hakaretlerini bir son ver diyoruz. Davasıyla sembol olan Sinan Işık'a duyduğıumuz saygı ve sevgiyi Kral Çıplak'la zayıflatma diyoruz.

Burada yazan kişilerin niyetlerini sorgulama gibi bir düşüncem yok. burada bulunanlrın çoğunun hangi niyetle burda oldukalarını bilmiyorum ve önemsemiyorum. bunu daha öncede yazdım.

Açık hakaret eden kişi -szinde uyarınızla görüldü- aynı sizin açık hakretinizdene dolayı uayarıldığınız gibi uyarıldı.
Söylemek istemiyorum ama ısrar ediyorsunuz. Haddinizi biliniz. Israrla uyarmama rağmen hakaretleriniz ardı arkası kesilmiyor. Seviyesizlikte bir yere kadar. Aklınızda size kalsın. AYIP

.
Benim için bir önem arzetmiyor büyük hedefleriniz veya konusmanız. Benim derdim. Buranın düzeni. Hakaret ve küfürler içermediği sürece istediğiniz kadar büyük konuşun serbestsiniz.

Sinan Işık' a ne kadar saygıyla bakıyorsam bu mesajlarınızı okudukça Kral Çıplak'a o kadar üzülerek bakıyorum.
Cveap hakkınızı kesmemek adına konuyu açık bırakıyorum. Yönetime olan hakaretlerinizin devam etmesi halinde yaptırım uygulanacağını son kez yazmak istiyorum. bunundısında aynı konunun devamı halindede konu kapatılacaktır.

Okuyucu canların kafasını şişiriğim için özür dilerim
İyi forumlar

Bende sayın okuyuculardan özür dilerim,
ayaklar altına alınan dürüstlük ve adalesizlik-e şahit olmalarına sebebiyet verdiğim için...

Kafana göre yazdığın cevaplar ancak durumu kurtarmaya yönelik sözlerdir...
İçinde insani yaklaşımlar olsa da,
esas-a değin hiç bir şey yok...

Cevabını aradığım soruları tekrarlıyorum...
Belki bu sefer anlarsın(ız)
Benim sarfettiğim masumane sözden hakaret çıkarmasını beceren yönetici veya yöneticiler???
bana yapılmış olan açık hakareti neden görmezden geldiler???
Benim geçmişte yaptığım hakaretler??? iddiasıyla bana ceza kesenler,
günlerdir ortada duran açık hakarete neden sessiz kaldılar???
Madem bu şekilde adaleti sağlıyorsunuz neden bana uyguladığınız yötemi o şahsa uygulamadınız???
Üstelik uyarmış olmama rağmen neden bunu dikkate almadınız???

Benim söylediğim sözün hakaret olduğunu iddia eden ve cezalandırılmamı isteyen yazar ve ona itaat eden sizleri topluca bu konuyu tartışmaya davet ediyorum...
kimin doğru söylediğini herkes görsün...

İkide bir bana yaptırımdan söz edip durma...
Elini tutan yok...
Size göre zaten suçlu olduğuma göre kes cezayı olsun bitsin...

Kral çıplak ismi bir semboldür...
Bu sembolü taşıyamayan insan Sinan IŞIK olmayı da hakketmez...
Devrim adını taşımak çok ağırdır,
bu adın hakkını veremeyenler,
hiç farkına varmadan kendini karşı devrim saflarında buluverir...
Abi uyarısı sakın kızma...

Sevgiyle kal

Kral çıplak.
The Following 2 Users Say Thank You to kral çıplak For This Useful Post:
Devrim06 (02-27-2011), ozan abbas (03-07-2011)
Alt 02-28-2011, 01:39   #380
mamican
Pegasus*
Kullanıcı Profili

Kullanıcı Bilgileri
Teşekkür Grafikleri
Rep Bilgisi
İletişim

Alinti:
Benim sarfettiğim masumane sözden hakaret çıkarmasını beceren yönetici veya yöneticiler???
burada Kim ile tartışmaya girseniz kiisel mücadelenizi öne sürerek o insana hakaret ettiniz su anda formumuza ve yöneticxilere ettiğiniz gibi. biz sizin yazılarınızdan cımbızla seçmedik kelimelerinizi sizin kullandığınız üslubu uyardık..

Alinti:
Benim söylediğim sözün hakaret olduğunu iddia eden ve cezalandırılmamı isteyen yazar ve ona itaat eden sizleri topluca bu konuyu tartışmaya davet ediyorum...
kimin doğru söylediğini herkes görsün..
.

kimse sizin cezalandırılmanızı istemedi helede bir yazar hiç istemedi sunuda belirteyim yazarlar sizin serbestçe yazmanızdan yanalar.burada sizin cezalandırılmanızı en çok isteyen insan bendim çünkü sizin gelişi güzxel yazılarınzı yüzünden davalık olan bilgisayarına el konulan bendim ama genede ben sesimi çıkarmadan devam ettim ve sizi savundum sizi demeyeyimde mücadelenizi diyeyim daha doğru olur. siz takdir ettiğim bir insansınız mücadelenizden dolayı ama üslubunuzu onaylamıyorum çünkü kesin yargılısınız nerede ne konusacağınzıı bilmiyorsunuz. Açık meydan görüp forumumuzda her kişi ve kurumu rahatca eleştirip hatta hakaret edip yazı yazmaya devam ettiniz. biz size burada inanıyorumki çok müsammaha gösterdik ama artık yeter eğer inaları teşrit edecekseniz kendinzie bir blok açıp ordanm rahatça istediğinzi yazın. ama burdan yazmaya devam edecekseniz tabiki eleştirin kınayın ama hakaret etmeyin bir sey derken dayanaklı konusun. ben öyle düşünüyorum diye buradan ahkam kesemezsiniz burası sonuçta kamuya açık bir yer. düşüncelerinizi bir belgeye bir ispata dayandırmak zorundasınız ama siz öyle yapmıyor tam tersine ( aslında olması gerekende o bende ondan yanayım) ağzınıza geleni söylüyorsunuz burada öyle konusamazsınız çünkü burası topluma açık bir yer ve hiç kimseyi elinizde yeterli bilgi ve belge olmadan suçlayabileceğinzi bir yer değil. tabiki eleştireceksiniz kınayacaksınız ama sınırılı ölçüde..

ben size daha öncede dedim forumdan gitmekte serbestsiniz.
Konu Kapatilmistir

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtli üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil